2001 Nissan Terrano 3k otomatik mi? 2001 Freelander Td4 3k otomatik mi? karar !

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bkaynar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,689

bkaynar

Ana Kamp
Mesajlar
22
Tepkime Puanı
0
Merhabalar, uzun süredir beklentilerime uygun bir arazi aracı almayı düşünüyorum. Fiyat ve özellik olarak bu iki seçeneğe daraltmış bulunmaktayım arayışlarımı. İki aracı kıyaslamak biraz elma-armurt kıyaslamaya benziyor ama ille de dizel otomatik ve 3 kapı araç bakıyorum. Bu iki modelin de 3 kapıları yeterince iç genişliğe sahip diğer markalara göre.

Karar veremedim, Nissan daha yüksek ve yetenekli ve daha az sorun çıkarır muhtemelen, ama vergisi yüksek ve yakıt 100km de 10 litrenin altına düşmez deniyor. (ben kuruş hesabından anlmıyorum bu arada )

Freelander ise td4 bmw motor daha ekonomik (7.5-9 litre/100km) ve başarılı verim olarak, konfor ve yol tutuş üst düzeyde olduğu yazılıyor, vergisi daha düşük ama sağladığı ekonomiden fazla sorun çıkarma potansyeline ve bakım masraflarına sahip araştırdıklarım kadarıyla.

Dağ patika, bozuk yollar,kumsalda gitsin istiyorum. Ağır ofroad ve yarış söz konusu değil. Ama zırt pırt sorun çıkarmasın istiyorum. Biraz da konforlu olsun istiyorum Hangisi daha az maliyetli olur benim için karar veremedim. iki aracı da kullanma imkanım olmadı bugüne kadar.

Siz olsanız hangi tercihte bulunurdunuz? Fikirlerini yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
 

Etiketler
Ynt: 2001 Nissan Terrano 3k otomatik mi? 2001 Freelander Td4 3k otomatik mi? karar !

Ben ikisini de düşünmem açıkçası, benzinli olsun suzuki olsun, kafam rahat olsun... Bu arada suzukilerin de dizelleri var, tavsiye etmeseler de...
 


Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,410
Mesajlar
1,517,694
Kayıtlı Üye Sayımız
172,066
Kaydolan Son Üyemiz
Birkium

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst