Arama sonuçlarınız

1. R

L200 Muthis Resimleri!!

Arkadaslar su adresteki en alttaki resim galerisine bir bakarmisiniz ya, agzim acik izledim valla :D http://www.d4u.com.ua/ru/manid/16/serid/766/modid/1894/vehicles.vendors.series.models.details.html 1600x1200 lerine bir bakin isterseniz, ozellikle...

2. R

Zırhlı L200

Ynt: Zırhlı L200 cok tesekkurler, valla ne yalan soyliyim benim gonlumde L200 de kaldi :)
  3. R

Zırhlı L200

arka tarafi jip gibi kapatmak nasil olur? :p veya bu sitede gormustum, bagaj seklinde kapatmak? yoksa bana "en iyisi bir wrangler rubicon al hem daha guclu + hem zirhlanacak yer daha az olabilir(yuku azaltabilir) + pick-up olmadigindan zirhin yuku esit dagilir+hemde arazide daha iyi" mi dersin?"...

4. R

Renault Laguna mi yoksa Ford Mondeo mu?

Ynt: Renault Laguna mi yoksa Ford Mondeo mu? Audi hem parcalari cok pahali hemde biraz soguk bi arac gibi geliyor bana, bu yuzden kafadan elemistim o secenekleri. Yinede tesekkurler, bu arada fazla zamaninizi almiyim, seceneklerden renault u eledim sanirim, simdi uzun bir yolda, L200 ile...
  5. R

Zırhlı L200

kesinlikle haklisin dostum, sorumu boyle sorsam daha dogru olabilirdi sanirim: +kucuk bi ayrinti, agirlik neredeyse esit dagilimli gibi olacak sanirim :) camlar, tum kaporta, motor izgaralari, aracin tum alti vs ve ondada haklisin, sagolasin. Cevap verebilecek deneyimli L200 sahiplerinden...

6. R

Zırhlı L200

Merhaba arkadaslar, benim aklima takilan bir soru daha var, zaman ayiran arkadaslara simdiden tesekkurler. Mitsubishi L200 4x4 LUX AT MAGNUM + klasik modifiyeleri (12000 lik vinc vs) Yaklasik 550kg arac zirhini kaldirabilir mi? Kaldirabilir ise; Bunun yakit tuketimine, performansa, arazi...

7. R

Baska ne onerirdiniz? Ben guvenlik olarak Renault ve Ford a guvendigim ve bu modelleri guzel geldigi icin bu iki ornegi verdim, modifiyeleriyle birlikte maksimim 90000YTL gibi bir paraniz olsaydi, ozellikle uzun yol icin istiyor olsaydiniz, ve 2.el istemiyor olsaydiniz hangi araci secerdiniz...
  8. R

Merhaba arkadaslar, benim bir sorum olacak, cok uzun bir seyahate cikacak olsaydiniz, siz olsaniz hangisini mi tercih ederdiniz? Renault bolumune actim cunku sanki Laguna daha iyiymis gibi geldi, ama karar veremedim, Yeni Renault Laguna mi yoksa Yeni Ford Mondeo mu? Tabii L200 ude...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri