2012 YENİ FORD RANGER !!!

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan murat067 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 61
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,614
Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

sisdagili61 öncelikle babamı doktora yetiştiriyodum demişsin gçmiş olsun .... verdiğin bilgiler içinde saol amsyada da siyah 4 x 2 modelden görmüştüm geçen ama yolda ilerliyordu fiyatı soramadım oldukça yüksek ve şık bir görünüm vardı.
 

Etiketler
Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

4x4'lerden herhangi bir malumatı olan var mı? Her markanın bayilerini gezdim hepsinde 4 çeker var veya 1-2 hafta içinde temin edebiliyorlar. Bizim fordculardan ses seda YOK :(
 

Ynt: Ynt: Akıllı telefonlar üzerinden PTT (bas-konuş) haberleşme

Daha turkiyeye giris yapmamis araclar, bursa ford bayisi ile konusmustum.
2 ay icerisinde satisa baslanacak denilmisti.

HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

4x4 versiyonu için yılın son çeyreğinde Tr'ye gelecek deniyordu.
Büyük ihtimal 2-11.Kasım tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Autoshow fuarına getirip ilk lansmanını orada yaparlar. Ardından da satışlar başlar.
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Merhabalar,
Burak4ok, evet babamı doktora yetiştirmeye çalışıyordum gördüm bayinin önünde simsiyah vede pırıl pırıl.
Geçmişolsun dilekleriniz için sağolun, babam 78 yaşında ve 45 kglık birisi zona denilen hain hastalık onu perişan etti.Bu hastalık sinir uçlarının iltihaplanmasıymış ve babama kafasından vurdu şöyleki tüm yüzünü ortadan dik birşekilde böl burun dahil sağ tarafta birşey yok, sol taraf felaket bir şekilde yaralarla kaplı.
Yaklaşık 2 ay köyde kaldım evden sadece babamı doktora getirmek için çıkabildim.Hiç bir tanıdığımı ziyaret edemedim.Şükürler olsun şimdi yavaş yavaş düzeliyor.
Allah dert verip derman aratmasın, en sevmediğim kişilere bile.
Başkalarını bilmem fakat ben FORD'u seviyorum, yenisini alamazsam eskisini alırım fakat illada FORD alırım.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 





Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Merhabalar,
Teşekkür ederim arkadaşlar, dileğim hiç kimsenin sağlığının bozulmaması dır.Yavaş yavaş toparlanıyor inşallah düzelecek.
Yaratıcımız tüm kullarına sağlıklı günler yaşatsın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

melrock' Alıntı:
4x4 versiyonu için yılın son çeyreğinde Tr'ye gelecek deniyordu.
Büyük ihtimal 2-11.Kasım tarihleri arasında yapılacak olan İstanbul Autoshow fuarına getirip ilk lansmanını orada yaparlar. Ardından da satışlar başlar.

Bugün autoshow fuarında yeni rangeri inceledim. malesef 4x4 şanzımanlı modeli fuara yetişmemiş. 4x2 versiyonu vardı. araçlar yoldaymış. Aralık ayında satışa çıkacak dediler. açıkçası fuarda lansmanları yapılır diye bekliyordum ancak hayal kırıklığı oldu. oradaki görevliler de bu durumda oldukça muzdarip görünüyorlardı.
Bu arada ek bilgi olarak 2.2 motor XLT versiyonunda da 4x4 AT şanzıman satılacakmış. fiyatı 65bin küsür dediler.
3.2 motor 4x4 AT Wildtrak ise 70bin küsür olacakmış. aradaki donanım ve motor farkı da düşünülürse 5bin tl'lik fark çok cazip aslında. oradaki görevli de bu fiyatlar ile 3.2 wildtrak'ı tavsiye ederim dedi. vergi konusunu da konuştuk. 3.2 motorun vergisi çok fazla diye. kasko değerinin %5'ini geçtiği için vergisi de bir alt dilime geçiyor. dolayısı ile yıllık mtv'si 6780tl yerine 4452tl oluyor. yine de epey fazla tabi. 2.2 motorun yıllık mtv'si ise 3194tl yapıyor.
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Kampanyalı olarak 70.800TL fiyat yayınlandı sitede fuarla birlikte. Ancak liste fiyatı 85.000TL olarak gözüküyor. Tanışma/fuar fiyatı olabilir 70bin.
 




Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Telefonda Wildtrak'ın ocak ayında geleceğini söylediler Otokoç'tan. Açıklanan fiyatın o tarihte de geçerli olup olmayacağı soruma ise "Bilmiyorum." dedi konuşan satış yetkilisi.
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Telefonda aldığım son bilgi; 15 Aralıkta, gelecek araçların listesi belli olacakmış; yeni Ranger'in ocakta gelip gelmeyeceği o tarihte belli olacakmış.
 

Ynt: 2012 YENİ FORD RANGER !!!

Yeni Wildtrak'lar tek tek gelmeye başlamış ön sipariş yapanlara (başka bir forumda gördüm). Bu sitede daha Yeni Wildtrak alan olmadı galiba.

Ben heyecanla bekliyordum; ama geç kalmanın dibine vurdukları için başka markalara yöneldim yeni nesil pickup arayışımda. Mart ayında alacağım, umarım o zamana kadar stoklara girer de görebilirim.

Görmeden ön siparişle almak istemiyorum, çünkü ne satıcılar aracı tam tanıyorlar ne de teknisyenleri. Bir soru soruyorum bayiye; ertesi gün teknik ekipten birini arattırıyorlar ve sorumu tam cevaplayamıyorlar.

Hepsini geçtim, (başka forumda başlık açıp duyuran) vatandaşın biri beyaz Wildtrak almış ve arka diferansiyel kilidinin düğmesi yokmuş. Videolarda açıkça gözüken ve broşürde "var" diye yazılan bir donanım niye yok anlayamadım.

Avustralya sitesinde arka diferansiyel kilidini sadece düz vites modelde gösteriyor. Ama Türkiye'nin de dahil olduğu EMEA bölgesine sadece otomatik Wildtrak geliyor ve tanıtım videolarında açıkça kullanımı gösteriyor.

L200 daha yeni nesile geçmedi, Amarok yeni nesiller arasında en az lüks olanı (Wildtrak ile Amarok'un en üst donanım seviyesi arasında büyük fark var ve buna rağmen Amarok daha pahalı); arka diferansiyel kilidi olan en iyi seçim gibi gözüken Ranger bu avantajını kaybedince, bir Ranger sevdalısı olmama rağmen aklım başka markalara kaydı.

Wildtrak teslim alan biri varsa ve diff lock olayını paylaşabilirse çok minnettar kalacağım.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,424
Mesajlar
1,517,769
Kayıtlı Üye Sayımız
172,070
Kaydolan Son Üyemiz
cipokko

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst