Arama sonuçlarınız

1. büyük_okyanus

Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım selamlar arkadaslar, winci zürih ten aldim sanirim tr ye nakliye sorunu olur ben kendi aracimla yada bizim nakliyecilerle tr ye aktaracam su anda buradayim deneyen ler menmun dediler ama nedir bilmiyorum hatta t-max tan cok begenenler var ama begenmek...

2. büyük_okyanus

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında selamlar prime tech almanca bir isim isvicreden satin aldim buraya belli bir kalitenin altindaki ürünlerin girisi zaten yasak ve firma isvicre firmasi ürünü henuz teslim almadim sanirim yarin alirim özellikle bakarim ve yazarim nerenin mali oldugunu tekrar. Fiyati ise ben tr...
  3. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım selamlar, Tesekkurler gökhan bey ama sanirim benim modifikasyon isleri daha bir yil daha surecek cünkü ciktikca cikiyor hadi bakalim bu resimlerdekilerde harika gelde yapma bazi sekillerini .Cok tesekkur ediyorum saolun ama bu araclar tam yapilmis...

4. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım 560 lira yapiyor simdi sifir paketinde fabrikasindan satin aldim bu ürünü.
  5. büyük_okyanus

Freelander Almak İstiyorum

Ynt: Freelander Almak İstiyorum selamlar hosgeldiniz kullanim amacinizi ve aracta sizin icin olmazsa olmazlar nelerdir onlardan bahsederr belirtirseniz daha iyi yardimci olunabilir kanisindayim.

6. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz??? cok tesekkur ederim winc 43 kg airliginda 5440 kg 12000 Ibs prime tech 12000 lb 6,6 hp motor gücü 12 v ile 2.3 24 v...

7. büyük_okyanus

Vinç Hakkında

Ynt: Vinç Hakkında selamlar arkadaslar defender 110 aracima bu vinci satin aldim sizce uygunmu ve bu vinc hakkinda görüslerinizi bildirebilirmisiniz??? cok tesekkur ederim winc 43 kg airliginda 5440 kg 12000 Ibs prime tech 12000 lb 6,6 hp motor gücü 12 v ile 2.3 24 v ile 2,7 m cekme hizi CE...
  8. büyük_okyanus

Defender Almak İstiyorum

Ynt: Defender Almak İstiyorum selamlar arkadaslar arazi kar camur olayina girilecekse kesinlikle defenderi tek gecerim her türlü amac icin uygun yapisi var bence. gecen hafta benim defender köyde idi ve bol bol kar dag bayir camur ve dik yokus ta denemesini yaptik kardesim kullandi ve dediki...
  9. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım selamlar arkadaslar konunun dagildigini dusunmuyorum kendi adima, ben aslinda bisey sormak istiyorum ama birazda mantiksiz komik geldigi icin sormakta tereddut ettim sorum su: ben defenderimle camurlu yolda giderken aracin sol tarafi tamamen camur...

10. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım Tesekkur ederim ankarada bunlari nereden temin edebiirim benim sasmazdaki parcacilardanmi yoksa baska yerlerdenmi

11. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım arkadaslar birde sormak istedigim bir konu var defender icin uygun direksiyon göbegi nereden bulurum? direksiyon simidini degistirmek istiyorum aslinda. tesekkurler
  12. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım - ertugrul bey sizin aracinizda hayirli olsun illaki yapmak degil iyi b-ir defendere sahip olmak onemli olan sizde bunu yapmissiniz zaten. defenderinizin resimlerini kullanmak telif hakki gerektirirmi bilemem ama güzele bakmak sevaptir...

13. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım Herkese tesekkur ederim arkadaslar emin olun gezenbilirin bilgi ve birikimlerinin cok cok buyuk fayadasi oldu.artik gerisini yaptikca resimlerim ozanoglunun araci kadar olmasi icin baya bi ugrasmam gerek.söylediginiz gibi jantlar ikinci el 4 tanesine...
  14. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım umarim herkes istedigi aracin sahibi olur ilave aksesuar ve yapimlara yaza devam etmeyi düsünüyorum malum ekonomik durumu biraz duzeltmem gerek.tesekkur ederim.
  15. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım tesekkurler arkadaslar arazi performansi bana tatmin edici geldi defender baska bir olay

16. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım iste benim vazgecilmez 3 hobim den ikisi at ve defender inanin ikiside olmali ikiside insana huzur veriyor
  17. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım ,
  18. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım ,

19. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım defenderimi hafif denemeye basladik.
  20. büyük_okyanus

Ynt: Fotoğraflar ile Yeni Sarı Defender'ım selamlar cok tesekkur ederim allah kimseye kaza göstermesin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri