Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi
Naçizane tavsiyeler işte, ne demek :) Bu arada ucuzdan başladığında kullanılır durumda olan araçların çoğu willys tir herhalde. Yani 20.000 e kadar olanların çoğu öyledir diye tahmin ediyorum.
Ynt: Cj Kullananlar Yardımcı Olabilir Mi
Merhaba :) Bende Cj 5 hayali kuruyorum uzun zamandır, seneye parça parça gireceğim. Öncelikle orjinal olması veya olmaması tamamen tercih meselesi. Mesela ben mümkün olduğunca orjinal olmasını istiyorum. Masraflı olacaktır, ben de o yüzden parça parça...
Ynt: Kemaliye (eğin) Karanlık Kanyon
Hava aydınlıkken bisiklet sürmek ve karanlıkken kamp kurmak suretiyle Kemaliye ilçesi çevresinde 3 arkadaş gezi düzenlemiştik. Tren yoluyla Kemaliye-Çaltı istasyonuna, oradan bisikletle Kemaliye'ye, sonraki gün ise Bağıştaş istasyonuna hareket etmiştik...
Ynt: Allah'ını Seven Piyasayı Yükseltmesin !!
Merhabalar :) 17 Yaşımdan beri Cj 5 hastalığım var, yaşım 20. Teknoloji hastası değilim; sigaram, içkim de yok ama Cj tutkunuyum. Önümüzdeki sene yarı zamanlı çalışacağım ve sene sonunda yaklaşık 10 bin TL' ye - eğer şanslıysam - sadece temiz şasi...
Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu
Herkese Merhaba :)
Aslında 1.5 yıldır buralardayım ama, kafamı jeep cj' den kaldırdığımda buraya mesaj yazmadığımı farkettim.
İlgi alanlarım; dağcılık, kampçılık, uzun bisiklet seyahatleri ve en çok ilgilendiğim jeep cj5; dolayısıyla off-road :)
Burası...
Ynt: Doğu Karadeniz Kamp Yerleri
merhaba deniz bey :) seçtiğiniz yerler çok güzel özellikle ayderin önemi benim için ayrı, umarım çok zevkli olur :) seneye darısı bize..
Ynt: Grand Cherokee 5.2 V8 Ses Gelmeme Problemi
yaklaşık 1 sene geçmiş ilk yazınızın üstüne :) 1 sene daha geçince bende listeye giriyorum :) ege abim özel mesajınızı okudum, çok teşekkür ederim :) sizde bu konuda bahsetmişsiniz malum yeni üyeyim, cevap atamıyorum, facebookta aradım sizi ve...
Yanıt ; Sorun.
otomatik araçlarda nasıl olur henüz bilmiyorum ama debriyaj balatası ile ilgili bir sorun olabileceği kanaatindeyim. bir kaç gün öncesine kadar aracımız bozuktu. gaza aniden fazla basınca ( bayır yukarı gaza basmakla benzer bir durum ) devir yükseliyor araba bağırıyor ama hız...