Arama sonuçlarınız

1. berkkamu

Satılık İzmir'den VosVos

Ynt: Satılık İzmir'den VosVos güzel bir makineymiş alanada satanada hayırlısı olur işallah

2. berkkamu

Kır Gezimizden Kır Çiçekleri

Ynt: Kır Gezimizden Kır Çiçekleri paylaşım için teşekkürler resimler ve çiçekler çok güzel
  3. berkkamu

Yeni Willys Topluyorum

Ynt: Yeni Willys Topluyorum vay vay alet kendine gelmeye başlamış, daha önceden de dediğim gibi allah sabır versin eminim bu emeklerin sonunda akla zarar bir araç çıkacak merakla bekliyorum. kolay gelsin :D

4. berkkamu

Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007)

Ynt: Zirve Dağcılık Marmaris Şubesi ; Likya Yolu Doğa Yürüyüşü (Ocak 2006 - Mart 2007) valla murat bey en iyisini yapmışınız paylaşımla, gerçekten çok güzel resimler teşekkürler ;) ;)
  5. berkkamu

Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü

Ynt: Adana Adrenalin Kuşçular - Hacıkırı Yürüyüşü PAYLAŞIM VE RESİMLER İÇİN TEŞEKKÜRLER :D :D

6. berkkamu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? abi çaktırma arasıra kaynak yapıyoruz ;D ;D ;D ne yapayım öbür tarafta suzukiciler 300 ü geçmiş biz hala sürünüyoruz ;D ;D

7. berkkamu

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... paylaşım için teşekkürler , emeğinize sağlık çok güzel resimler
  8. berkkamu

Mountainbiker's Photos

Ynt: Mountainbiker's Photos ELLERİNİZE , EMEĞİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ VALLA RESİMLER BAKINCA BENDE KENDİMİ SİZİN YANINIZDA HİSSETTİM TEŞEKKÜRLER.
  9. berkkamu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi? 86- 1995 5.2 V8 - ZJ - MURAT KARTAL - İSTANBUL

10. berkkamu

Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir?

Ynt: Zj'nin Kötü Özellikleri Nelerdir? valla bence zj nin en kötü tarafı kendine has duruşu ile araç sahibini kendisine bağlamasıdır ;D ;D ;D valla bu öyle bir hastalık ki tedaviside yok ;D ;D yine hata bu aşk yüzünden araca kıyıpta daga taşa vuramıyorsun oysa kedi gibi tırmanmayacağı yer yok...

11. berkkamu

Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ?

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? valla hakan kardeşim o kadar masraf yaptımki, şimdi entarasan olan araca kıyıp daga taşa vuramaz olduk :-) :-)
  12. berkkamu

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? hakan kardeşim yazını okuyunca valla kendi kendi kendime güldüm, aklıma kendi yaşadıklarım geldi bende aracı sorunsuz diye aldım bende 25 ay içerisinde 3000 tl harcadım işyerindeki arkadaşlar kafa yapıyır bırak satınca alan adamda az para harcasın...

13. berkkamu

GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme)

Ynt: GMC Sierra 6,2 Dizel 87 (Yenileme) İŞARETİ KOYDUK İŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE TOPLARSIN
  14. berkkamu

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? cumartesi ön camı değiştirdim,klimanın sıkıntısını giderdik,viraj demir lastiklerini değiştirdik,birde bir takım bijon değiştirdim, masterde uğur kardeş baya yardımcı oldu saolasın uğurcum
  15. berkkamu

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi (29-30 Mayıs 2010) paylaşım için teşekkürler , bizlerde sizler satesinde oraları görmüş olduk hepiniz sağlıcakla kalın :D

16. berkkamu

Ynt: Hangi İşi ,Nerede Kaça Yaptırıyorsunuz ? 29/05/2010 tarihinde ön camı değiştirdim 909 tl ( master servis) bijon takım değiştirdim 68 tl (master servis ) klima motoru tamiri 100 tl ( master servis )
  17. berkkamu

95 ZJ Klima Sorunu

Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu kubilay bey size hitaben yazmıştm ama az karıştırmışız hoş görünüze sıgınıyorum tekrardan haırlı günler.
  18. berkkamu

95 ZJ Klima Sorunu

Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu

19. berkkamu

95 ZJ Klima Sorunu

Ynt: 95 ZJ Klima Sorunu ÜNAL BEY İLGİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER CUMARTESİ MASTER E GİTTİM HEM ÖN CAMI DEĞİŞTİRDİM BU ARADA KLİMAYADA BAKTILAR UFAK BİR TALİMATLA SORUNU GİDERDİLER BURADA SERVİS MÜDÜRÜ UĞUR BEY ÇOK YARDIMCI OLDU, SİZE UĞRAYACAKTIM BENİM UFAKLIKLAR CAM İÇİN 5 SAAT ORDA BEKLEYİNCE ARIZA...
  20. berkkamu

Sarp Kayalar ve Göller Cennetinde Trekking - Aladağlar Transı (11 - 14 Haziran 2010)

Ynt: Sarp Kayalar ve Göller Cennetinde Trekking - Aladağlar Transı (11 - 14 Haziran 2010) murat bey daha önceki gezilernizin resimlerini gördükten sonra bu resimler kesmedi valla işallah daha eklersiniz saygılarımla :D :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR