Arama sonuçlarınız

1. berkkamu

L200 Aldım

Ynt: L200 Aldım hayırlı olsun allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin, birde aletin resimlerini koyda bizde görelim :D

2. berkkamu

Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Magırus Camper - Raci Edalı (racoed) karavanınız güzel olmuş kazasız belasız günlerde binmeniz dileğiyle
  3. berkkamu

Lada Niva 1997 Yenileştirme

Ynt: Lada Niva 1997 Yenileştirme çok güzel olmuş allah kaza bela vermeden ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

4. berkkamu

Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar..

Ynt: Doğum Gününüzden Bugüne Yaşananlar.. gerçekten güzelmiş paylaşım için teşekkürler. :D :D
  5. berkkamu

Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender

Ynt: Zorbey Mersin'de... 1987 Land Rover Defender paylaşım için teşekkürler güzel fotolar, bu arada hayırlı olsun allah agız tadıyla binmeyi nasip etsin

6. berkkamu

Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010)

Ynt: Bolu Kartalkaya Kamplı Gezi Duyurusu (29-30 Mayıs 2010) murat kardeş konuyu yakalayamadım anladığım kadarı ile cumartesi bir etkinlik var. konuyu toparlarsak gidilecek yer ve hareket yeri neresi bu bilgileri verebilirmisin. evden kaçabildiğim takdirde sizlerin arasında olmaktan gurur...

7. berkkamu

Trekking için İstanbul'da Nereyi Önerirsiniz?

Ynt: Trekking için İstanbul'da Nereyi Önerirsiniz? arkadaşlar 1veya 2 saatlik bir parkur diyorsanız burası uygun olabileceği kanaatindeyim. http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&msid=112309661742434334916.000449e5c7663a5d42679&z=14 veya belki buda işnize yarayabilir...
  8. berkkamu

Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız?

Ynt: Bugün Arazi Aracınıza Ne Yaptınız? valla ben cilamı aldım bir tanede bira aştım gölgede 3 saat araca cila yapıp yedim bitirdim ;D ;D ;D sonrada karşı kaldırıma geçip bir biradaha açarak oturup aracımı seyrettim :D :D :D megaroman olabilirim her halde ama bu delilik çok hoşuma gidiyor...
  9. berkkamu

Sigara Kullananlar Listesi

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi gerçekten güzel söylemişler çok hoş sözler bunlar paylaştığınız için teşekkürler :-) çengelköye gelince zaten merak etmesinler zenginler her bulduğu yeşile bir villa oturttuğu için tel örgüye felan gerek kalmadı :-((

10. berkkamu

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi abi sende sahilde oturmasaydın :-)) yukarı kalenin oraya çıksaydınn :-)

11. berkkamu

Port Bagaj İmalatım.

Ynt: Port Bagaj İmalatım. valla çok güzel olmuş, güle güle kullanın, benimde aradığım böyle bir şey ama dediğim gibi burda istanbulda çok rakam çekiyorlar onun içinki hevesim kursagımda kaldı :D :D :D
  12. berkkamu

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi abi ne yapayım eski üsküdarlıyız çengelköy den bahsedince duramıyoruz işte kan çekiyor. ;D ;D ;D

13. berkkamu

Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010) paylaşım için teşekkürler güzel fotograflar
  14. berkkamu

Ynt: Sigara Kullananlar Listesi valla necmi kardeş bence yakıta az kıy kavakta kalenin arkasındaki yamaçta güzel formula manzarası var , söyle bogaz girişi gün batımı harika, yok dersen çengelde nato yoluna çıkarken sağdaki mezarlık üstüde güzel olur ;D ;D ;D
  15. berkkamu

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları) maşallah anladığım kadarı ile sitede en çok suzuki araç sahibi var heralde, arkadaşlardan jeepcilerde yapmıştı ama 110 u geçen olmadı ;D ;D

16. berkkamu

Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery iyi excavatöre rücu etmemişler, yoksa poliçelerde yetkili olmayan çakiciler için teminat dışı haller var, bazı durumlarda hasar olana kadar ödenip hasar oluşumundan sonraki durumları ödemiyor bazı sigorta şirketleri :-[ neyse geçte olsa yinede geçmiş...
  17. berkkamu

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery çünkü ben de sigorta şirketi çalışanı olduğum için bu tip selde veya seylap hasarlarında bukadar hasarları çok rahat revize ettirebiliyoruz şaşkınlığım o yüzden
  18. berkkamu

Koca Seyit

Ynt: Koca Seyit murat bey paylaşım için teşekkürler, allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun bu vatan için kanı akanların, ben her sabah evden çıkarken önce rahmetli babama ve daha sonra şehitlerimize dua okur güne öyle başlarım işallah yazılarınızı okuyan arkadaşlarda bu şehitlerimize bol...

19. berkkamu

Senegal Gore Adası

Ynt: Senegal Gore Adası kesinlikle size katılıyorum resimlere bakarken kendi kendime insanlar burada nasıl yaşıyor acaba buralarda nasıl insan çocuklarını güvenle yetiştire bilir diye aklımdan geçti
  20. berkkamu

Ynt: Erzurum'un Ayazında Kalan Discovery nasıl yani araç komplemi suya gömüldü de pert e ayrıldı aslında sizin resimdeki karede öyle fazla bir hasar gözükmüyor ama hayret nasıl çektilerse aracı, anladığım hkadarda araç yüksek modele benziyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR