Arama sonuçlarınız

1. G

Bafa Gölü Duyumlarım

bizde 28 nisan haftası ailecek bafa da kamp yapmayı düşünüyoruz, sizin tarih ne zaman? izmirdeyiz bizde.

2. G

Akçay, Ayvalik, Küçükkuyu

şelaleler ve nerede kalınır hakkında bilginiz var mı ?
  3. G

Akçay, Ayvalik, Küçükkuyu

Merhabalar, önümüzdeki hafta izmirden başlayarak daha önce hiç gitmediğimiz ayvalık, balıkesir, küçükkuyu tarafına bir gezi planlıyoruz, mutlaka görülmeli dediğiniz yerler, kalınacak mekanlar ve yöresel tatlarla ilgili bilgi veririseniz sevinirim.. değerli görüş ve tavsiyelerinizi...

4. G

Araba İle İtalya

Ynt: Araba İle İtalya bizde iki kere arabamızla İtalya yolculuğu yaptık ,toplam 4 kişi ikisi çocuk, anladığım kadarı ile baya iyi hazırlanmışsınız emin olun gayet güzel bir yolculuk olacak , edirneden girdikten sonra yaklaşık 1,5 saat sonra Plovdiv şehrinde 2/3 saat lik mola vererek şehrin...
  5. G

Uluslararası Ehliyet

merhabalar.. bu yaz itibari ile arabam ile yurtdışı gezisi planlıyorum, daha önceki yunanistan gümrük geçişlerimde uluslararası ehliyet zorunluydu, şimdi araştırdıgıma göre bu zorunluluk kalkmış !! en son yunanistan gümrüğünden uluslararası ehliyetsiz geçen var mı ? son uygulama nedir ? tşkler..

6. G

Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi

Ynt: Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi şimdiden iyi tatilller..

7. G

Ynt: Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi Ozaman Barselonayı bence araya hiç sıkıştırmayın ,İtalyanın tadını çıkarın. Romada 3 gün; çünkü mükemmel bir yer her sokağı bir tarih Floransa 1 Venedik 1 Siena,piza 1 Fırsat bulursanızda Garda gölüne gidin, Venediğe...
  8. G

Ynt: Haziran Ayında Planladığımız İtalya Ağırlıklı Gezimiz İçin Rota Önerisi Merhabalar, biz ailecek (4 kişi) 2010 ve 2012 olmak üzere iki kere araba ile gittik italyaya araba ile gidecek olur iseniz size yardımcı olabilirim. :)
  9. G

Şubatta-amsterdam/bürüksel/paris

Mehaba arkadaşlar Şubat ayınd yalaşık 7 günlük AMSTERDAM/BÜRÜKSEL/PARİS eşimle tur planlıyoruz, şu an itibari ile forum da bu konu ile ilgili araşırmalarımabaladım, daha önce bu şehirlere gitmiş olan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum, nereleri gezilmesi gerekir ? nerelerde daha çok zaman...

10. G

Araba İle Avrupa Turu

Ynt: Araba İle Avrupa Turu merhabalar 28 haziran 2013 itibari ile arabamız ile planlamış olduğumuz 10 ülke ve 13 şehirden oluşan avrupa gezimizi bitirdik. araba ile avrupa seyahati yapmayı planlayan vede aklında sorusu olan arkadaşlara bilgi verebiliim. herkese emniyetli ve ve keyifli tatilller.

11. G

13 Avrupa Ülkesi 18 Günde Antalyadan Münihe Gezi Palanımız

Ynt: 13 Avrupa Ülkesi 18 Günde Antalyadan Münihe Gezi Palanımız selamlar, bu yapacagınız gezinin hemen hemen aynısını ben 8 Haziran itibari ile yapacağım, inşlh dönüşte sizin ile tecrübelerimi paylaşabilirim.
  12. G

Araba İle Avrupa Turu

Ynt: Araba İle Avrupa Turu tavsiyseniz için çok teşekkürler, ülkeler hakkında nereleri gittiniz nerelerde kaldınız ülkenin karakteristikleri, otoyol ücretleri vs bilgi verebilirimisiniz?

13. G

Araba İle Avrupa Turu

Merhaba arkadaşlar, yine bir yaz yaklaşmakta hemen hemen herkes gibi bizde gezi planı yapıyoruz bu yaptığımız gezi planında sizlerinde fikirlerini vede görüşlerini almak istiyorum, güzergahım şu şekiilde olacak Yunanistan Makedonya Sırbistan Macaristan Slovakya Çekcumhuriyeti Almanya(Münih)...
  14. G

Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti

Ynt: Yurt Dışı Gezi Hazırlıkları Ve Maliyeti tebrikler güzel bir yazı ve bilgi paylaşımı olmuş, nasipse ben bu güzergahı araba ile yapmayı planlıyorum, inşlh yaptıktan sonra burada paylaşırım.
  15. G

Yaz gelirken yeni yol rotamız

Ynt: Yaz Gelirken Yeni Yol Rotamız neden direk venediğe gidiyorsunuz? bari üzerinden italyanın doğu sahillerinden yukarı doğru çıkmıyorsunuz? şimdiden hayırlı yolculuklar

16. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu merhaba arkadaşlar, planlamış olduğum kendi arabam ile yaptığım italya gezisini bitirdim, ;) araç için belgeler YEŞİL SİGORTA 63 EURO AVRUPA EHLİYETİ 283 TL KASKO 45 TL (2011 RENAULT FLUENCE ) gümrükten çıkarken sadece araç için bu belgeler yeterli bu belgeleri...
  17. G

İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano

Ynt: İTALYA Roma,Floransa,Venedik,Milano,Siena,Pisa,San Gimignano ben kendi planlamış olduğum turdan daha yeni geldim. Toplamda 4 kişi , ailecek kendi arabamız ile seyahat ettik. Biraz ingilizce bilgin var ise tur şireklerinin verdiği fiyatların üçte bir fiyata bunu planlaya bilirsin vede iki...
  18. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu Zamane4 , merhaba yapmis oldugunuz arastirma ve bilgilerinizi paylasabiliriz, isterseniz telefondan gorusebiliriz, ben ankarada ikamet etmekteyim, gorusmek uzere...

19. G

10 günlük italya seyahati - rota tavsiyesi

Ynt: 10 günlük italya seyahati - rota tavsiyesi Bende Haziran ayinda ailemle birlikte , kendi aracimiz ile ITALYA turu dusunuyoruz, malumunuz zaman az kaldi , yavas yavas hazirliklara basladim ve guzel bir gezi plani yapmayi dusunuyorum, bu konuda ki degerli gorus ve fikirlerinizi bekliyorum...
  20. G

Araba ile Italya turu

Ynt: Araba ile Italya turu Ilginiz icin cok tesekkur ederim, vermis oldugunuz linki inceledim, ben yanliz karavan ile degil , renault fluence 2011 diesel model arabam ile seyahat edecegim, bukonuda bana tecrubeleriniz ile yardimci olursaniz sevinirim.. ;)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri