Arama sonuçlarınız

1. ofrood

İnegölün CJ 5 i Toplanıyor

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor ustaa kolay gelsin dediğime geldinn yavaş yavaşş

2. ofrood

CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi kenan sen misin üye adın belçıkalı
  3. ofrood

Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim?

Ynt: Willys'in Ön Frenlerini Nasıl Diske Çevirebilirim? o iş bitti arkadaşlar teşekkür ederim 4 tekeri kendi imkanlarımızca diske çevirdik

4. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi usta çektirmiyo abi resimleri ila ben yapçam diyo :) bunalrı bile çaktırmadan çaktimm
  5. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi ikinci diske dönnen Cj

6. ofrood

winç tamponu cj için

Ynt: winç tamponu cj için çok güzel olmuş çeşke bizde aynısını yapabilecek usta bulabilsek

7. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Kaderimse sağa sola çekerim Eğer çilemse güler geçerim : ;D (cj)
  8. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi yok vereceğim bakınca gülüyorum ama içimden'de kızıyorum her parçayı görüce ödediğim paralar geliyor aklıma :)
  9. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi usta her yerde var ama icrat ve tecrübe lazım ne bileyim arkadaşlar ben cj yi ve sahiplerini seviyorum kaç model olursa olsun bakmadan geçemiyorum bu formda da paylaşma amacım bu zaten ister yapın ister yapmayın ama şu fren hastalığından...

10. ofrood

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor merhaba bilecikten mustafa ben sizin dökkana gelmiştim hatırlarsanız Sizin CJ nin üzerindeki lastiklerden alcağım nerden temin ettiniz bana bildirebilrseniz sevinirim mustafa.eker@turktelekom.com.tr 5062348026

11. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi merhaba şartları biraz maddiyat ama aşırı değil daha evvelki yazdıklarımda galiba olması gerekiyor , ben memnunum isteyen yapabilir zor bir iş değil daha dün yeni aldığımız cj 5 e uygulayacağız aynı sitemi şuana vinci ile uğraşıyoruz 24...
  12. ofrood

BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011)

Ynt: BOLOFF; Bolu Akkayalar Üzerinden - Sonrasını Koyverdim Gezisi (13 Şubat 2011) slm bolu ofroad Bilecikten bustafa ben nasılsınız irfan abinin resimlerini hiç göremedim ne zaman buluşacağızz

13. ofrood

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor Çok güzel gidiyor elinize sağlık metalik simli boyamı attınız
  14. ofrood

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor aslında yarım akşama bitecek ama müsait değilim birde gece teslim almak istemiyorum gündüz gözüyle teslim almak istiyorum sanırım öğle sonrası geri döner saat 15:00 gibi inegölde olurum tente yi görürseniz galiba sizinde ihtiyacınız olacak bestoba
  15. ofrood

Ynt: İnegölün CJ 5 i Toplanıyor kolay gelsin Bu cumartesi sabağı bursada olacağım dönüş için inegöl üzeri bileciğe döneceğim arkadaşıma ait cj ye bestop tente yaptırdım onu teslim alıp geleceğim bi çayınızı içmek isterim . irtibat için bilgi verirseniz sevinirim. tanışmak üzere 5062348026...

16. ofrood

1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100

Ynt: 1983 Model Çift Kabin 4x4 Dodge S 100 Dodge için çıkma sağlam arazi şanzımanı elimde bulunmaktadır ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir
  17. ofrood

Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı

Ynt: Suzuki Jimny Ön Tampon Yapımı ve Vinç Montajı çok güzel olmuş hiç bu kadar vinç için güzel montaj görmedim
  18. ofrood

Ynt: CJ Arka ve Ön Tekerlerin Diske Çevrilmesi Güncel yeni projeler var

19. ofrood

Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor

Ynt: Bursa İnegöl'de Unimoglar Toplanıyor çok güzel olmuş bende bilecikliyim yakınız inegöl sanyisinin neresindesiniz geçerken ziyaret etmek istiyorum
  20. ofrood

CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler

Ynt: CJ 8 Aldım Emeği Geçen Herkese Teşekkürler vinç için bence akü ne olursa olsun şarz dinomasını en az 90 Amperlik olaması gerekiyor akü her zaman fuel dolu olsun (yani 13,5 volt) orjinal dinomaların şarj ampereleri düşük geliyor

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri