Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Üvezli'den Şile'ye Off-Road (11 Mayıs 2008)
Çok güzel görüntüler. Uğur Abi de cj nin tadını aldı ya, yakında bir tane de onda görürsem şaşırmam :D
Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)
Faruk ve Yüksel Abi aracınız hayırlı olsun. Ben de maymunu yıllardır yakından tanırım ve çok kullandım, kesinlikle sıradan bir cj ile mukayese edilemez çok keyif alacağınıza eminim. ;)
Erhan abi' nin (erhanranger) babaannesi vefat etmiştir. Kendisine başsağlığı diliyorum. Cenazesi yarın öğlen Küçükköy / Seyrantepe Camisinden kalkacaktır.
Anlayan arkadaşlar aşağıdaki linkteki pajero hakkında bana bilgi verirse sevinirim. (olumlu olumsuz ve fiyatı hakkında)
http://www.sahibinden.com/sahibinden_orjinal_klima_merkezi_kilit_alarm_el_gazi_ayarla_WQQaXQQ3467296WQQpXQQdisplayitem
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008
Mustafa abi, babamın Ilgaz'lı ve orada ağırlığı olan bir arkadaşı var, yani bütün köy onlardan soruluyor gibi birşey. o arkadaşla görüştük ve şu anda kış olduğu için köyde muhtarla imamdan başka hiç kimse yok dedi :D Yani bu durumda oradaki evlerde...
Ynt: Gezenbilir Ilgaz Gezisi 24 Şubat 2008
Değerli gezenbilir üyeleri; Ankara grubumuzun 24 Şubattaki Ilgaz gezisine destek olmak amacı ile ilgili bir önerim var. Uygun görürseniz, Ilgaz da 30 - 40 kişiyi gece konaklayacak bir mekan ayarlayabilirim (ÜCRETSİZ). Bizler, yani İstanbul grubu olarak...