Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1974 Model Orjinal Mercedes 280 S
Arayan arkadaşlar sağolsun ayıktırdı.Araç Kahramanmaraş merkez de görmek isteyen olursa Zabunoğlu otom.Peugeot bayiinde görebilir.
Merhaba arkadaşlar.Aracımı satmak veya takas etmek istiyorum.Malum sitede dahil olmak üzere hiç bir yerde ilanı bulunmamaktadır.Sadece gezenbilir de satılık ilanı verdim.
Aracım orjinal bir araçtır.Göğüsü ve döşemeleri orjinaldir sonradan değiştirme ve oynama yapılmamıştır.Ben...
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Tarık abi sen olmayınca forumun tadı kalmadı yahu :D:D
Neyse elimizden geldiğince boş bırakmayalım :)
Ynt: 93 3K KARBÜRATÖRLÜ OTOMATİK VİTARA YAKIT SORUNU
Sevin abi :) benzinde iyi bence sonuçta benzinle biniyorum yakıyo diyosun lpg olunca insana koyuyo biraz :D:D
Ynt: KAYOFF; Geleneksel 1. Erciyes Off-Road Oyunları ve Kış Festivali Duyurusu (12 - 13 Mart 2011)
Tamam protesto edelim.Sonuna kadar da gidelim fakat konu hakkında bi açıklama yapılırsa bizlerde bilinçlenelim
Lpg de yakıyor malesef ayar yaptırmadan önce diğer eksiklerini yaptırmam lazım tam randıman almak için
Abi tüm herşeyi söylemeyelim sürpriz olsun biraz rakip kalmıcak sonra biz kendi aramızda yapacaz yarışmayı ;D ;D ;D
Edeeeee Napıyosun sen ya Ömer abi sakın o arabalardan getirme Kayseriye, mazallah gören araba orda bırakır kaçar aksı maksı :)
ARAÇ STANDART 225/75/15 NORMAL LASTİK VAR ÜZERİNDE.BUJİ,HAVA FİLTRESİ VE DİĞER TÜM BAKIMLARINI YAPTIRIP DENİCEM BİDE.PEKİ YAKITINI NASIL DÜŞÜREBİLİRM
İyi günler yeni aldığım aracımın eksantirk mili ölüymüş eksantirik mili iticileriyle takım halinde oluyor yoksa tek bulunabilirmi.Ayrıca elinde olan yada temin edebileceğim bir yer varsa yardımcı olurmusunuz.