Arama sonuçlarınız

1. Haruns

Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları gardiyano nacizane yorumda bulunmak istedim aynı probleme yakın bir problem bendede var fakat fazla olmadığı için şimdilik müdehale etmiyorum. fakat bildiğim kadarı ile araç lpg de bu problemi yapıyorsa gaz filtresine bir baktırın...

2. Haruns

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları ozcour ve sarper16 teşekkürler. debriyaj sorununu hallettim ozcour. merkezlerde sorun yokmuş hortumda sıkıntı varmış basınç yapmıyormuş. sarper16 motor kulağı birini iptal etmeyi düşündüm fakat delik açıları ters denkgelir mi diye...
  3. Haruns

Ynt: Frontera Ların Bilindik Araçlarla Aynı Olan Parçaları merhabalar bu baaşlıkk gerçekten gerekliydi takipteyiz teşekkürler. benimde şuanda motor kulağı takozlarımdan biri eskimiş durumda ve motor sarsıntısını şaseye ilettiği için biraz ses yapıyor. fronteranın motor kulağını bulmak zor...

4. Haruns

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi merhaba arkadaşlar frontera kullanıcıları olarak hiç kimse yağ çubuğu konusunda yardımcı olmayacak mı acaba? :(
  5. Haruns

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi teşekkür ederim sadoz5775 aracım 97 model bir ticari ilişki sonucu araç bana geldi net bir fiyat yok diyebiliriz 16000 gibi bir rakam.

6. Haruns

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi MERHABA ilginiz için teşekkürler. bendeki koruma plastik değil sadece kısa tamamını kaplamıyor. bir başka konu ise fronteracı arkadaşlarımdan bir ricam olacak 2.2 A kasa 97 model frontisi olan arkadaşlar biriniz yağ çubuğunu ölçüp ölçülerini...

7. Haruns

fronteranız kaç kuruş yakıyor ?

Ynt: Fronteranız Kaç Kuruş Yakıyor ? merhaba arkadaşlar bende yeni fronteracılardanım lakin sizin yazdıklarınız ve duyduklarımla pek alakalı değil benim yakıt oranım epey yüksek öncelikle içanadoluda karaman'da yaşıyorum şu an sıcaklık eksilerde değil ortalama 10 derecelerde ve ben lpg de 65-70...
  8. Haruns

Ynt: Opel Frontera Serbest Muhabbet Köşesi merhaba öncelikle yeni üye olup olabildiğince bütün başlıkları gezmeye çalıştım lakin aracımda ihtiyacım olan konuyu bulamadım serbest köşede dile getireyim dedim yardımcı olursanız sevinirim. 97 model 2,2 fronteram var ve yeni edindiğim bu aracı geçen...
  9. Haruns

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti aslında beden ölçülerim epey sorun çünkü kalıplar arası çok fark oluyo kıyafetlerin kalıpları dar ise mont bedenim L veya ceket bedeni olarak 52 yok kalıplar büyük ise M beden pantolon bedenim en standart kot pantolon ölçüleri oluyo beden 32 boy 34 ben yinede...

10. Haruns

frontera a haynes kitapçığı

Ynt: Frontera A Haynes Kitapçığı merhaba bu kitapçığı benimle de paylaşırsanız sevinirim. mail: selekharun@hotmail.com şimdiden teşekkürler

11. Haruns

OPEL FRONTERA CLUB KIYAFETİ

Ynt: Opel Frontera Club Kıyafeti merhaba BALİKAY bey ben yeni bir üyeyim aracımda yeni bu yüzden hem hevesliyim hem tecrübesiz fakat kıyafet tasarımlarını görünce hoşuma gitti ayrıca böyle bir frontera klübü olmasına çok sevindim bende bu kıyafetlerden edinebilir miyim? biligi verirseniz memnun...
  12. Haruns

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu merhaba frontera dostları karaman'da yaşamaktayım ticaretle uğraşıyorum ve yeni nasip oldu frontera 97 model 2.2 ve bunun üzerinde sizinde yardım ve tecrübelerinizle modifikasyon ve amatör offroad kurulumları yapma hayalindeyim. bilgi ve paylaşımlarınız...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,806
Kayıtlı Üye Sayımız
166,618
Kaydolan Son Üyemiz
Torrus2562

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR

SON KONULAR