Arama sonuçlarınız

1. demokritos

Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var

Ynt: Terrano 2 Aldım Sıkıntım Var bir sorum olacak, kasko bedeli sayesinde ödenecek bir alt dilim hangisi? yani 2.7 motor 2500-3000 diliminden 2000-2500 dilimine mi düşecek; yoksa örneğin 2001 model araç 7-11 yaş diliminden 12-15 yaş dilimine mi düşer?

2. demokritos

II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (ERZURUM)

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (ERZURUM) Aslında gezenbilir'de kuşlarla ilgili bir bölüm var ancak o kadar aktif değil, kuş odaklı olmayan bir sitede doğanın her yönüne uzanan yazı ve fotoğrafların olması gerek bencede. Zaten bu yazıda kuş fotoğraflarından ziyade görülmesi gereken...
  3. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali Festival ekibi Erzurum merkeze dönerken bizler yolumuz uzun olduğu için Erzurum’a veda ettik. Aşkale merkezi geçerken 21 kara akbaba ve 1 birey kızıl akbabayı keyifle izledik. Dönüş yolunu GPS’e bırakıp gün batımına kadar gözleme devam ettik ve...

4. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali Festivalin bizler için son günü olan 27 Eylül sabahı çadırlar toparlandı, kahvaltının ardından konvoy Erzurum ovasına doğru yola çıktı. Yol üzerinde Kırmızı gagalı dağ kargaları ile vedalaştık önce.
  5. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali

6. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali 26 Eylül sabahı tüm katılımcıların kalkması, kahvaltı faslı, ardından araçlardaki yerlerin alınmasının ardından Uzundere merkeze varış ve göç izlenecek alanda yenilecek öğle yemeği için alışveriş derken çok vakit kaybedildi. Uzundere üzerinde sabahın...

7. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali Festival alanı Uzundere’ye 12 km civarındaki mesafede bulunan Pehlivanlı Belediyesinde Uzunkavak deresi kenarında bir kamping alanıydı.
  8. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali 25 Eylül sabahı erken saatlerde Erzurum ovasında kuş gözlemi ve dolayısı ile Çoruh vadisi kuş gözlem şenliği başlıyor. Hedef türler bir önce görülen Sürmeli kızkuşları ve kara kanatlı bataklık kırlangıçları. Ancak türler biraz inatçı çıkıyor, öğleye...
  9. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali Gün ışığını kaybetmeden Erzincan Ekşisu sazlığına ulaşamaya çalışıyoruz ama ne mümkün! Her direğin üzerinde bir yırtıcı, her vadide başka güzel türler ve alanlar. Erzincan Merkeze yaklaşırken yolun kenarında gezinen çil keklikler ayrı bir sürprizdi...

10. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali Yol üzerindeki kuş alanlarını tarayarak Tödürge gölüne ulaştık. Gölün kıyısında kıyı kuşlarının arasında bir birey sürmeli kumkuşu kendini hemen gösterdi. Diğer gölette yüksek sayıda boz ördek görmek keyif vericiydi. 2 birey deniz düdükçünü ve diğer...

11. demokritos

2. ÇORUH VADİSİ KUŞ GÖZLEM FESTİVALİ 25-28 EYLÜL 2009
  12. demokritos

Sürmeli Kızkuşu

Ynt: Sürmeli Kızkuşu 25-27 eylül tarihlerinde yapılan Çoruh kuş gözlem şenliği etkinlikleri çerçevesinde erzurum ovasında 20 birey civarında sürmeli kız kuşu gözlendi ve fotoğraflandı, doğa derneği ekibi de urfa bozkırlarında bir kaç yüz dolayında sürmeli kızkuşu gördüğünü bildirdi. ekte 25...

13. demokritos

II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009)

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009) Şenlik sona erdi ve nihayet eve döndük, 20.000 civarında yırtıcı ve 100 den fazla tür gördük sanırım, ayrıntılar yakında fotoğraf ekleriyle:)
  14. demokritos

Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı bence çok güzel fotolar, makinenin kapasitesine göre tür seçimi en mantıklı çözüm demekki:)
  15. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009) Başvurular için son gün:)

16. demokritos

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı Kesinlikle böyle düşünmeyin, sonuçta kuş fotoğrafçılığı veya genel tabirle fotoğrafçılıkta ekipman tatmini diye birşey mümkün değil, arkadaşlar bütçe olarak 500mm ve 600mm fiyatlarından bahsetmişler...
  17. demokritos

Ynt: Kuş Gözlemciliği Fotoğrafçılığı bence öyle düşünmeyin, ben kuş fotoğrafçılığına kompakt mkn ile başlamıştım, işe yarar görüntüler almıştım, şu an piyasada bulunan 12x - 18x büyütme aralığındaki kompakt mkn ların fiyatları oldukça düştü, tamam belki bir 500mm 600mm lensin keskinliği alınmaz...
  18. demokritos

Ynt: II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali (25-27 Eylül 2009) Merhabalar, Aşağıda kamp programını ve detaylarını bulabilirsiniz. II. Çoruh Vadisi Kuş Gözlem Festivali, Çoruh Vadisi’nde yürütülmekte olan Doğu Anadolu Turizm Geliştirme Projesi kapsamında, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve...

19. demokritos

Dslr Makinalarda Video Özelliği

Ynt: Dslr Makinalarda Video Özelliği olaya fotoğrafla başlamış olmakla birlikte daha önce handycam kullandım, daha sonra videonun veremedikleri için dslr ye geçtim, sonra d90 ile tekrar video özelliğine kavuştum, bence video özelliği mkn da eksi bir etki yaratmıyor ama tripodsuz doğada çekim...
  20. demokritos

Tek Kareye Birden Fazla Poz Çekimi?

Ynt: Tek Kareye Birden Fazla Poz Çekimi? nikon d90 kullanıyorum ama hiç çoklu pozlama ihtiyacı duymadım, deneyeyim en kısa zamanda:) eski nikon d70 makinemle tek bir pozda iki kez flaş kullanmak (rear flash) ve 10 sn pozlamak suretiyle alınmış bir fotoğraf ekte.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri