Arama sonuçlarınız

1. B

98 Grand Cherokee

ilk araç 4x4 olması sadece diğer araçlardan farkı bir arazi şanzımanı olması ve ön difrensiyele sahip olması bunun dışında arızalar benzerdir

2. B

X-trail Için Dodik.

o çok önemli olmaması lazım her marka modele özel üretim olur
  3. B

Www.tehlikedeyim.net

kolay gelsin

4. B

X-trail Için Dodik.

olmaması yapılmayacak demek olmuyor dodik imal eden bir usta ile irtibata geçerek güzel bir uygulama yapılabilir
  5. B

98 Grand Cherokee

bence denemekte fayda var arıza varmı yok mu diye istanbulda masraf olarak dönebilir bu arada 4x4 araçların devamlı 4x4 olan modeller için hem alıp sonra da şaft sökmeyi doğru bulmuyorum

6. B

Yeni Aracımız 2003 Land Rover Discovery 2 Td5

lanet olsun içimdeki 4x4 sevgisine :D alıcam bir disco olmacak böyle canım çekio valla :D

7. B

Bilgi Ricası;

valla orjinalde 16 jant ta var disco da :D :D onu ne etcez onu da göster ikna et çeşit bol AT MT Ğ çeşitleri var :D
  8. B

2005 Pajero 3.2 Did Full Off Road Donanım,,çokkkk Başarılı

ihsan bey daha detaylı cevap verir kullanıcı olarak ben bir eski kasa kullanıcısı olarak kullandığım dönem tecrübelerimden aktarayım bakım aralıkları aksatılmaz ve anlayan ustası olursa sorunsuz binilecek araçtır ki pajero kendini kanıtlamış kült modellerden biridir örneğinLR discovery toyota...
  9. B

bomba durmuş ya ne eski tipi ben burdayım dio araç hem gaz veriom hemde nazar değmesin die dua ediom :D :D

10. B

Bilgi Ricası;

çok off road yapılmıyorsa herhangi bir kış lastiği işinizi görecektir ama konforu ne olur bilemem genelde kaliteli markalar daha konforlu olur diye bir kanı vardır ama artık öyle değil lastik üstünde test sonuçlarını açıklayan bilgilendirici etiketler taşıyor çok daha ucuz hankook lastik çok...

11. B

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

eller dert görmesin harika çalışmalara bir örnek daha
  12. B

Land Rover Discovery Mpi

bu araç hakkında kullanıcı arkadaşlar bir çok yorum yapmıştı forumu biraz incelerseniz yardımı olur düşük beygir gücü sorunu olan fakat kasaya yeterli gelmeye çalışan bir motoru var düz vites olarak bulunuyor isteklerinize cevap verir ağır arazi düşüncesi olmadığına göre sıkıntı yaratmaz...

13. B

Defender 90 Pick-up Projesi Için Start Verdik

takip edelim güzel projeye benziyor
  14. B

Xtrail T30 Lastik Tavsiyesi

215/70R16 daha düzgün ölçü olur eski mesajlarda oranları ile ölçüleri vermiştim
  15. B

acayip cici durmuş güle güle kullanın

16. B

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

üye girişi yapmadan forumda gezinirseniz herşey düzgün ne zaman giriş yapıyorsunuz bu bölümler kayboluyor
  17. B

Meraklısına Soru (bir Bilmecem Var Çocuklar...)

trakya ağırıklı çalışıyorum normal olarak soğuk ama bu sene anadolu ağırlıklı çalışacağım pek sıcak bölgelerde olmayacağım daha doğrusu ısı değişimleri çok aralıklı bölgelere çalıştım o zaman bu oran hiç sorun yaratmadı ne ısınmada ne soğumada uygun özellikli yağ kullanımı eklenince bana göre...
  18. B

oran olarak eski aracımın servisinde eski bir ustam vardı ondan aldığım bilgi ile yapıyorum motorun arka tarafında kalan su tahliye tapasından suyu alırsanız kaloriferde boşalıyor biraz zor ulaşımda bu tapa genelde her aracımda da buldum bu tapayı bu arada rusyada çalıştığım şantiye de...

19. B

Belleğimiz De Sıfırlandı Mı ?

yedekten yüklerken forumu yeniden yapılandırmak gerek bazı forum yazılımlarında bu yazılım ile hiç çalışmadım daha önce sahibi veya yönetici olduğum forumlarda yorum yapamıyorum ama benzer özellikleri varsa forum yeniden yüklenirken bir yapılandırma yapılır konulara erişim için bu yapılandırma...
  20. B

ben genelde komple suyu boşaltıp aracın kitapçığında yazan soğutma kapasitesine göre %70 %30 karışımı yapıp öyle ekliyorum hiç üstten direk yükleme yapmadım ki bu arada yaz veya kış farketmez sistemi her yaz yenilerim ama bu dediğinize göre fazla antfiriz kullanır pozisyondayım o zaman daha az...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri