2007 Grand Vitara 1.6 3K Modifikasyon Önerileri

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kocaeliartvin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 0
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 1,652

kocaeliartvin

Yeni Üye
Mesajlar
4
Tepkime Puanı
0
Herkese iyi forumlar.

Öncelikle Kendimi tanıtayım. Adım Volkan. 27 yaşındayım ve Kocaeli de ikamet etmekteyim. Kendim için, aranıza katılmaya hevesli bir doğa sever diyebilirim. :smiley:

Uzun zamandan beri sitenizi takip ederek kurduğum hayallerin ilk basamağını geçen hafta içinde başlıktaki aracı alarak gerçekleştirdim. Forumda tüm suzuki başlıklarına baktım, yeni kasa vitaralar için uygulama resimleri ve bilgiler biraz kısıtlı gibi. Sizden bu konuda bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum.

1- Öncelikle yakıt. Yanıltmak ve yanılmak istemem. Hatırladığım kadarıyla alüminyum siboplar yüzünden LPG sistemi pek tavsiye edilmiyor. Doğruluk derecesi nedir?

2- Lastik. Orjinal ölçüleri 225x70x16. Asfalt da sıkıntı yaratmayacak, arazide keşke dedirtmeyecek lastik öneriniz nedir. Jantlarla birlikte bir değişiklik daha mı uygun olur. Amacım ağır off road değil sadece karda kışta dağ bayır gezintilerini sorunsuz gerçekleştirmek.

3- Yükseltme. Ekstra rot ayarı yada ağır bir işlem gerektirmeyen maksimum 1"'lik yükseltme işlemi minimum maliyetle nasıl gerçekleştirilebilir.

4- Vinç. Bu araçlarda ya da genel olarak vinç tercihlerinde dikkat edilmesi gereken püf noktaları nelerdir. Amacı ağır off-road dan ziyade hafif gezintiler ve biraz da görsellik olan benim gibi kullanıcılar için tavsiye edebileceğiniz marka, kuvvet ve özellikte ki vinç nedir?

5- Yardim ve referans olması amaciyla 2006 ve sonrası model 3K grand vitara ile uğraşmış, modifikasyon gerçekleştirmiş kullanıcı ve açtıkları başlıklar var mı dır?

İlgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler.
 

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,435
Mesajlar
1,517,927
Kayıtlı Üye Sayımız
172,082
Kaydolan Son Üyemiz
Tsow

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst