Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Sabit nokta teçhizatı" ya da "vinç çapası" hakkında bilgisi olan var mı?
Fotoğraf ya da çizim olarak şekli, çeşitleri, boyutları, gücü, ağırlığı, nasıl kullanıldığı?
Ve varsa diğer bilgileri... Teşekkürler.
aşağıya resim koymaya çalışacağım.farklı yol şartlarında aracı vinçlerken keşke çapamız olsaydı denebilecek bir ekipman.fiyatları 150-500 dolar arası değişiyor.aracın tonajına göre fiyat artmakta ya da azalmakta.katlanıp çantasında taşınabiliyor ebat konusunda hi-jacke yakın.
yabancı sitelerde pullpal diye aranırsa daha ayrıntılı bilgi bulmak mümkün.
Harika bilgiler, elinize sağlık.
Arkadaşlar bunu kendimiz imal ettiremezmiyiz? topluca yaptıracak olursak çok daha ucuza da maledebiliriz.
Tabi iyi düşünüp projelendirmek ve malzemeyi çok iyi seçmek lazım, işçilik kalitesi de önemli tabii... olabilir mi?
böyle bir ekipmanı yapabilecek yer bilen yok mu?
sevgiler
erdal
Benim ARB de gördüğüm daha kabaydı...'' H '' harfinin 2 basamaklı şekli gibi..ve kazıkları vardı....
Bu resimdeki bayağı taşınılabilir...İşlev görürse süper...
Arkadaşlar buda benim imalat.güzel sonuç aldım.2400 kg lik aracımı çektim.sadece açısında küçük bir oynama yapacağım.belki birazda hafifletebilirim.bitince daldırma sıcak galveniz ile kaplamayı düşünüyorum.resim ve video aşağıda yorumlarınızı beklerim.
varlikefe arkadaşım güzel gözüküyor.
Katlandığındaki boyu, kürek kısmının eni-boyu ve toplam ağırlığını söyleyebilirmisin.
Bir de; küreği tutan ve fotoğrafta senin elinde tuttuğun profiller kaçlıktır...
Açıda haklısın. "L"nin açısı seninkinde 90º gözüküyor, biraz daha geniş olmalı zannediyorum...
Bizde projesini çizdik, bir-iki tane yapıcaz... Seninki biraz büyük gibi geldi bana...
Bizim için iyi bir rehber olacaksın.
bu arada fotodaki ben değilim)arkadaşım serhat.kapalı boy 140 cm.(40x80x3mm ve 40x60x3mm)kürek kısmı 80x35 cm ve 6 mm sactan.aslında bununla traktör bile çekilir)belki biraz küçülttükten sonra seri imalata bile geçebilirim.
evet.yorumlar için teşekkürler.açıyı değiştiriyorum.ayrıca komple yeniden yapmaya karar verdim.en az 10-12 kg azaltmam lazım.bittiği zaman tekrar sizlerle paylaşırım.