Arama sonuçlarınız

1. DEMİRAL

93 patrol nihayet başladık

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Ali bey Aynen doğru aynı aracı aldım ama farklı kanaldan araç Bursada bir abimiz aldı ve bakımları yapıldı daha sonra bayağı farklı rakamla ben aldım ki 2 senedir takipte idim sattığım arabanın bedeli gelmeyince Erzurum'da iken alamadım ama inatla...

2. DEMİRAL

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Tekrar HAYIRLI OLSUN Der ve bende aranıza katıldığımı ilan ederim ( Önce İnsan !!!sonra Nissan ) 1991 patrol yüksek tavan orijinali benzinli TB 42 ama sonradan Dizel'e çevrilmiş bir...
  3. DEMİRAL

3B Motora turbo

Ynt: 3B Motora turbo Güle güle kullanın bol çamur :)

4. DEMİRAL

Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Sabri bey ben dizel araçta bilgi ve beceri açısından daha başarılı olduğum için ve mesleğim gereği DİZEL tutkum var bence benzinliside aynı başarıyı göstereceğinden eminim Burada kısa şasi 1984-vaya 85 model vardı...
  5. DEMİRAL

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Evet iyi bir fikir arada kaynayıp gitmesin ben yakın zamanda İTÜ, den rapor alıp benzinliden dizele dönüş olduğu konusunda bir bilgi aldım ( İthal ) araçlar için ama tam olarak işlemin türü ve parasal...

6. DEMİRAL

SD25 ve Patrol 160 Servis Kitapçıkları

Ynt: SD25 ve Patrol 160 Servis Kitapçıkları Teşekkürler gayet hoş :)

7. DEMİRAL

Ynt: 93 patrol nihayet başladık Hayırlı olsun ve güle güle kullanın bende arıyorum eğer bidiğiniz bir araç varsa bilgi verirseniz çok memnun olurum Dizel ,5 kapı 1990-1993 arası tercihim kaporta düzgün olsun topido, alt takım şanzuman ve diferansiyeller düzgün olsun...
  8. DEMİRAL

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı SABRİ BEY ben gerçekleri söyledim ;) ama siz inanmadınız ve Gökhan beye cesaret verdiniz Şimdi ARACIN FİATINI düşürecek ben almaktan vaz geçeceğim neden ? PARÇASI YOK ! Neden ? YOLDA GİTMEZ ? Neden Arazide ÖLÜ Allah...
  9. DEMİRAL

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Parçası bulunmaz yolda gitmez arazide HİÇ GİTMEZ Klasına ters ;) ;) ;)

10. DEMİRAL

Ynt: Patrol Y60 TD42 Restore Çalışması Tamamlandı Gökhan bey hayırlı osun !! ne zaman vaz geçersen bu ;D ;D !!!! KÖTÜ ARABADAN ;D ;D Hemen haber ver geleyim seni kurtarayım

11. DEMİRAL

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Mehmet bey Duanın yakını ve ırağı olmadığını düşünüyorum Çünki Dua içten gelen bir yakarıştır ve bu ana kadar aldığım en güzel mesaj en güzel DUA sizden geldi Çünki Siz tanımadığınız bir genç kardeş için tamamen ari duygu...
  12. DEMİRAL

Kemik Kanseri Konusunda Yardım

Ynt: Kemik Kanseri Konusunda Yardım Çok teşekkürler İyi dilekleriniz ve olumlu düşünceleriniz için ALLAH kimseye dert verip derman aratmasın ve aratacaksa en kolay bulunan ilaclı dert versin sağlıklı ve huzurlu ve SEVDİKLERİNİZLE beraber uzun ömürler dilerim

13. DEMİRAL

DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı

Ynt: DEFENDER 110"a 3000cc Nissan BD30 Montajı İşcilik dahil aşağı yukarı 2500/3000 civarı ama kolay kolay bu masrafı yapacak arıza çıkarmaz ancak yağsız yada susuz uzun süre kullanımda Bu uzun süreden kastım en az 100 km gibi ancak büyük arıza çıkarır bunun...
  14. DEMİRAL

defender yükseltme yardım

Ynt: defender yükseltme yardım Yayın içerisinde kelepçe yada bağlantı aparatı çıkmaz normalde aracın üzerinde orjinalinde vardır ama bakım ve tamir esnasında bizim ustalar <fabrika fazlası çıkarmayı çok sevdiklerinden > takmamış olabilirler Ekte göndereceğim resimde...
  15. DEMİRAL

ustalardan bilgi rica ediyorum

Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum :) Ne kadar yüksek tamda konu ile ilgili siz arabayı yükseltmeyi düşünüyorsunuz ben aracın modelini !1988 i sattım Yola çıktım arıyorum Tabiri caizse ! ne çıkarsa bahtına Zunada peşrev olmaz misali !!! :)

16. DEMİRAL

defender yükseltme yardım

Ynt: defender yükseltme yardım Benim acizane fikrim Aracın modeli kaç bilmiyorum ama AĞIR offroad düşünmüyorsanız özellikle ön helezon yaylarını yeni sıfır yayla değiştirin ve yayların alt tablalarına 2-3 cm kestamit,poyamit takoz yaptırın tornada ama tablalardaki...
  17. DEMİRAL

ustalardan bilgi rica ediyorum

Ynt: ustalardan bilgi rica ediyorum Öncelikle Hayırlısı ne ise o olsun derim Ve 1.araç çok güzel görüntü ve tam full bir araca benziyor ama en önemlisi araç 3 kapı yan iki kapı yok ? ve ruhsatta ne geçiyor ? yan iki kapı olmadığına göre bence özel amaçlı bir araç...
  18. DEMİRAL

3300 Turba Dizel ile Aranızdayım.

Aslında ROLLBAR Hoş duruyor ama zevkler ve renkler tartışılmaz bu aracın geçmişi hakkında bilginiz varmı rollbar nerede yapılmış ve aslına uygunmu ve Diff kilit varmı daha detaylı bilgi lütfen Hayırlı olsun Bol Çamurlu günler dilerim Tabiii Önce sağlık !

19. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Ali bey ilginize teşekkürler aracın çamurlukları kafama takıldı sanki orj Japonla bu araç arasında fark var bu araç çamurlukları dışa az çıkıntılı Japon montaj daha fazla çıkıntılı gibi gerçi renk ve resim çekim açısından Olabilirmi ? yer bana...
  20. DEMİRAL

Nissan Patrol Resimleri

Ynt: Nissan Patrol Resimleri Araç nerede ve nasıl görebiliriz

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger