Arama sonuçlarınız

1. Küçük Dede

Toyotacılar Muhabbet Köşesi

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi ;D ;D Aa hiç aklıma gelmemişti.. Dur öyle yazayım ilana ;D

2. Küçük Dede

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Çözemedin işi... Ona da Dakar Psikopatı diyeceksin.. ;D ;D ;D
  3. Küçük Dede

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi "Arazi Canafarı" dersen daha etkili olur ;D

4. Küçük Dede

Ynt: Toyotacılar Muhabbet Köşesi Eee bu da yeni satılmamış mıydı ???
  5. Küçük Dede

Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Hee ben de dedim ne oluyor.. ;D ;D ;D Aynen benim araçta da 1 2 hiç kullanmıyorum, iş makinası gibi, çoğu zorlu yerde high 1 bile yeterli oluyor. Aslında tam 35/12.5 takmalık ::) ::) ;D

6. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. kesinlikle doğru.

7. Küçük Dede

Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var. Yahu düz yolda nasıl gitmez disco v8 ???
  8. Küçük Dede

Kamptaki Tehlikeler

Ynt: Kamptaki Tehlikeler Arkadaşlar domuzdan ayıdan vb. koşarak kaçılamaz :) Adı üstünde onlar hayvan.. Bir kere sizi kovalamaya başladılarsa geçmiş olsun..
  9. Küçük Dede

Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

10. Küçük Dede

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu Takip etmek lazım, bu makyajlı kasalara bayılıyorum ben de yahu. Gerçekten çok güzel duruyor ön panjur.. Navaraymış L200müş hikaye :)

11. Küçük Dede

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen Abicim o yüzden LRci zaten adam. Toyota'yı Defender gibi kullansa neler olur tahmin edemiyorum. Ama Toyota kırsa neler olur onu tahmin edebiliyorum: Önce Koç Alliance, sonra da ; "borcunuz şu kadar bin lira ceanimmm. Şimdi mi...
  12. Küçük Dede

Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

13. Küçük Dede

Arazi Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Arazi Aracı Tavsiyesi? İki aracı da (defender, rrc) alıp, en sert araziler için de kamplar için de hazırlayabilirsiniz. Tamamen amaçlarınıza ve bütçenize göre bir durum bu. Defender, RRC, Discovery 1.. 3'ü de safkan arazi araçlarıdır.
  14. Küçük Dede

Arazi Aracı Tavsiyesi?

Ynt: Arazi Aracı Tavsiyesi? Hantal kalmaz. 3.5 V8 motor diye hatırlıyorum. Nasıl hantal kalabilir, Defender'ın 2.5 motorları RRC'den güçsüz.. Sadece Defender'a göre uzaklaşma açısı daha kötüdür RRC'nin. Yani arka tamponu daha kolay vurabilirsiniz sağa sola vb..
  15. Küçük Dede

7/24 Açık Landrover'cılar

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Hacının heyheyler üstünde ufaktan ısalımmm ::) ::)

16. Küçük Dede

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Abicim onla ne alakası var şimdi ;D ;D Ben yorgunluktan öyle olmuştum. Benim Hilux bir kopuyordu valla kimse yakalayamazdı hee. 8)
  17. Küçük Dede

soru - teşekkür

Ynt: soru - teşekkür http://www.yuvaciksafari.com/ Şuraya da göz atın derim ;)
  18. Küçük Dede

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

19. Küçük Dede

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar Valla benim 150 - 160 ;D
  20. Küçük Dede

Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar ::) ::) ::) ::) ::)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri