Arama sonuçlarınız

1. evedilaz

CJ - 5 Araç Genişletme Hakkında

ruhsatdaki 8 kişilik sorununu araca uygun 3+1 koltuk düzeni yapıp (ön koltuklarda emmiyrt kemeri düzenegi çalışır vaziyette olmalı ) şöförler odasından 1 ek 1 belgesi alıp doldurun bu belgedeki gerekli haneye 3+1 yazarak muaşnede ruhsatınıza düzeltme yapabilirsiniz ben...

2. evedilaz

Alınık Vinç.

Ynt: Alınık Vinç. duruyor markası power vinch 12000ld mavi sentetik halatlı sorunsuz 3 4 kez vinçleme yapmış 16000ld vinç alıcak o yüzden satmakda rakam pazarlıksız 850 tl
  3. evedilaz

Yagi Anten Swr Ayarı

Ynt: Yagi Anten Swr Ayarı evet ingilizce bir metinden çeviri ama aslı bende yok malisef bende bu metinle ayar yapmışdım zamanında

4. evedilaz

Yagi Anten Swr Ayarı

Ynt: Yagi Anten Swr Ayarı CB Anten Ayarlama Kılavuzu Böylece pano CB telsiz çekişti ettik ve iyi bir zemin uçağı ile bir alan üzerine monte edilmiş anteni var. Her şey birbirine ve, doğru gitmek için hazırdır? Yanlış. Bu yeni CB telsiz kullanmadan önce anten ayarlamak çok önemlidir. SWR ya da...
  5. evedilaz

SILVERSTONE 31 10.5 R15 EBATTA DEV KAMPANYA

Ynt: SILVERSTONE 31 10.5 R15 EBATTA DEV KAMPANYA kampanya böyle olur fiyatlar dibe vurmuş 2 takım almak gerek :o

6. evedilaz

cj5 parçaları...

Ynt: cj5 parçaları... motor komplemi kompleyse fiyet nedir acaba ? şanzuman ne hangi model ? onada fiyat alabilirmiyiz

7. evedilaz

İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11

Ynt: İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11 aklıma gelmişken komple bütün hepsi cj için T 176 şanzumanla takas olur
  8. evedilaz

hangi vinç?

Ynt: hangi vinç? 1 yıldır power 12 LD vinç kullanmakdayım benden sonra benim tavsiyemle yakın çevremde 4 gurup arkadaşıma daha power aldık cümleten çok memlunuz fiyatı ve sentetik halat alternatifi ile bence listede tercih edilecek vinç tavsiye ederim deniz çalıkoğlu
  9. evedilaz

CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK

Ynt: CJ 5 HARD TOP KONUSUNA NOKTA ARTIK kartal san sit esnafa 800 tl orjinal 7 harttabı döken varmış camlar hariç ama 5 yapıyomu bilmiyorum

10. evedilaz

Alınık Vinç.

Ynt: Alınık Vinç. çok garip ben hiç böyle bir sorun yaşamadım ve etrafımdaki 3 4 arkadaşımada tavsiyem üzerine power vinch aldırdım çok memlunuz sorun yaşayan kimseyede raslamadım aynı zamanda . sorununuzu hakkında firmayı bilgilendirdinizmi yetkili bir arkadaşla...

11. evedilaz

lada niva arazi

elimizde iyi durumda 1 adet niva arazisi var ihtiyacı olan parmak kaldırsın:)
  12. evedilaz

Alınık Vinç.

Ynt: Alınık Vinç. slm yakın bir arkadaşımda 12000 ld sentetik halatlı vinç var boşda kendisi gene pover 16000 ld alıcak aracına 850 tl istemekde 10000 ld ile aynı ölçülerdedir bilginize kartlada ödeme yapabilme imkanınız olabilir

13. evedilaz

Alınık Vinç.

Ynt: Alınık Vinç.
  14. evedilaz

84 Jeep cj8

Ynt: 84 Jeep cj8 hayırlı ugurlu aldun dana yapmışız :) bence 35 iyiydi ama limitleri zorlayalım diyorsun oda güzel şindi bir proje yapsam en fazla 33 lastikden şaşmam :) nakadar yerden uzaklaşırsan okadar dert :)
  15. evedilaz

TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL

Ynt: TEAM TS 400 CB AM FM 50 TL malisef anten yok piyasadan temin edebilirsiniz 0 80 90 tl

16. evedilaz

L2OO Yeni Tasarım

Ynt: L2OO Yeni Tasarım aracın son halini görmek isteriz :))
  17. evedilaz

79 CJ7 kontak

Ynt: 79 CJ7 kontak işlem kolay panik yok :) yakınsanız yardımcıda olabilirim kontagın anahtarı sizde yok anlaşılan bu durumda sırasıyla önce direkksiyonu sökeceksiniz sonra korna elek sinyalizasyon mekanizmasını sökmeniz gerekmekte bu mekanizmanın kablolarıda aşagıda kart...
  18. evedilaz

İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11

Ynt: İNTER SCUAT DANA 44 ÖN DEFRANSİYEL 41/11 8 bijonsa size uymaz zaten

19. evedilaz

79 CJ7 kontak

Ynt: 79 CJ7 kontak bu konuyla bizzat çok ugraşdım anlamayan bir servise yaptırmaya kalkdıgım bozuk kontak degişimi zamanında bana 600 tl birde marş dinomosuna malolmuşdu her iki modeldede kontak aynıdır degişmez bildigim kadarıyla çok ince bir işcilik ister umarım anlatımım...
  20. evedilaz

simkart kopyalama cihazı

Ynt: simkart kopyalama cihazı hayır yasal bir cihazdır kullanım amacı simkart bilgisi kopyalamakdır art niyetli kullanılırsa onu bilemem tabi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri