2010 yılı yapımı, motokaravanımı satıyorum.

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan centilmen Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,560

centilmen

Güneşin sana gelmesini istiyorsan, gölgenden çık.
Mesajlar
629
Tepkime Puanı
7
Yer
Ankara
Merhaba sevgili dostlar.
2010 yılı imalatı sadece bu sezon 1 ay kullanılmış özel yapım motokaravanımı emekli olup ikramiyem ile beraber bir ev alarak maaşa katkı ek gelir elde edebilmek amacı ile ve daha sonra imkanlar dahilinde yenisini imal edeceğimden satıyorum. Temmuz ayında 1300 km yol yapıp 1 ay sorunsuz ve keyifle kullanıldı.
1998 model 13 m3 yüksek tavan İveco daily aracın tüm bakımları özenle yapıldı (triger kayışı, akslar vb), iyi bir izolasyonu var. Banyo, lavabo,iç ve dış duş, banyoda ani su ısıtıcı,büro tipi 220v buzdolabı,2 gözlü ankastre gazlı ocak,yaşam aküsü vb ihtiyaç duyulabilecek herşey mevcut.
İlgilenen arkadaşlar için link http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-dolly-karavandan-satilik-54982461/detay/?
İlan iç imalatı yapan Bülen usta tarafından verildi. İlandaki telefon ona aittir.

Ümit Tiryaki
Telefonum : 05362460909
 

Etiketler

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,780
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst