Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı.

Ynt: Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı. :D :D o kadar göz koydular her tarafa. bir allahın kulu da kardeşim nedir bunlar demedi. diyenlerin de sesi duyulmadı. bu sadece madalyonun görünen yüzünün zerresi aslında. hakkımızda hayırlısı deyip bu konuyu da kapatalım burda :) yeter...

2. mfthk

Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı.

Ynt: Eski Sahibinin Adına Haciz Geldi ve Araç Bağlandı. noter satışı ve trafik tescil olayları değiştiği için sanırım belli zaman daha bu tür olaylar yaşanacaktır. çünkü araç hazci işlemleri için müzekkere yazmaya gerek kalkmaksızın icra dairesinden, UYAP (ulusal yargı ağı projesi) üzerinden...
  3. mfthk

3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında yanıt için teşekkür ederim. bugün, kendi aracımı satmak üzere memleketten bir arkadaşımla sözleştik. bir aksilik çıkmaz ise istanbul' a gelip araca bakmayı ve lpg sini de gelmişken inkagas'a taktırabilirim diye düşünüyorum. hesabıma daha para geçmediği için...

4. mfthk

3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında

Ynt: 3500 v6 5 Kapı Pajero Hakkında pajerolar ile ilgilenen herkesi burda bulmuşken, ilfer oto da ki bej rengi 3.5 için düşünceleriniz nelerdir? selamlar, fatih..
  5. mfthk

Off Roadçu Duster

Ynt: Off Roadçu Duster ben de konuya hiç bulaşmadan usulca takip edenlerdenim. duster' ı inceleme fırsatım oldu. güzel kalıplı durması yanında, iç mekanda ki dacia nın kıramadığı işçilik ve görsellik zayıf olsa da amac/fiyat/performans bakımından başarılı araç bence. ayrıca kimse duster' ı...

6. mfthk

American Auto Show (Ortaca - Muğla )

Ynt: American Auto Show (Ortaca - Muğla ) işaretten ibaret..

7. mfthk

Lada Niva Fotoğrafları

Ynt: Lada Niva Fotoğrafları yeşil rengi çok güzel bunların.. :)
  8. mfthk

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? 3200 gt yi veya quatroporte yi düşünsene bi arazide. öfff öfff öffff.. :)
  9. mfthk

En iyi arazi aracı?

Ynt: En iyi arazi aracı? maserati bence.. hem italyan hem yakışıklı. ismi bile güzel.

10. mfthk

BREMACH

Ynt: BREMACH iyiymiş. :)

11. mfthk

silverado ile İstanbul Atina gezisi

Ynt: silverado ile İstanbul Atina gezisi süper.
  12. mfthk

Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar)

Ynt: Gezenbilir Bit Pazarı (12 Haziran 2011 Pazar) süpermiş, ancak seçim günü olması... selamlar, fatih.

13. mfthk

Beyaz Defender 110 1990 Model

Ynt: Beyaz Defender 110 1990 Model kolay gelsin. selamlar..
  14. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 teşekkür ederim. ben de alırken rengine vurulmuştum 3 sene önce. ama artık değiştirmek istiyorum. :)
  15. mfthk

Cherokee Almak için Sponsor

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor kusura bakma üstadım, yanlış yazmışım. arkadaşlar düzeltmedir. bu arkadaşımız "makyavelizm nedir" sorusuna karşılık google dan gelen ikinci seçeneği değil de birinci seçeneği copy paste yaparak bizi engin bilgi dağarcığı ile bilgilendirmiştir. kendisinden...

16. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 güncel :P
  17. mfthk

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor biz siyaset yapmıyoruz kardeşim. :) ne burjuvası, burjuva da nerden çıktı. konuyu nerden alıp nereye götürüyorsunuz. :D sapla samanı karıştırmayın canım :D
  18. mfthk

Ynt: Cherokee Almak için Sponsor makyavelizmi kendisinin de bildiğinden değil. google dır herşeyi bilir, bir de ona sorayım demiş "makyavelizm nedir?" diye önüne gelen ikinci seçeneği copy-paste yapmış :D bknz...

19. mfthk

Trafik Daire Başkanlığı /Ankara Yardım!

Ynt: Trafik Daire Başkanlığı /Ankara Yardım! bilgilerinizi de isterseniz özelden mesaj atarsanız bir sordurayım.
  20. mfthk

Trafik Daire Başkanlığı /Ankara Yardım!

Ynt: Trafik Daire Başkanlığı /Ankara Yardım! ankara'da tam olarak nereye hitaben yazmışlar. belki yardımcı olabilirim. selamlar. fatih.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri