Arama sonuçlarınız

1. erdalyaman

Defender 90 yan basamak

Ynt: Defender 90 yan basamak Güzel işçilik olmuş :) Güle güle kullanın Kullanılan boru çapı ve et kalınlığını verebilirmisiniz?

2. erdalyaman

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Ben 245/75/16 yı, bir arkadaşım da 265/75/16 taktı. her ikisi içi de arka çamurluktaki lastiğin arkasına gelen köşe kısmını biraz (3-4cm) kesmeniz gerekecek. 265/75/16 da yokuşlarda biraz güçsüzlük ve bayılma hissedeceksiniz.
  3. erdalyaman

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Orijinal ebadı 235/70/16 dır. Sizin lastikler %3 daha küçük bu da daha devirli gitmenizi gerektiriyor bence en azında standart boy olmalı

4. erdalyaman

DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün

Ynt: DİKMEN YAYLASI-KARDÜZ ALTI -PÜRENLİ YOLLARINDA 4 Kişi 2 gün Çok güzel bir etkinlik olmuş, fotolar da çok güzel :) içinize sinsin :) Gps kaydı varsa paylaşabilirmisiniz?
  5. erdalyaman

Herkese merhabalar

Ynt: Herkese merhabalar Merhaba, hoş geldiniz. Aracınızı güzel günlerde kullanın, LR alışkanlık yapan bir araç olduğundan uzun süre kullanacağınızdan eminim :) Ben 7 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Eski bir offroadcu olduğunuza göre standart hali sizi tatmin etmeyebilir ;) V8 olduğundan...

6. erdalyaman

Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik

Ynt: Grand Vitara'da 225/70/r16 lastik Yükseltme kiti takacaksanız 225*75*16 ya da 235*70*16 rahatlıkla kullanabilirsiniz

7. erdalyaman

Satılık 245-75/16 MT

Ynt: Satılık 245-75/16 MT Lastikler duruyor mu?
  8. erdalyaman

Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet

Ynt: Satılık (Rocky-Road) Wheel spacer 1" Suzuki Vitara için 4 adet Nisan ayında satıldı, bir üstteki mesajda belirtmiştim ama herhalde gözden kaçmış :)
  9. erdalyaman

Fethiye'de Offroad alanları?

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? Sanırım sizin cihaz mevcut yolları içeren bir programla çalışıyor, dışarıdan yükleme olanağı yok. Bu nedenle kayıtlı yolların bittiği yerden başlayan rotalar için size gps cihazı gerekiyor. ???

10. erdalyaman

KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI

Ynt: KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI Pınar bey selam :) Size bu forumda da paylaştığım eski gezilerimizden birkaçının linkini veriyorum. Bunlar içinde Nif dağına yaptığımız gezilerden biri de var ve Google earth üzerinde gidilen rotalar mevcut. Size hoşgörünüze sığınarak birkaç tavsiyede bulunmak...

11. erdalyaman

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? İçinden bir bölüm seçip gpx formatında ekliyorum. Kelebek vadisine yakın bir noktadan başlayıp, bir ring yapıp aynı yere dönüyor.
  12. erdalyaman

KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI

Ynt: KAYNAKLAR KÖYÜ DAĞLARI Selam; İsminizi yazmamışsınız :) Kaynakların arkası nif dağı olarak anılır, zirveye de çıkan çok sayıda rota var ama kaybolmamak için en azından bir gps cihazına ihtiyacınız olacak. Bir gpsiniz var ise ve e-posta adresinizi verirseniz o bölgedeki rotaları sizinle...

13. erdalyaman

Kuzuyla Karadeniz Turu

Ynt: Kuzuyla Karadeniz Turu Çok güzel ve ayrıntılı bir paylaşım olmuş, emeğinize sağlık :)
  14. erdalyaman

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? O bölgeye yakın birkaç çalışma ekliyorum
  15. erdalyaman

Ynt: Fethiye'de Offroad alanları? GPS cihazınız varsa size birkaç rota gönderebilirim

16. erdalyaman

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK Çok teşekkür ederim :) Çok emek verilmiş bir çalışma. Hazırlayanların yüreğine sağlık :)
  17. erdalyaman

KIBRISCIK

Ynt: KIBRISCIK Onur bey, Çok güzel ve samimi paylaşım olmuş teşekkürler Bahsettiğiniz broşür için e-posta adresim eyaman52@gmail.com
  18. erdalyaman

Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m

Ynt: Artvin -Arhavi Sırt Yayla Kampı 3100m Çok keyifli bir yermiş :) Fotolar da çok güzel, paylaşım için teşekkürler. gps kaydı var mı? ya da yolu tarif edebilirmisiniz? sevgiler Erdal

19. erdalyaman

dicovery bilgi lutfen

Ynt: dicovery bilgi lutfen Tolga kardeşim, Discolar hakkında tüm sorularının karşılığını forumun araçlar/Land rover bölümünde bulabilirsin, her konu uzun uzun tartışılmıştı. Kısaca ana hatlarıyla belirtmek gerekirse; Bende 7 yıldır Disco-1 300 tdi var (1997), son derece memnunum, parça bulma...
  20. erdalyaman

2 Kanyon, 2 Şelale 4 gün

Çok güzel bir etkinlik olmuş, içinize sinsin :) Paylaşımınız için de çok teşekkürler, büyük bir keyifle okudum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri