2015 Kefe Yaylası Kampı

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan aydıngecer Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,539

aydıngecer

kendini bulma yolunda
Mesajlar
3
Tepkime Puanı
0
Yer
denizli
bu sayfadan okuduğum yorumlarla kefe yaylasına Çadır kurmaya gittim yorumlar cok faydalı olmuştu güncelleyeceğim fazla bir sey yok ancak gitmek isteyenler olursa diye ;kamp alanı denizli büyükşehir bünyesine geçmiş, dr süleyman lakaplı görevli kamp elektrik vb konularda yardımcı oldu, gittiğim dönemde ramazan dolayısı ile sakindi, son olarak yeni bir kaç foto ekleyeyim,

IMG 0844


IMG 0841


IMG 0843


IMG 0849


IMG 0892
 

Etiketler
Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı

merhaba. Kefe yaylasına nasıl gidiliyor ? Bir de rakım nedir? Kamp yerinin durumu nedir,ücretlendirme nasıl? bilgileri paylaşırsanız sevinirim.
 

Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı

denizli merkezl kefe Yaylası toplam 45 km dir
Denizli-Antalya otoyolu olan yolu takip ederek Serinhisar’a geldikten sonra 2. Işık tan burada Yatağan Yüreğil ayaz tabelalara var küçük biraz buradan soldaki yola dönerek önce ayaz köyü sonra Yüreğil sonra Yatağan. Ve yatagandan sonra 5 km daha gidince Kefe Yaylası. 1100 Rakım var Havası guzel yoğun ağaç kokusu içerisinde uyandım gece soğuktu haliyle 10 tl Kışı başı elektrik ve seyyar lamba veriyor doktor Süleyman lakaplı çalışan 20 Yıldır oradaymış , Çadır icin kiralık çadırlar var orada ben kendi cadirim vardı aşağıda ki linkten bilgi alarak gitmiştim belki sizede faydası olabilir bide şenliklerde hareketli olabilir sakindi benim gittiğimde icinde market var ve pide felan olan firin var kampin icinde fiyatlar ucuk degil iyi kamplar

Read more: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=30043.0#ixzz3gVtr5DtM
 

Ynt: 2015 Kefe Yaylası Kampı

bilgiler için teşekkürler..bu haftasonu değerlendirmeyi düşünüyorum,şenlikler yoksa tabi :smiley: tamamen sakinlik istiyorum çünkü.
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,425
Mesajlar
1,517,790
Kayıtlı Üye Sayımız
172,071
Kaydolan Son Üyemiz
kalenbuk

Çevrimiçi üyeler



Geri
Üst