Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Biraz da Gülelim
başımdan geçen bir olay:
bir sabah çalıştığım eczaneyi açtım.eczanenin bitişiğinde de cep shop var.bilgisayarları aç ortalığı topla derken içeri yaşlı bir amca girdi.
yaşlı amca :kolay gelsin burası ne dükkanı?
ben : eczane amca
yaşlı amca : hıııııım.peki burda ne...
Ynt: Grand Vitara için Bu Tampondan Arıyorum
hah işte iyi usta tampon muhabbetinin üstüne gelirmiş.ahmet abi aileden birinin sana ihtiyacı var.
"uzman olduğunu iddaedenlere herzaman güvenmeyin
unutmayın nuhun gemisini amatörler inşaa etti
titanic.i profesyoneller*"
bunu yeni fark ettim...
teşekküre gerek yok aile içi destek diyelim ;)
incelediniz mi AHMET07 ustamızın eserlerini.umarım istediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
domuz yaralı olmadığı ve sıkıştırılmadığı sürece insanlardan münkün mertebe kaçan bir canlıdır.eğer bir domuz ile karşılaşırsanız(ki domuzlar genellikle 8 ila 10'lu gruplar halinde dolaşır) yapacağınız gürültü onların hemen kaçıracaktır.
nerede bulursunuz bilemiyorum ama AHMET07 ustamız bunu hatta geliştirerek daha güzelini yapacaktır.yaptığı işleri ortaya çıkardığı ŞAHASER'leri kendiniz görebilirsiniz.buyrun :
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38868.0
Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?
bunu bir arkadaşımın lada'sında görmüştüm.o an sinir küpüydü ne diye soramamıştım.demekki o zımbırtı buymuş :)
kısmet olursa nasıl birşey olduğunu inceleyeceğim...
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)
ya asıl olan aracın arıza yapması ve o arızayı tamir esnasında araçla vakit geçirmek değil mi ? yanlış mı düşünüyorum aacaba?
bu fikirde bana katılan var mı ?