Arama sonuçlarınız

1. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Çok keyifliydi..

2. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Ömer , İnşallah , memnuniyetle gelirim. Konuşur program yaparız.
  3. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Burakçığım ben hiç bir şey yapmadım kardeşim sizler de sağ olun. Böyle kıymetli bir araç bulup uğraşan ,ortaya çıkaran ve ona tekrar can veren sizlersiniz . :D

4. aozturk

Harika Japon 47 (hj47)

Ynt: Harika Japon 47 (hj47) Sevgili Burak ve Ömer, Titizlikle ve zevk alarak uğraşınca ortaya çıkan sonuç kaçınılmaz güzellik. Ellerinize sağlık , Allah kazasız belasız keyifle binmeyi nasip etsin. Gerçekten çok yakışıklı oldu. Sevgiler Ahmet
  5. aozturk

Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik...

Ynt: Can Dostumuz Bülent Kök'ü Kaybettik... Çok üzgünüm. Nur içinde yat Bülent kardeşim, mekanın cennet olsun .

6. aozturk

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Evet bu duruma bende üzülüyorum açıkçası, neyse sağlık olsun ,belki bir gün yeniden ilk evimizde buluşuruz :(

7. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Eyvallah Barbaroscuğum çok çok öpüyorum seni kardeşim.
  8. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Sağolasın Ömer çok sıkışırsam belkide öyle yaparız :)
  9. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu işi Burak organize etsin en kısa sürede görüşelim inşaallah, aracın bana hiç zararı yok kıyamıyorum ama kullanmıyorumda fakat otoparkta fazla yer yok :):)

10. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Bu arada malum sitede benim BJ 60 için ilan verdim . İlan no 111033454 , değerini bilecek birisi olursa indirim de yapacağım :) Selamlar Ahmet Öztürk

11. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Ömer merhaba, bir türlü görüşemedik , koptuk, burayıda hatırlatmasan unutacağız nerdeyse çok selamlar, Burakçığım ne haber ? Ahmet
  12. aozturk

HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri

Ynt: HJ 60 1987 filtre ışığı ve sebepleri Önemli bilgi , bu su tutucu filtreden benim aracımda da var ( BJ60 88 model ), ayrıca bu filtrenin cam yünü , keçe veya benzer bir malzeme ile basitçe izole edilmesi gerekir. Korunaksız açık alanda olduğundan donma tehlikesi yaşanabilir. Selamlar

13. aozturk

Romantische Straße Rotasında 2012

Ynt: Romantische Straße Rotasında 2012 Ebru Hanım & Mustafa Bey, Aldığınız keyfi o kadar güzel yansıtmışsınız ki gezmiş kadar olduk, çok teşekkürler. Ellerinize, ayaklarınıza sağlık. Yolunuz hep açık olsun. Saygılarımla Ahmet Öztürk
  14. aozturk

TOYOTA LAND CRUISER 1987 BAGAJ AYAKLARI ARIYORUM YARDIMMM..

Ynt: TOYOTA LAND CRUISER 1987 BAGAJ AYAKLARI ARIYORUM YARDIMMM.. ots otomobil taşıma sistemleri sitesine göz atmanızı öneririm
  15. aozturk

HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi

Ynt: HÜDAVERDİ ; ailenin yeni üyesi çok güzel görüntüler paylaşım için teşekkürler , Toyotacılar hep böyle işte

16. aozturk

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Sevalciğim, Aslında belli bir amaç için kısa bir süre birlikte olduk ama yıllardır tanışıyor gibiyiz. İnanki öyle bir yer kaplıyorki beynimizde her aklıma geldiğinde bende müthiş bir duygu fırtınası başlıyor , tüm ekip süperdi . Anılar ,çocuklar...
  17. aozturk

Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu Kars Projesi Ufukçuğum ancak bu kadar olur , bu mesajı görünce tüylerim diken diken oldu... çünkü öğlen arası gezinirken bende okudum , fotoğraflara baktım....hepinizin kulaklarını çınlattım :D :D :D
  18. aozturk

TOYOTA FJ 45 YENİLEME

Ynt: TOYOTA FJ 45 YENİLEME Cem, Yeter artık kardeşim , ne olduysa oldu çık artık piyasaya Allah Allah... ;D ;D ;D merak içindeyim

19. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi O kadarda hakkını yeme arkadaş profil görüntüsü agresif bir kartal gibi ;D ;D
  20. aozturk

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Alacağım vx100 ünü altından bu adamın , arabaya bindiği yok.. ;D ;D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,628
Kaydolan Son Üyemiz
Rigor

SON KONULAR

Geri