Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Araç Tavsiyesine İhtiyacım Var.
Hee ben de dedim ne oluyor.. ;D ;D ;D
Aynen benim araçta da 1 2 hiç kullanmıyorum, iş makinası gibi, çoğu zorlu yerde high 1 bile yeterli oluyor. Aslında tam 35/12.5 takmalık ::) ::) ;D
Ynt: Kamptaki Tehlikeler
Arkadaşlar domuzdan ayıdan vb. koşarak kaçılamaz :)
Adı üstünde onlar hayvan.. Bir kere sizi kovalamaya başladılarsa geçmiş olsun..
Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu
Takip etmek lazım, bu makyajlı kasalara bayılıyorum ben de yahu. Gerçekten çok güzel duruyor ön panjur.. Navaraymış L200müş hikaye :)
Ynt: Doktor bu ne? İşi bilen LR-LC ciler bu başliga lütfen
Abicim o yüzden LRci zaten adam. Toyota'yı Defender gibi kullansa neler olur tahmin edemiyorum.
Ama Toyota kırsa neler olur onu tahmin edebiliyorum: Önce Koç Alliance, sonra da ; "borcunuz şu kadar bin lira ceanimmm. Şimdi mi...
Ynt: Arazi Aracı Tavsiyesi?
İki aracı da (defender, rrc) alıp, en sert araziler için de kamplar için de hazırlayabilirsiniz. Tamamen amaçlarınıza ve bütçenize göre bir durum bu.
Defender, RRC, Discovery 1.. 3'ü de safkan arazi araçlarıdır.
Ynt: Arazi Aracı Tavsiyesi?
Hantal kalmaz. 3.5 V8 motor diye hatırlıyorum. Nasıl hantal kalabilir, Defender'ın 2.5 motorları RRC'den güçsüz..
Sadece Defender'a göre uzaklaşma açısı daha kötüdür RRC'nin. Yani arka tamponu daha kolay vurabilirsiniz sağa sola vb..
Ynt: 7/24 Açık Landrover'cılar
Abicim onla ne alakası var şimdi ;D ;D
Ben yorgunluktan öyle olmuştum. Benim Hilux bir kopuyordu valla kimse yakalayamazdı hee. 8)