Arama sonuçlarınız

1. E

Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Sayın Erdenbay Mutlu sonuca ulaşmanıza sevindim. Bol gezmeli, fotoğraflı ve güzel günler dilerim. Bulduğunuzu umarım, darısı bizimgibilerin başına. (Karavan arayışındakiler )

2. E

Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor

Ynt: Karabiga'da Yeni Bir Karavan - Çadır Kampingi Doğuyor Atilla Bey Güzel bir atılım, kısa zamanda ziyaret edebilme ümidiyle kolay gelsin.
  3. E

2009 Yazı Böyle Geçti

Ynt: 2009 Yazı Böyle Geçti Sn. egeli Hoş geçen gezinizi imrenerek takip ediyorum. Aydınlatıcı bilgileriniz,güzel fotoğraflarınız (Özellikle karavanınızın içinde olduğu kareler farklı ve daha bir güzel. ),anılarınızı aktarımınız ben gibi bir çok kişiye yol gösterici nitelikte...

4. E

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ahmet Bey (yasiko) 'in herkeze saygılı, kimseyeyi kırmayan, ölçülü, paylaşımcı ve nükteli yazılarını özlemle bekkliyoruz. (Torun ne alemde? ) Sevgiler
  5. E

Akdeniz Gezimiz (2009)

Ynt: Akdeniz Gezimiz (2009) Cantunc Bey Güzel fotoğraflarınıza yalın anlatımınızı ekleyince keyifli bir paylaşım çıkmış. Emeğinize sağlık. Sevgiler

6. E

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar Cavid Bey, anıları gene tazelediniz. 1980-1981 arası Halilbeyli'de çalıştım. Bahsettiğiniz güzergahı haftanın beş günü kullandım. Sizinle fiziki coğrafyanın parçalarıyız! İstanul-İzmir istikametinden, Kırkağaç veya Soma'ya gitmek isteyenler, sapağa varmadan...

7. E

Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr...

Ynt: Töre'ye Kırkbeeeşş... Kalkıyoooorrr... Ara vermeden bir çırpıda okunan sürükleyici bir roman gibi. Oğuz Bey'in fotoğraflarıyla (devamını bekliyoruz) daha da tatlanmış. Emeğinize sağlık.
  8. E

Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Sındırgı, Simav, Demirci, Gördes (1-3 Haziran 2009) Cavid Bey Öncekiler gibi, güzel fotoğraf ve aktatarımlarınızı ilgiyle izledik. Emeğinize sağlık. Selamlar
  9. E

Sevdiğimiz Yollar

Ynt: Sevdiğimiz Yollar Sayın Züğürt Gezençi Haritalı, güzel ve yeni fotoğraflarınız için teşekkürler. Emeğinize sağlık.

10. E

Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007)

Ynt: Kısa Geziler; Akhisar - Kınık "Yunt Dağı Üzerinden" (6 Ağustos 2007) Cavid Bey Çocukken yaz aylarını geçirdiğim yerleri sayenizde görmek ve o yıllara dönmek benim için hoş bir duygu oldu. Yıl 1962- 1965 O zamanlar ailem Kınık ovasında tütüncülük yapmakta. Tütün kargısı yüklü at...

11. E

Kısa Geziler; Akhisar Doğusu (10 Nisan 2009)

Ynt: Kısa Geziler; Akhisar Doğusu (10 Nisan 2009) Cavid Bey Elinize, gözünüze ve emeğinze sağlık. Güzel egemizin görülmeye değer birçok beldesinin olduğunu bizlere fark ettirdiniz. Paylaşımınız için teşekkürler.
  12. E

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Karavan Dünyası) Ahmet Oral Tebrikler. Uzun ömürlü, analı babalı,nineli dedeli büyüsün. Bu aralar az yazarak dede mi takılıyorsun :D ? Değişik yazılarını özledik. Selamlar. (Yaybek, sen ve beni deniz otobüsüne götüren delikanlı da baba mı? )

13. E

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato Camper - Yusuf Aybek (yaybek) Yaybek Kolay gelsin. Daha güzel günlerin seni beklediğine inanıyorum. Herşeyin gönlünce olmasını dilerim. Selamlar.
  14. E

VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir?

Ynt: VW T2 Westfalia Nedir? Ne Değildir? Sayın İnsel Emeğinize sağlık, çok hoş gözüküyorlar. Paylaşım için teşekkürler.
  15. E

Trafik Kazaları

Ynt: Trafik Kazaları Haşmet Bey Can alıcı görüntüler, paylaşım için teşekkürler.

16. E

2009 Yılı Mesire Yerleri Giriş ve Konaklama Ücretleri Tarifesi

Ynt: 2009 Yılı Mesire Yerleri Giriş ve Konaklama Ücretleri Tarifesi Sayın Cavit Bey Her zamanki gibi ilgiinç ve yararlı konuları seçişiniz, bunları bizlerle paylaşmanızdan dolayı sizi kutlarım. Selamlar.
  17. E

Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma

Ynt: Kampçılık ve Karavancılıkta Önerilerinizle Yeniden Yapılanma Sayın Ahmet Oral Sizi kutluyor ve destekliyoum.
  18. E

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Sayın hiç Sağolasın, yeni yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz.

19. E

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Sayın hiç Öncekiler gibi akıcı ve çok hoş anlatışınız.
  20. E

Gittim Gördüm Geldim...

Ynt: Gittim Gördüm Geldim... Sayın hiç Kaleminize sağlık, ilgiyle ve büyük keyif alarak okumaktayız. Devamını merakla bekliyoruz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri