Arama sonuçlarınız

1. mfthk

Disco - 1 Alacağım Tavsiyeleriniz

Ynt: Disco - 1 Alacağım Tavsiyeleriniz eray bey, merhaba. uzun zamandır ben de araştırma yapıyorum. benim de bu forumla tanışma amacım görüp beğendiğim discovery II için daha fazla bilgi edinmekti. burada ki üstadların yazdıklarını okudukça ve diğer araçları inceleme fırsatı bulunca epey bir...

2. mfthk

TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu

Ynt: TOYOTA Hılux 2.5 Adventure Modifikasyonu takip
  3. mfthk

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım takip. güzel oluyor..

4. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 Ankara'yı felç eden kar yağışının olduğu ilk gün kuğulu alt geçitinde ufak bir kaza yapmıştım ve sadece aracın tamponu farları ve kaputun ucunda bir kısmı hasar aldı. Kaportaya boyaya girince de muhtelif çizik ve renk uyumsuzluğu olsan bir parçadan dolayı aracın arka kaput...
  5. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 :) teşekkürler..

6. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 günceel..

7. mfthk

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo levent bey, arkadaş zaten cevap vermiş. bir bilene sorun öğrenin diye :) selamlar, fatih..
  8. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 güncel
  9. mfthk

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo yükseltme işlemi nasıl yapıldı. kit mi taktınız nedir? yapılanlar hakkında daha detaylı bilgiler yazarsanız sevinirim.

10. mfthk

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) Kullanılan ve sistemin olası zarar verebileceği parçalar dahilinde traktörle karşılaştırma yapmanız hoş tabi :)

11. mfthk

Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake)

Ynt: Çakma arka dif. kilidi (fiddle brake) gayet mantıklı ve pratik zeka ürünü. ancak fren ile dönme isteğindeki diskin, balatanın ve bu zorlanmadan dolayı diğer parçaların durumunu düşünmeden edemedim, uzun vadeli kullanımda fayda/performans/fiyat açısından irdelemek gerekir sanırım. tabi bu...
  12. mfthk

Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero

Ynt: Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero orasını bilemem, LC de kullandı. ne bilim ingilizlerden daha sağlam bi duruşları oluyor. bu arada ben hiç birini kullanamadım daha :D

13. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 iyi şeyler çıkar da bi pajero alırım işallah :) satma sebebim arazi aracı alma isteğimdir, zevkli araçtır.
  14. mfthk

Ynt: Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero kürşad beye kalırsa japon diyor, hepsini kullanan biri olarak.
  15. mfthk

Ynt: Alınık Discovery veya 5 Kapı Pajero ben de biraz daha üst modellerinde arada kalmıştım ama japon almak lazım sanırım..

16. mfthk

Alfa Romeo 156

Ynt: Alfa Romeo 156 km 135.000 oldu. 23.500 TL olarak güncel.
  17. mfthk

Ferrari Kırmızısı Laredo

Ynt: Ferrari Kırmızısı Laredo araç malum ilan sitesinde satışta. 21.000 tl isteniyor. öğle civarı burda gördüm, sonra da ilan sitesinde..
  18. mfthk

Av mevsimi

Ynt: Av mevsimi oyunculuk kalitesi ile kamufle edilemeyecek kadar vasat film. basit konu, soruşturma evresi garip ve eksik. kanal d'de yayınlanan kanıt dizisi çok çok çok daha iyi. madem av evinin bahçesiymiş cinayet yeri. neden sorgulamaya evin sahibinden başlamazsın. yada herşeyi planlayan...

19. mfthk

Buda Benim 5.9'um

Ynt: Buda Benim 5.9'um temiz araç, güle güle kullanın.. lastikler küçük kalmış arabanın altında sanki.. hayırlı olsun, fatih..
  20. mfthk

Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca

Ynt: Ankara - 20 Mart 2011 - Gene Şehirden Kurtulmaca bir yere gidilmiyor sanırım. ??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri