1990 Range Rover Klasik Almalı Mıyım ??

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Erm Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,646

Erm

Yeni Üye
Mesajlar
1
Tepkime Puanı
0
Merhabalar,
Öncelikle site de çok yeniyim ve off road dünyasına girmeyi çok istiyorum ama bunun için en önemli konu olan araç seçme konusunda kararsızım. Genel olarak defender, range rover klasik düşünüyorum. Bu konuda engin bilgilerinize ihtiyacım var. 1990 model kasa olarak temiz ama motor(motorunda sorun olmadığı söylendi) ve şanzıman da ne kadar masraf olduğunu tahmin edemediğimiz bir araca en fazla ne kadar verirsiniz. Motorun ve şanzımanın parçalarının yenilenmesi durumunda ne kadar masraf çıkabilir. Parçalarını bulmada sıkıntı yaşar mıyım, Tabi off road ekipmanları da takılacak ama önce aracın sorunsuz bir şekilde yürümesi. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
 

Etiketler
dostum bu sekilde bi aracı ustune para verseler almam
hadi arabanın sizde hatıraları vardır ve uZın zamandır tanıdığınız bildiğiniz birinde istikrarlı şekilde çalışıyordur ve uygun fiyata verir... o zaman anlayabilirim
ama icini bilmediğiniz bir arac????? hem de ingiliz aracı...
bir land rover in altina yag damlamiyorsa ya o bir landrover degildir yada yagi bitmistir....
 

RRC araçlar Land Rover grubunun belki de parçası en az bulunanı. Defender ve Discoveryde sıfır ve çıkma zebil gibiyken bu araçlarda çok az. Sürüşü gidişi izolasyonu vs süper araçlar ama sorunsuz demek zor. Kilitler cam krikoları vs öldürücü. Arka cam çerçevesi çürüyor kilit tutmuyor, sıfırı 1600-1700 TL sanırım. Şanzıman Disco ile benzer özellikte desek herhalde yapılması 2500 TL'den aşağı olmaz. Yine de alınacaksa yeni yıllara ait 3.9 çok nokta enjeksiyonlu araç bulmak lazım. En azından lpgsi sağlıklı olur.
 

1987 range rover 3.5 v8 arac alma asamasındayım. Aracı ıstanbulda kıme yada hangı servıse gostermelıyı? Motorda sıkıntı yok ama sanzımandan yag damlaması var aracın bıraz


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst