Arama sonuçlarınız

1. I

Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor

Ynt: Dünyanın En Sevilen Ülkesi Seçiliyor Kendi ic anketime baktim da, canimi neye feda etsem en faydali olur dedim, memleketimden daha ise yarar birsey bulamadim ;) zaten elin tokyo'sundan istanbul'a kosarak geldim, ilk gordugum yurdum insanini (ki bahsettigim bu tip insana pek cogumuz...

2. I

Yapmadan Dönme - Yorumlar

Yapmadan Dönme- Yorumlar buna da dunyanin 2. en buyuk (35 m capindaydi yanilmiyorsam) goktasi sonucu olusan kraterini (iran-tr sinirinda) gormekte fayda var ;) Bir de yoredeki Kucuk Nemrut Dagindaki krater gollerini (biri buz gbiyken yanindaki 40 derece civarlarindaki) ve de Kucuk Nemrut...
  3. I

Yapmadan Dönme- Yorumlar oooy oy.. evet yaylalarina hele ki Gumbet (Bektas) yaylasina..

4. I

Yapmadan Dönme- Yorumlar ve tabi ki odunpazari ;)
  5. I

Yunanistan Rotası

ozlem bu cok iyi fikir :) ben benimkilerle konusayim bir.. neticede bizimkiler de nisan mayis gibi derlerdi.. bir konusayim.. Aysenur sen de sagol, harikasin :) benim de babam bulgaristan/şumnu'lu.. ayrica Etiyopya'li bir arkadasimin kiz kardesi de yunanistan'da yasiyor, belki o da onu gormeye...

6. I

Darulaceze'ye Ziyaret

Ynt: Darulaceze'ye Ziyaret Yaa pardon Murat, tabii ki haklisin, ben internete cook kisa bir sure girdigimde, ustunkoru okuyup anlamamisim.. ::) ::) hata bende pardonn.. elbette onlara uyalim.. :) o halde tarihi onlardan mi bekliyoruz? yani hatta senden bekliyoruz ;)

7. I

Yunanistan Rotası

Harika valla :) simdiden heyecanlaniyorum. benim o diger 2 arkadas da hazirliklari yapmaktalar.. ordan kesin 1 motorosiklet var ama belki 2 de olabilir ya da 1 motor 1 araba olabilir henuz o kisim kesinlesmedi..
  8. I

Darulaceze'ye Ziyaret

Ynt: Darulaceze'ye Ziyaret OOOOOOOOOOo MAAAASALLAH YAAA ben bir kac gundur internete falan girmedim de bu mutlu haberleri goremedim. o halde ben de orayla koıntaga geceyim de daha ciddi konusmalarla netlestirelim madem :) HARİKASINIZ!!!!! TESEKKURLER YAA :) :) :) :D bu haftasonuna kadar bu...
  9. I

Burası Neresi?

Ynt: Burası Neresi? Fethiye mi?

10. I

Darulaceze'ye Ziyaret

Ynt: Darulaceze'ye Ziyaret Akil hastalarini ziyaret ettigimizde hic problemle karsilasmadik dogrusu, izin de almak gerekmemisti. Annen de gelse harika olur gercekten :) annene sevgi ve saygilarimi ilet, ellerinden operim, allah razi olsun ondan da, onun gibilerden de :) bu arada acaba daha...

11. I

Piyasadaki ve Kamudaki Satılık 4x4 ler

unimog sase miii???
  12. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Ve dee, Ardahan Tarihi, iklimi vb. özellikleri ve Çıldır'ın da bir kisim tarihcesi: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2673.msg14071#msg14071

13. I

Ardahan ve Dolayısıyla Çıldır Tarihçesi

ZAMAN DİLİMLERİNDE ARDAHAN TARİHCESİ: BAŞLANGIÇTAN İLK İSLÂM FETHİNE (646) KADAR: Yukarı Kura boylarının, yazılı belgelerde anılarak "'Tarih Çagı'na girmesi, "İlk Türkler'den sayılan ve Sümerlilerle soydaş olan "yuvarlak başlı (Brekisefal), bitişken-dilli Hunilerin" torunlarının Van Gölü...
  14. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda Efendim, huzurlarınızda Çıldır İlçemiz: http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=2672.msg14070#new
  15. I

Çıldır İlçesi - Ardahan

İlçenin Coğrafi Durumu: a) Arazi Yapısı: İlçemiz merkezi, ortalama 1950 m. yükseklikte düz bir alana kurulmuş , köyleri ise kısmen düz ve kısmen de engebeli bir arazi üzerine yerleşmiştir. İlçemizin toplam yüzölçümü 1163 km2 dir. Bunun 1016 km2� lik kısmı kara, geri kalan kısmı ise...

16. I

Miniaturk

Ynt: Miniaturk sponsordur..
  17. I

Satılık 92 Model Renault 9 (Pasif İlan)

Guzeller guzeli arabami, bir ust modele terfi edecegimden satiyorum arkadaslar Ben 3. sahibiyim, benden onceki 2 sahibi de araba tamir ustasi oldugundan arac bana geldiginde son derece temiz ve bakimliydi. Ozellikler: - 1992 model renault spring (beyaz) - 99.000 km - 1.4 motor - duz vites -...
  18. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda haklisin hasan agam.. aslinda "burasi neresi" gibi "simdi neredeler" tahmin yarismasi yapilabilir ;) nereye giderlerse gitsinsler de nese kapip donsunler :D ben fotolari merak ediyorum..

19. I

Darulaceze'ye Ziyaret

Darulaceze Kayisdagi Subesine ziyaret teklif ediyorum. Ozellikle akil hastalari bolumlerini ziyaret hem onlara hem de, durup bir kez daha dusunmek icin, bize cok yararli olur kanaatindeyim.. (Daha onceki ziyaretlerimden aldigim izlenimde, akil hastalari en cok seker, cikolata, sigara gibi...
  20. I

Gezginlerimiz Yolda

Ynt: Gezginlerimiz Yolda HAARIKALAR haarikaa!!! :D eline, gozune, ayagina, gonlune saglik Sedat! Hepinizin eline, gozune, gonlune, ayagina saglik!!! ben cok fena gaza geliyorum arkadaslar siz boyle anlattikca.. bu yaz yunanistani bulgaristanla birlikte yapalim ;) haydi gezin saglicakla :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,826
Kayıtlı Üye Sayımız
166,623
Kaydolan Son Üyemiz
gezmekguzel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri