Arama sonuçlarınız

1. oguzhan3434

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Arac arayan arkadada ben bitane duz dizel turuncu sanzumaninda ufak bir sorunu var fakat bu hafta halledicekler sizin fiyatinda daha altinda arac var ilgilenirseniz sahibi ile sizi konusturabilirim Sent from my iPhone using Tapatalk

2. oguzhan3434

Bd 30 Motor Land Rover Baskı

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı Yeni baski balata alinca debriyaj alt ve ust merkezini de degistirmek gerekmezmi demek istemistim ? Oyle duymustum ben Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. oguzhan3434

Bd 30 Motor Land Rover Baskı

Ynt: Bd 30 Motor Land Rover Baskı Ustad alt ve ust merkezi degistirdin mi ? Sent from my iPhone using Tapatalk

4. oguzhan3434

Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Keske sazliya gitmeseniz.. Buragin dedigi gibi alt yikamadaki arkadaslar bizden rica ediyo gozunu seveyim oraya girmeyin diyolar :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. oguzhan3434

Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015

Ynt: Hudoff Sazlıbosna Barajı 10/01/2015 Hudoff eskiden duyuru yapardi yeni arkadaslara yardimci olurdu bu politikadan vaz mi gectiniz ? Merak ettim acikcasi Sent from my iPhone using Tapatalk

6. oguzhan3434

93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Aynen oyle simdi dertsiz basina dert acma belki yapilan sekil ile muayneden gecicek.ben denedim gecerse muayneden ne ala gecmezse zaten yaptiricaktim evragini vs. Sansima gecti hic ugrasmadim.istanbulda silivri istasyonu daha rahat diye biliyorum ben...

7. oguzhan3434

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Evet oyle.bir baska yol daha onereyim.arac muaynesini bu islemleri yaptirmadan once yaptirin.sonra dilediginiz gibi aksesuar takin.bir dahaki muayneye 2 yil var nede olsa.gidersiniz muayneye derlerse bu tampon olmaz isletirsiniz sonra. 2 yil 5.2 arac...
  8. oguzhan3434

Ynt: 93 Zj Aksesuar Ve Tuv Muayene Karmaşası Celik on tamponu ruhsata isletirseniz baska sikinti olacak birsey yok.bende isli degildi tavan sepetinde projektorlerde vardi hic bir sikinti yasamadim. Sent from my iPhone using Tapatalk
  9. oguzhan3434

Orta Asya Gezisi

Ynt: Orta Asya Gezisi Kasgar dediginiz dogu turkistan bolgesi icin yardimci olabilirim Sent from my iPhone using Tapatalk

10. oguzhan3434

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Yanlis birsey yapmiyorsunuz ruhsatta yazan numaranin sase uzerinde okunurlugunu sagliycaksiniz burda bi sikinti yok gibi yapanlar oldu universiteden orjinallik vs bisey istemediler.ilginc bir durum olmus sizinki Sent from my iPhone using Tapatalk

11. oguzhan3434

Defender Krallığı Başladı

Ynt: Defender Krallığı Başladı Defender asktir.. Sent from my iPhone using Tapatalk
  12. oguzhan3434

Defender Şase No

Ynt: Defender Şase No Ruhsatta yazan sase numarasinin eski rakam yada harflerin buyuklugunde demirlerden alicaksiniz hirdavatcilarda vardir.kendiniz once zimpara yapin yeni harfleri caktiktan sonra siyah fisfis ile boyayin cok dertli bisey degil Sent from my iPhone using Tapatalk

13. oguzhan3434

Defender Krallığı Başladı

Ynt: Defender Krallığı Başladı Ustad niye biyle gaza geldin yahu :) bu zaten bilinen bisey sadece defender degil butun LAND ROVER lar icin gecerli bu :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. oguzhan3434

Kalan Aracım İçin Yardım

Ynt: Kalan Aracım İçin Yardım Gelisme varmi ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  15. oguzhan3434

Kalan Aracım İçin Yardım

Ynt: Kalan Aracım İçin Yardım Numaranizi aldim face de yayinladim ilgilenen olacaktir diye umut ediyorum. Sent from my iPhone using Tapatalk

16. oguzhan3434

Kalan Aracım İçin Yardım

Ynt: Kalan Aracım İçin Yardım Sikinti degil ordan araba cikartmak .biz bu hafta gitmiycez fakat yarin o tarafa giden ekiplere soyliycem onlar yardimci olacaktir.yerinizi bir iletisim numarasi gonderin bana. Sent from my iPhone using Tapatalk
  17. oguzhan3434

Kalan Aracım İçin Yardım

Ynt: Kalan Aracım İçin Yardım Araciniz ney ? Ceki yeri mevcut mu ? Tam nerde kaldiniz ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  18. oguzhan3434

Orjinal ingiliz pickup

Ynt: Orjinal ingiliz pickup Tesekkurler cok severek ayrilicagim bir arac olucak ilk defa severek ayrilicam :) Sent from my iPhone using Tapatalk

19. oguzhan3434

Orjinal ingiliz pickup

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1537970043110219&id=100006917147024 detaylara burdan bakabilirsiniz. Sent from my iPhone using Tapatalk
  20. oguzhan3434

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Lastigine kadar orjinalse o kadar giremezsin iceri taraflara,bizimde her hafta sonu girdigimiz yer mevkiye hakimim :) yine birlikte bigun land rover bulusmasi yapar gireriz :) Sent from my iPhone using Tapatalk

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri