Arama sonuçlarınız

1. TTT

Jeep Gc 5.2 Motor Üzerindeki X Parça

Arkadaşlar selamlar, bu resimdeki parça ne işe yarıyor ? ucunda tıpa gibi birşey var benim araçta burası boşta duruyor ya düşmüş veya takmayı unutmuşlar bilemedim.

2. TTT

Grand Cherokee Kullanma Klavuzu

Forum üyelerinden bir arkadaş hazırlamış ellerine sağlık, ben de isteyen ama bulamayan arkadaşlar için tekrar buraya koydum.
  3. TTT

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Forum üyelerinden bir arkadaş hazırlamış ellerine sağlık ben de isteyen ama bulamayan arkadaşlar için tekrar buraya koydum.

4. TTT

Gezenbilir Whatsapp Grubu ? [only Jeep :)]

Selam arkadaşlar bende katılım linkinden whatsapp üzerinden katıldım gruba çok aktif değil heralde ama sonuçta topluluk iyidir destek için.
  5. TTT

1998 Grand Cherokee Kullanma Kılavuzu Olan Arkadaşlar

Selam arkadaşlar linkler çalışmıyor , ben de 1996 model 5.2 aldım bir kaç gün önce elinde kullanım klavuzu olan arkadaş varsa gönderirse çok sevinirim. Bilgi paylaştıkça güzelleşir :) otoltay@gmail.com

6. TTT

Yeni Aracımla Acemi Bir Jeep Kullanıcısı Olarak Aranızdayım Saygılar.

Amin çok teşekkür ederim. Teşekkür edrim

7. TTT

Yeni Aracımla Acemi Bir Jeep Kullanıcısı Olarak Aranızdayım Saygılar.

Amin çok teşekkür ederim.
  8. TTT

1997 Model Ford Explorer Bu Aracı Tanıyan Varmı

Evet üstad doğru söylüyorsunuz, az da olsa kullandın çok keyifli bir araç.

9. TTT

Üstad aracı almaya Kayseriye kadar gittim çok hoşuma gitti, takasta anlaştık plakayı söktük ; ama benim aracın tüv muayenesi geçtiği için döndüm geldim, sonradan aracın çok el değiştirdiğini öğrenince de belki de almadığım iyi oldu dedim, ama belki de almalıydık bilmiyorum, ama hala bakıyorum...

10. TTT

Değerli üyeler uzun zamandır 4x4 büyük bir araç arayışındayım, ZJ kasa 4.0 4x4 ve 4x2 özellikli arayışım da düzgün bir şey bulamayınca karşıma, 1997 model Ford Explorer 4.0 205 bg olan bir araç çıktı çok hoşuma gitti. Aracı inceledim hoşuma gitti ama çok el değiştirmiş bu aracı önceden...
  11. TTT

Bu Aracı Tanıyan Var Mı Üstatlar 1993 Model 4.0 Zj Kasa

Biraz yükselmiş ve yapılı olması sorun değil, yakıt artar tabiki ama zaten çok yakıyor, kafamı çok ağrıtmayacak bir tane arıyorum bakalım bulabilecekmiyim. Benim aracım punto evo 1.3 multijet 2011 model, 236.000 km de şuan, 65000 km den beri bende 2014 de işim için almıştım uzun yolda çok km...

12. TTT

Ben kendi aracımla takas yapmayı düşünüyordum, bu aracın ZJ kasa 4.0 ve 4x2 4x4 olması bana cazip gelmişti, ben off-road yapmıyorum günlük şehir içi dışı ve kamp için kullanacağım, bu kasa hoşuma gidiyor o yüzden sizlere de sormak istedim bakalım bulabilecek miyim.
  13. TTT

Üstat, görüştüm boya varmış ama tampon hakkında bir fikrim yok. Siz daha iyi biliyorsunuzdur, ağır off road görüp görmediği hakkında da bir bilgi edinemedim doğrusu. Vinç olmayınca çok zorlanmamıştır diye düşünmüştüm.
  14. TTT

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-degisensiz-orj-donanimli-ister-kamp-ister-offroad-993692837/detay/

15. TTT

1997 Model 3.3 Nissan Pathfinder Manuel Vites Alınır Mı Yardım.

Üstadlar Nissan Pathfinder 3.3 manuel vites için için yorum yapacak kimse yok mu.
  16. TTT

1997 Model 3.3 Nissan Pathfinder Manuel Vites Alınır Mı Yardım.

Forumda ki tüm arkadaşlara selamlar, benim sormak istediğim soru şöyle ki, daha önce 2007 model Nissan navara 4x4 manuel vites bir pikap kullanmıştım çok keyifliydi ve hiç bir sorun çıkarmadı, daha sonra işim gereği aracımı değiştirip küçük bir araç aldım 2011 punto evo 1.3 motor. Şimdi ise...
  17. TTT

Cherokee Almak İsteyenler İçin WJ ZJ XJ Gerekli Bilgiler

Ben araştırıyorum hocam GC wj kasa ile ilgili olarak, bir kaç arkadaşa önerdim bilgi amaçlı, aklımdaki soruları zaten cevaplamışsınız, fuzuli sorup meşgul etmemek ve konulara kolay ulaşmak anlamında böyle bir girişimde bulundum, herhalde yanlış bir uygulama yaptık :sweatsmile:

18. TTT

Sorentonun Arazisi Iyi Değil Diyenlere Gelsin Bu Video

Suzikinin kaybedecek bir şeyi yok :wink:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,847
Kayıtlı Üye Sayımız
166,630
Kaydolan Son Üyemiz
VolkanSabah