Arama sonuçlarınız

1. emine_t

İkizdere Kurtuldu

Ynt: İkizdere Kurtuldu Merhaba, Rica ederim... ASIL DİĞER YAZDIKLARIM GİTMİŞ... :s İlginç... Evime ulaşınca detaylı olarak konuya dair fikirlerimi de yazacağım.

2. emine_t

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Önceki yazılanlara çok göz gezdiremedim fakat... SEVİNİN MUTLU OLUN BAKIN İKİZDERE KURTULDU... Buna dair yorum yapın bence... Ben bu konuyu açtım bir heyecan içinde... Ayrıca tatil geldi çattı... Yarın ben saat 10.30 -13.00 saatlerinde Sirkeci Hayyam...
  3. emine_t

İkizdere Kurtuldu

TRABZON Kültür ve Tabiat Varlıkları’nı Koruma Kurulu, bugün tarihi bir karara imza atarak Rize’nin İkizdere Vadisi’ni Doğal SİT alanı ilan etti. Böylece İkizdere, Anzer ve Ovit yöresinde yapılması planlanan 22 Hidroelektrik Santrali (HES) Projesi rafa kalktı. Bölgenin SİT alanı ilan edilmesi...

4. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... :):) Evet MuStafa işin zor... Bunun UV si,Polarizesi,GND si... Çantası,tripodu... Üstelik çanta deyip de geçme...Sıradan birşey almamak lazım,ben asla omuz çantası tercih etmedim mesela. Sonra daha işin card reader ı var :)... CF de mesela sandisk extreme tercih...
  5. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... :) Evet bakabiliyorum farkındayım... Diski şirkete getirmeyi unutmuşum,zira öğle tatilinde galeriye fotoğraf yükleyecektim... Çeviri yazarken de site açık :).

6. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Mustafa :) Espri yapayım... Sünmüş insan suretleri ve bulutlar çekmeyeceksen 10-20mm al :),yoksa hiç alma... Bir şey daha 10-20mm,tokinanın yanından geçemiyor açıkçası. TOkina yı Kültür ve Turizm Bakanlığı için proje çeken bir ustam kullanmıştı,hala...

7. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Ultra geniş açı :)... Yanlış yazmayım...
  8. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Mustafa, Tokina 11-16mm cidden sınıfında geniş de değil, ULTRA GENİŞ OBJEKTİF olarak üretilen bir yol arkadaşı:). Ben onunla Hasankeyf 'e gittim. Sonuçlar tatmin edici idi. Yalnız şöyle bir durum oldu,onunla birlikte filtre seçimim Cookin UV filter oldu (77mm...
  9. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Ömer'e - 55-200mm derken marka belirtme şansın var mı... Aklıma takılan bir nokta, Hayyam pasajı sirkecide uygun fiyatlarla objektifler satılıyor... Açıkçası 2 yıl resmi garantiye para vermek,bir elektronik eşyayı düzgün kullanan grup için pek akıllıca değil...

10. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Memnun oldum Mustafa :). Ekipmanlar : Pentax MV1 (78) analog, Fuji Finepix S9500 ( Emektar makinemle çeşitli projeler çektim. ) Buna entegre olan : 28-300mm zoom objektif. Canon Eos 7D. ( Şu an güncel olarak kullandığım alet. ) Tokina 11-16mm f/2.8 AT-X116 Pro DX...

11. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Hoşbulduk Sevgili Ömer, Çok teşekkür ederim nazik fikirlerin adına. Her fotoğraf bir değil,bir sürü hikayeyi barındırır içerisinde...Ben yazmayı da seviyorum,edebiyatla da aram olduça iyi. Bunu fotoğraflarla harmanlamak bana çok büyük bir katkı sağlıyor...
  12. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Günaydın Neo, Hoşbulduk :), şu mesaj sayısı yüzünden hala profilleri göremiyorum ve dolayısıyla isimleri öğrenemiyorum... Sonra Eminece hitaplar kullanınca :"güzel varlık,güzide insan,güzide varlık..." gibi bunlar yanlış anlaşılıyor ve garip polemiklere giriliyor...

13. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Günaydın Ömrüne bereket değerli reis28... Şu isim meselesine ben de değinmiştim... Sırf bu yüzden de Eminece hitaplar kullandım ve yanlış anlaşıldı boş yere... "güzide varlık,güzel insan.." gibi..Halbuki bunlar güzel tanımlamalardır..Ama artık söyleyen...
  14. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selamlar... Natural dilerim herşey yolunda olur :) Bu konuda bilgi sahibi arkadaşlar da fikir verirler... Hani araç toplamak,pc toplamak gibi birşey değil pek tabii. Umarım harika bir araç olur,iyi günlerde kullanırsın. Sevgiler, Emine.
  15. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Ynt: Ben ve Fotoğrafa Dair... Merhaba yeniden, Teşekkür ederim umarım tüm sayfalar incelenmiştir... Haa orada yayınlanmayan yüzlercesi var... Ben,öngördüklerimi yayınlıyorum. Sayfanıza demişsin ya hani... Ben zamanım ve şartlar uygun olur ise dağcılıkla da ilgilenmek istiyorum... Şunu...

16. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :) Fotoğraf bölümünde ufak bir tanıtma ile işe başladım... Çalışmalara da sıra gelir... Site adresi tamamdır Enverdede,inceleyeceğim. Dalyan,tamam:).
  17. emine_t

Ben ve Fotoğrafa Dair...

Merhaba tekrar herkese, Ben Emine arkadaşlar. Fotoğraf alanında da kendimi kısaca tanıtayım istedim. İstanbul'da yaşıyorum 4yaşından beri... Fotoğrafla ilgilendiğim sürenin 10. yılındayım. Daha çok kurgu çekmeyi seviyorum bu şehirde,ama bir kısıtlamam yok. Belgesel tarzında fotoğraf çekmeyi de...
  18. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba enverdede... Çok sağolasın. Fotoğraf yayınlarım,bu konuda bir şüphe olmasın. Profilimde bir site adresi vermiş olmalıyım. Oraya bir ara göz atabilir misin,çalışmalarıma ve yazdığım fotoğraf hikayelerine.Bunu özellikle rica ediyorum. Benim amacımın...

19. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Selam arkadaşlar... Serkanx... BENİM ADIM EMİNE,MEMNUN OLDUM... Bak sana arkadaşlarıma dair kullandığım kelimeleri yazayım,ama öncesinde YAŞIMI KÜÇÜMSEDİĞİN için sana kızgınım.. 25 yaş için normal demişsin. Ben bazı akranlarımdan oldukça farklıyım...
  20. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu BEN DE AMAÇLARIMI YAZDIM... :) Kendimi tanıttım arkadaşlar... Güleç bir insanımdır...Hep de bir gülümseme var farkındaysanız...Beni de tanıyanlar tanır emin olun. Bu arada dalyan, sevgili Ertan mesajını aldım... Ancak yeni üye olduğumdan cevaplayamadım...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri