Arama sonuçlarınız

1. SEVAL

Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015)

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Selanik surları erken Hıristiyan ve Bizans askeri mimarisinin en iyi korunmuş anıtlarından biriymiş. 19. yüzyılın sonlarında, Cassander (M.Ö. 316) tarafından kentin temeli oluşturmak için yapılmış ve 20. yüzyılın başında uzun bir bakım süreci geçirmiş...

2. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Biz gittiğimizde mekan sakindi fakat ilerleyen saatlerde dışarıda mileet sıra bekliyordu, oturmak için. Fullmeze’ de yiyecek siparişi vermek kolay çünkü menü de Türkçe ‘ de var. O yüzden masayı güzel mezelerle donattık ve yanına da Uzo söyledik...
  3. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Pastalarımızı alıp elimizde yiye yiye sahile indik. Sahil boyunca bir sürü kafe, bar ve balık lokantası var. Hava da güneşli olunca, insanlar cıvıl cıvıl sohbet ediyorlar mekanlarda. Boş yer bulmak hayli zor. Biz mis gibi kalamar kokusu gelen bir...

4. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Görüntü İzmir Kordon’ u andırıyor. O yüzden insan kendini memleketinde gibi hissediyor :) Yukarıdan manzara iyi güzel de biraz da sahili gezmek lazım. Orada kalamar, midye, bira yapamadan dönmek olmaz. Kaleden koşar adım çıkarak kendimiz Selanik...
  5. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Evden çıkıp bahçedeki yüzyıllık nar ağacına dokunup gövdesini okşadıktan sonra Ata’ mızın evine veda edip oradan ayrıldık. Sırada var Beyaz Kule. Beyaz Kule, Selanik surlarının, şehrin doğu tarafında sahil surları ile birleştiği köşede yükselmekte...

6. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Bunların yanı sıra evde Ata’ mızın kullandığı bazı kişiler eşyalar da sergileniyor. Kendisine çok yakışan beyaz yelekli takımı da bu eşyalar arasında. Sert mizacının ardında, kendisine bu kadar saygı duyulmasına, hayran olunmasına, peşinden ...

7. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) 1919 Yunan-Türk Savaşı'ndan sonra Kavala, aldığı işçi göçleriyle birlikte yeni bir refah dönemine girmiş. Bu büyüme tarım ve endüstri alanında olmuş. Tütün işleme ve tütün ticareti alanında oldukça büyük bir yere sahipmiş. Bizler hep Kavala’ yı ünlü...
  8. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Su kemerlerine hayran hayran baktıktan sonra grubu aradık ama bulmak ne mümkün. Su kemerlerinin oradan yukarı çıkıldığında sokak sizi kaleye götürüyor. Bize de kale gezmek mantıklı geldiği için grup oradadır diye düşündük. Fakat yollarda kimseyi...
  9. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Nole Baba, M.S. 250 yılında Likia’nın Patara ilçesinde dünyaya gelmiş ve Demre’ de yaşamış. M.S. 330 yılında 6 Aralık’ ta ölmüş. 6 Aralık günü, Aziz Nikolaos’u anma günü olarak kutlanıyor. Adı Nikolaos olan Hristiyanlar, bugünü isim günü olarak kutlar...

10. SEVAL

Ynt: Kavala, Selanik, İskeçe (şubat 2015) Sabahın erken saatlerinde vardığımız Kavala’ da, kahvaltı yapmak ve şehirde kısa bir tur yapmak üzere otobüsten indik. Otobüsün bizi bıraktığı yer deniz kenarı, sanıyorum Kavala Liman’ ı. Henüz afyon patlamadığı için konuya pek hakim değiliz...

11. SEVAL

3 – 4 yıldır, Yunanistan İskeçe’ de yapılan karaval sohbetlerine tanık oluyordum. Benim babam İskeçe doğumlu ama ben hiç gitmedim oralara. İçten içe merak ediyorum. Bir gün maillere bakarken fırsat sitelerinden birinde İskeçe Karnaval turu gördüm. Hemen aldım biletimi. Sonra 3 arkadaşım daha...
  12. SEVAL

Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi ..........

13. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi .......
  14. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi ......
  15. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Geziden :)

16. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Merhaba, Etkinliğe katılıp günümüzü renklendiren tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Ben kendi adıma, çok keyifli bir gün geçirdim.
  17. SEVAL

E-kitap Mı? Yoksa Baskı Kitap Mı?

Ynt: E-kitap Mı? Yoksa Baskı Kitap Mı? Ben de kitaptan vazgecemeyenlerdenim :)
  18. SEVAL

Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (Ağustos 2014)

Ynt: Tulamben, Bali, Endonezya Gezimiz (Ağustos 2014) :) Siz neresi diyorsaniz, orasidir :)

19. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Merhaba arkadaslar. Kontenjanimiz doldu. Katilim cok olursa ilerki tarihlerde tekrar duzenleyebiliriz.
  20. SEVAL

Ynt: Fujifilm & Gezenbilir - Ücretsiz Sokak Fotoğrafçılığı Atölyesi Katılımcı Listesi: 1. Tolgahan Karakaya 2. Ayşegül Güngör 3. Ali Rıza Kökden 4. Mustafa Elbaş 5. Güneş Boz 6. Nilsu Dönmez 7. Cüneyt Açıl +1 8. Zeynep Türközü 9. Deniz Gülsoy 10.Dila Günsav 11.Serkan Demer 12.Derya Demer...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri