Arama sonuçlarınız

1. N

2007 Ducato 17 M3 Motokaravana Dönüyor-serila

Kolay gelsin. Kaplama şık durmuş . Hasan

2. N

Dönüşüm Için Firma Tavsiyesi

Tabiki . Yalnız Sökeliyim fakat İstanbul'da ikamet ediyorum. Gene beklerim. :))
  3. N

Süleyman bey; 2009 model öncesi araçlarda yapılabiliyor. Sonrasında koltuklar takıldıktan sonrada test raporu istiyor bu da imkansız. Satanlardan olabilir ama anladığım koltuk faturalarını da istiyor seri numarasıyla birlikte. Hasan

4. N

İyi akşamlar; Sigortasıydı, yolcu sayısı derken aldığım 2008 model ducato aracı 4+1 e çevirmeye karar verdim. Böylelikle içerisinde yolcu taşırken kafam rahat olur. Dönüşüm için e belgeli koltuk, cam ve emniyet kemeri şartmış. Tavsiye edebileceğiniz firma var mıdır? Arkaya ufak bir dolap...
  5. N

Ducato Elektronik Aksam

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) ++++ Cuma günü, ikili koltuk yerine takmış olduğum tekli koltuğun emniyet kemeri tokasını eski takılı olduğu sağ taraftan söküp sol tarafa yeni yerine montajladım...ikili koltuk takılı iken koltukta her koltuk için birer tane olmak kaydı...

6. N

Ducato Elektronik Aksam

https://www.gezenbilir.com/konu/kendi-karavanini-yapanlar-2008-15m3-jumper-atiladi.105658/page-3 ++++ Cuma günü, ikili koltuk yerine takmış olduğum tekli koltuğun emniyet kemeri tokasını eski takılı olduğu sağ taraftan söküp sol tarafa yeni yerine montajladım...ikili koltuk takılı iken...

7. N

Ducato Elektronik Aksam

Atilla beyin cep telefonu imzasının altında vardı . Fakat silmiş. Bilen bir arkadas paylaşır. Veya direk msj atın. Atilladi Eski forumları takip edebilirsiniz
  8. N

Yeni Full Dizel Sistem

Bu ocakların bir numarası Wallas'tır. Kullanımı normal ocaklar gibi aç yak şeklinde değil. Biraz ısınması gerekiyor ve dizel kalitesine bağlı olarak kurumlanma olabilir. Bu ocakları genellikle mutfak tüpü temininin olamayacağı bölgelere seyahat eden expedisyon araçlarında kullanıyorlar...
  9. N

Transporter T5 Yüksek Tavan Karavan

Güle güle kullanın. Göreceli olarak küçük bir araçta, gayet ferah olmuş. İçinin rengini seçimi de çok güzel. Aslında öndeki çiftli koltuk bir aparatla 180 derece döndürebilseniz ciddi bir alan daha kazanacaksınız gibi. Hasan

10. N

Ducato Elektronik Aksam

Atilla beyin mesajlarında vardı. Kesilirse görmüyor hata veriyor demişti sanki. Kendisini ararsanız sağlıklı bilgi alabilirsiniz.

11. N

Webasto Yüksek Irtifa Çalışma Hakkında

1.500 metrenin üzerinde çalışırken stop etmiş webastoyu tekrar temizlemek . ********************************************************************* Clearing out Webasto heater if it stopped working from use at high elevations (5,000ft and MORE)...
  12. N

Webasto Yüksek Irtifa Çalışma Hakkında

Internette dolaşırken aşağıda ki mesaja denk geldim ve çoğu kişi böyle yapmış ve işe yaradığını söylemişler. Yaptıkları yakıt pompasının çalışma devrini azaltarak yüksek irtifada çalışmasını sağlamak. Değiştirmedikçe normal irtifada da aynı düşük değerle çalışıyor. Bu ısınmada biraz değerini...

13. N

Webasto Sesini Azaltmak Için

İnternette gezerken aşağıdaki makaleyi buldum. Webasto sesini azaltmak için pompa giriş ve çıkışına 90 derecelik 2 dirsek konması tavsiye ediliyor. Sesi 10dB kadar azaltıyormuş ki bu ciddi bir rakam. Pompa tıklamasından rahatsız olanlar deneyebilir. Parça numarası Webasto part number 65201A...
  14. N

Güneş Paneli Hem De Tente

Bu arada atladım, tenteye de ihtiyaç kalmıyor o_O:smiley::smiley:
  15. N

Güneş Paneli Hem De Tente

Yabancı forumlarda gezinirken gördüm. Panel sayısını abartmışınız diyenlere duyurulur. Almanlardan korkulur. Bu kadar panelle ne kadar akü şarj ediyorlar ve nerede kullanıyorlar :) Aklıma gelen elektrikli motorla araçta kullandıkları.

16. N

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

Bu rotanın arabası arkadan çekişli Ford Transit ve Iveco Daily tek teker gibi duruyor. Hele birde diferansiyel kilidi olursa çoğu yerden kurtulur. Bende Ducato var açıkcası hiç gözüm yemedi . Hasan
  17. N

Özhan Hanım kaleminize sağlık. Çok kişiye rehber olacaktır. Teşekkürler Hasan
  18. N

Arif Bey buralar yol değil bayağı tarla :) Hatta bazı yerler pirinç tarlası gibi. Hasan

19. N

O kadar soğuklarda araç içerisinde kalabildiğinize göre izalosyon bayağı iyi olmalı. Aslında sizin gezi tam yük irtifada ısıtıcı çalışması testi gezisi olabilirmiş maşallah min yükseklik 2000 m. :) Almanların yavaş gidin demesi takip ettiğim Dünya turu yapan bir aile Mogolistan da düz yolda...
  20. N

Can alıcı başka bir soru Webasto çalışıyor mu :) Mazot kalitesi nasıl? Sizin araçta mazot filtresi öncesi ayrıca bir filtre var mıydı? Teşekkürler. Hasan

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri