Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: karrimor ayakkabı konusunda yardım
ben eşimle beraber bundan 4 ay önce bu markanın kalahari ve mid event modellerini aldım.eşimin ayakkabısı 2 ayda üstelik doğaya çıkmadığımız halde heryerinden açıldı.benim botum yayıldı-formunu kaybetti.ve ilk yağmurda şakır şakır su aldı. hem mağdur hem...
Merhaba arkadaşlar,
Kullanmakta olduğum Dell İNSPİRON N5010 marka laptop ımı satılığa çıkarıyorum.6 aylık makinadır.çok temiz kullanılmıştır.bütün aksesuarları full verilecektir.Herşeyiyle orjinaldir.Garantisi devam etmektedir.İhtiyaçtan dolayı satılıktır.ilgilenen arkadaşların sorusu olursa...
İNFORM MARKA 3000 VA LIK UPS'İMİ SATIYORUM.TEMİZ VE SORUNSUZ ÇALIŞAN BİR CİHAZDIR.HİÇ TAMİR GÖRMEDİ.
ELEKTRİKLER KESİLDİĞİNDE BİR PC'Yİ 2 SAAT KADAR ÇALIŞTIRIYOR.ZAMANSIZ ELEKTRİK KESİLMELERİNDE BESLEDİĞİ CİHAZLARI ARIZALARA KARŞI KORUR...
ÇOK MEMNUN KALDIM.ALAN ARKADAŞIMA HAYIRLI OLSUN...
Ynt: ACİL...İhtiyaçtan dolayı masaüstü bilgisayarımı satıyorum-700 tl
microsoft media center klavye kullanıyorum.kasa yenilenip verilecektir.resmini 1-2 gün içinde çekip eklemeye çalışacağım...ekran benq 19 ''led ekran.ekranı orjinal kutusuyla verilecektir zaten.normalde klavye kabloluydu.ama...
Ynt: Gezi / Doğa Filmleri
bu arada touching the void belgesel ama çok güzel anlatılmış.bu belgeselde dünyadaki bilinen tek ip kesme olayı anlatılmıştır.
Ynt: Gezi / Doğa Filmleri
kesinlikle sanctumson dönemlerde izlediğim en güzel doğa filmlerinden biriydi.sanırım bize doğa anaya karşı saygılı olmamızı ve yeni yerler keşfederken asla kafa tutmamamızı anlatıyor.127 saat filminden çok hoşlanmadım.sürekli kan kaybediyor yiyecek yok idrarını içiyor...
Ynt: Satılık offRoad aracı arıyorum.
merhabalar öncelikle,
benim fikrim ladanivanın sizin için daha uygun olabileciğidir.suziki samurailer çok kolay devriliyor.ladaniva tam bir dağ keçisidir...erzurumda bir jeepi çektiğini bile görmüşlüğüm var.sıcak-soğuk hava şartı aramaz.çamur toprak dağ-taş...
Ynt: Bot Tavsiyesi
ben geçen sene tam 6 ay salomon snowtrip modelini aradım.Ankarada ki bütün outdoor ve salomon satıldığı iddia edilen heryeri gezdim.istanbuldaki distribütorlerini bile aradım ama bulamadım.bendede lafuma ıcetrip var ve gerçektende sağlam-en azından parasını çıkartıyor.şimdi...
Ynt: En İyi Döner Nerede Yenir?
izmirde de mis döner güzeldir.tabi kii güzel karşıyakamın şirin çarşısında alışveriş yapanlar-evine yetişmeye çalışanları izleyerek o güzelim dönerin tadını çıkartmakta apayrı bir zevkti benim için.şimdi ise ankarada a.o. ç nin herşeyine ama özelliklede...
Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında
kesinlikle tam şanssızlık sizdeki.bubotuda iade etmeniz gerekicek en kısa sürede.birde aldığınız yer outdoor mağazası mı -nereden aldınız onu merak ettim.bu kadar büyük 2 sorun aynı yerden alınan ayakkabılarda tesadüfen çıkacağı konusunda iyi niyetli...
Ynt: 50 Liralık Bir Çadırın 200 Liralık Bir Çadırdan Ne Gibi Eksikleri Vardır?
bende bu yaz husky bırd kullandım çadır olarak kampta.aşırı sıcak ve nem olmasına rağmen ki çadırım öğle güneşini tam üstüne alıyordu;herkes ucuz olarak tabir edilen çadırlarından denize yada kamelyalara kaçarken bir...