Arama sonuçlarınız

1. A

ustalara duyurulur....

Ynt: ustalara duyurulur.... selamlar bende 2003 model liberty renegade var 3.7 olan. Güzel yanları grand cherokee lere gore daha kısa olduğu için manevra kabılıyetı daha yuksek ve çok hantal kalmıyo onlara göre birazda park etme konusu daha rahat tabi ve tabi iki çeker seçeneği de olduğu için...

2. A

jeep cherokee renegade lpg önerisi

Ynt: jeep cherokee renegade lpg önerisi selamlar foruma gırememıstım uzun zamandır. araç şu gunlerde ilk marşta çalışıyor hele motor sogukken calıstırırken hıc problemsız calısıyor ancak sıcak motor calıstırırken dusuk devır calıstırıyo ama en azından artık ılk marsta calısıyor.
  3. A

Ynt: jeep cherokee renegade lpg önerisi Selamlar cevap icin tesekkurler brc taktirdim bende soyle bi sorunum var marsa bastigimda hemen calisan arac lpg den sonra ikinci hatta bazen ucuncu marsta calisiyor bazende ilk marsta calisiyor. Ilk zamanlar araba alismamistir daha diyenler oldu ama 1ay...

4. A

liberty ile ilgili sorular

Ynt: liberty ile ilgili sorular selamlar bendede 2003 renegade var benzinli modeli var 3.7 motor olan. Yükseklik olarak çok yüksek olduğunu sanmıyorum offroad için ama günlük kullanım için gayet iyi bir yükseklikte, olmadı yukseltme yaparsınız belki aracınıza? renegade ile limited modeller...
  5. A

İstanbul Havacılık Kulübü

Ynt: İstanbul Havacılık Kulübü selamlar bende istanbul havacılık klübü üyesiyim pilot eğitimimi de orda aldım yardımcı olabilirim sorunuz olursa

6. A

Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı??

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? aynen ankara istanbul arası bu bide daha gaz ayarı yaptırmadım lpg ye

7. A

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? vergi olarak bu yıl 1600 lira ödedim 6 aylık için seneye yarı yarıya düşüyor diye biliyorum
  8. A

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? hesapta yanlışlık var pardon :) 350 km gitmişim 130 lira yakıtla
  9. A

Ynt: Liberty- Renegade 2003 model lpg'de yakıt harcamı?? selamlar aynı araç bendede var 2003 jeep cherokee renegade geçen hafta brc lpg taktırdım. lpg tankı 130 lira civarına doluyor 400-450 km arası gidiyor.

10. A

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi merhabalar liberty ile uzun yol yapmıştım içeriye ses alma durumu olmuyor zaten benzinli araç dizellere göre doğal olarak sessiz içeri gelen tek ses çok yüksek devirde motor sesi oluyor ama rahatsız etmiyor kesinlikle. uzun yolda ise yorucu bir araç değildir...

11. A

liberty hakında bilgi

Ynt: liberty hakında bilgi selamlar öncelikle bende bir liberty sahibiyim almadan önce çok araştırmışdım ve jeep ler arasında en mantıklısı liberty gelmişti gerek daha kısa olması ve nispeten grand cherokee lere göre daha az yakması açısından. bizdeki 3.7 liberty şehiriçi normal bi kullanımda...
  12. A

selamlar forumda cherokee renegade için lpg konusu aradım pek bulamadım, 2003 model cherokee renegade 3.7 74.000km de olan aracım için lpg taktırmayı düşünüyorum, ancak hiç lpg tecrübem yok, lpg marka ve usta tavsiyesi yapabilirmisiniz acaba??

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri