2008 Model Bir Arac Buldum Yorumlariniz

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan bnsoyler Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,898

bnsoyler

Yeni Üye
Mesajlar
8
Tepkime Puanı
1
Merhabalar arkasaslar 2011 model bir a sport buldum ta izmirden denizliye gittim fakat hayal kirikligi olmadi.neyse 2008 model 4x4 otamatik 4ileri vites 137binde bir arac daha buldum fakat 2008 modeller icin pek iyi yorumlar yok gibi.sanziman sikintisi varmis oyle yazanlar oldu.arac gayet iyi bindim kullandim ama ben garanti olsun diye servisinede gostericem.siz olsaniz 2008 modelini alirmisiniz veya alirken nerelerini kontrol ettireyim yorumlarinizi bekliyorum.son olarak vergisini nekadar oderim.aracin fiyati 27 birakti bu fiyat edermi simdiden tesekkurler.
Qracin resimleri
Uploadfromtaptalk1440257245615

Uploadfromtaptalk1440257309655


SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Etiketler


2008 model otomatiklerde sorun olduğunu sizin gibi ben de duymuştum. Hatta bir miktarının şanzımanı değiştirilmek zorunda kalınmış.
İlaveten 4 ileri vites ile 6 ileri vites arasında yakıt ekonomisi açısından fark olacaktır.
 





6 ileri almanizi tavsiye ederim ha bende 2002 korando 2.9 tdi 4 ileri otomatik var btra 74 şanzıman var ilk aldiğimda urastirdi mı uraştırdı yaptırdım mı ? Yaptirdim bomba oldu

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Bende 2011 Actyons Sports 4x2 var. 6 ileri otomatik (triptonik) vitesli. Kullanımı gayat rahat ve vites geçişleri kusursuz. Yakıt konusunda da oldukça cömert, normal hız lastikleri ile karma kullanımda 30-35 kuruş yakıt tüketimi var ben şu an All Terrain (A/T) lastik kullanıyorum yakıt tüketimim bir miktar arttı fakat arazi performansıda arttı. Şu an tüketim değerlerim 40 kuruş civarı. Bence o paraya 2010 model ve yukarısına bakın derim. 4x4 olmasını da çok önemsemeyin kaliteli bir A/T lastik ve ön tampona yerleştireceğiniz vinç ile çıkamayacağınız arazi yoktur. Ayrıca 4x4'ünde yakıt tüketiminin fazlalığını ve vergi yükünü unutmayın.
 





Arkadaşlar merhaba bu aracı buldum nasıldır tavsiye edermisiniz

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,422
Mesajlar
1,517,748
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst