Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gürcistandan Telefon Alma Ve Yakıt Alma Hakkında Güncel Bilgiler
Kacak elektrik zararda kacak akaryakıt zarar degil mı ülke ekonomisine? Herkes kendine yontuyor
Chevy cruze, gerber 06 Auto tanto,leatherman charge tti, fenix rc40,leatherman super tool 300, leatherman blast
Ben Tedas görevlisi değilim.jandarmayim.kacakciligin biride binide aynı. Ne kadar onlernirse o kadar hayır okur vatana millete
Chevy cruze, gerber 06 Auto tanto,leatherman charge tti, fenix rc40,leatherman super tool 300...
Arkadaslar siz ısı ciddi ciddi kaçakçılığa dökme planı içindesiniz.ben jandarmayim. Isimlerinizi not ediyorum.haberiniz olsun :))))
Chevy cruze, gerber 06 Auto tanto,leatherman charge tti, fenix rc40,leatherman super tool...
Ynt: Van gezisi için yardım
Arkadasın dediği gibi özel arac olmadan buraları gezmek cok sıkıntı.arac kiralamanız lazım. Tatvandaki krater golu görülmeye deger bencede. Yemek olarak van da guzel ve farklı bir lezzet yok . Diyarbakir burayı 5 e katlar her konuda. Akdamaru görün. Devasta iskeleden...
Ynt: Van gezisi için yardım
Bende van ercisteyim. Bu tarihlerde buraya kadar gelmişken Ucan Balik inci Kefalini görmeden gitmeyin.erciste seyir yeri var.hayattinizda baska bit yerde göremeyeceğiniz bir manzara. Bende burada memurum.4 yıldır buradayım.muradiye şelalesi guzel ama cevre...
Ynt: Çakı ve Bıçak Seçimi
Bende gerber ve leatherman kullanıyorum ve cok memnunum tavsiye ederim
Chevy cruze, gerber 06 Auto tanto,leatherman charge tti, fenix rc40,leatherman super tool 300, leatherman blast