Arama sonuçlarınız

1. emine_t

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :) Freegraf, Bahsettiklerin sahile yakın ilçelerde yaşamayanlar... ( en azından birçoğu.) Okuyan tüm arkadaşlara mesajım : "BURADA BİRBİRİNE KÖTÜ ANLAMDA YAZILAN HİÇBİR ŞEY YOKTUR. LÜTFEN DİKKATLİ OKUYALIM..." O bahsettiğin kişiler bisiklet üzerinde...

2. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Freegraf a.. dır. Adını bile bilmediğim güzide varlık... İsmine yeni üye olduğumdan zannediyorum bakamıyorum. Kartal-Atalar da yaşıyorum. Ve ben her nedense evimden bisiklet sürmek üzere çıktığımda,bisiklet üzerinde her daim klas adamlar-bayanlar...
  3. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Bu arkadaşlar kim :) ? Çok özür dilerim de,burada bir lakırdama söz konusu değil... Merhaba dedim... Bisikleti ve fotoğrafı vurguladım... Seviyeli olarak bir mesaj gönderme olayı mevcut... Siz neden bunu deme gereği duydunuz güzel insan?

4. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :):) ... Hahaha.. Fotoğraf işini gerçekten tüm ruhuyla iyi yapan insanlar bakmayı değil,görebilmeyi başaran insanlardır... Hani akıl karı olayı var ya, şöyle diyeyim... "İyi fotoğraf çekmek her baba yiğidin harcı değildir :):)." Bisiklet... Hhaha buna...
  5. emine_t

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Sonbahar yağmurlarının teslim aldığı İstanbul'dan MERHABA HERKESE :) Ben Emine... 06.02.1985 Kırıkkale doğumluyum. 1989'dan beri İstanbul'da yaşıyorum. Elektronik sektöründe Ar-ge biriminde,Ar-ge teknikeriyim. Dışardan bakınca,şaşırılacak derecede...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri