Arama sonuçlarınız

1. Mustafad

Beğenilerinize sunulur

Ynt: Beğenilerinize sunulur Tabiiki, ;) http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72130.msg904174#msg904174

2. Mustafad

Beğenilerinize sunulur

Ynt: Beğenilerinize sunulur Diğer başlıkta hikayesini ve fotoğraflarını görmüştüm. Çok güzel, güle güle kullanın.
  3. Mustafad

Defransiyel sorunu

Ynt: Defransiyel sorunu Geçmiş olsun, bende 41/8 oranlı ön diferansiyel var, ancak aks dişli sayısını bilmiyorum. Önümüzdeki salı günü dişli sayısına bakabilirim. Selamlar.

4. Mustafad

Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri..

Ynt: Modifiyeli en güzel kamyonet ve arazi aracı resimleri.. Takip, bu başlık güzelmiş..
  5. Mustafad

Defender'e Ford Gögüs Nasıl Olmuş....

Ynt: Defender'e Ford Gögüs Nasıl Olmuş.... Yorumları okudum, tamamının olumsuz olması güzel, hepsine katılıyorum. :D

6. Mustafad

Toyota Hilux Baştan Başa Bakım

Ynt: Toyota Hilux Baştan Başa Bakım Kolay gelsin, araç güzel olacak. Lastikler 31" mi ?
  7. Mustafad

Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur Yirmi yıldan fazla bir süredir İzmir ve Manisa'daki resmi kurumların Toyota marka arazi araçlarının bakımlarının yapıldığı yerler. LC 60-70-80 serilerinde deneyimli olduklarını biliyorum.
  8. Mustafad

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur Eski nesil Toyota arazi araçları deneyimi olan (Motor-aktarma organları, makas, elektrik aksamı) bildiğim iyi yerler var. İhtiyaç olursa aracın yeni sahibini bana yönlendirebilirsiniz. Serkan Hocam'da telefonum var. Selamlar.

9. Mustafad

Ynt: Efsane FJ40-Bu Kadar Temizi Zor Bulunur Alana ve satana hayırlı olsun. Aracın İzmir'e gelecek olmasına sevindim. Umarım yolda yada arazide aracı görme şansımız olur.

10. Mustafad

Bazen Yoldan Çıkmak Gerek

Ynt: Bazen Yoldan Çıkmak Gerek Orhan Abi , buralara bahar geldi, yoldan çıkınca durum bu ; :D :D Selamlar.
  11. Mustafad

Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011) Katılımcı Listesi 1. Serkan SAYGAN 2. Murat ÖZ 3. Ömer Adil KUTLU 4. Mustafa DEMİREL

12. Mustafad

Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi

Ynt: Toyotacılar'ın Gezenbilir Listesi TOYOTACILARIN GEZENBİLİR LİSTESİ -----------------------------TOYOTA 40 SERİSİ -------------------- 1.Cem TASÇIOĞLU 1982 Land Cruiser FJ 45 İstanbul 2.Ergün ÜÇYAŞAR 1983 Land...
  13. Mustafad

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Yada bu ; http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67539.0
  14. Mustafad

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Haluk Abi, şu ilandaki jantları değerlendirebilirsin. Selamlar. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=67117.0

15. Mustafad

Land Cruiser Mont Yaptıralım

Ynt: Land Cruiser Mont Yaptıralım Mücahit Bey, yeni montu aldım. Zahmet oldu, çok sağolun. Selamlar.
  16. Mustafad

Antoff Gezilerimiz.....

Ynt: Antoff Gezilerimiz..... Çok güzel görüntüler, elinize sağlık..
  17. Mustafad

460 kasa 280 GE

Ynt: 460 kasa 280 GE Çağlar Bey, hayırlı olsun, güle güle kullanın.

18. Mustafad

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Hafta sonu görüşeceğiz kısmetse. :D :D
  19. Mustafad

işte benim LC FJ 73

Ynt: işte benim LC FJ 73 Haluk Bey hayırlı olsun, güle güle kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri