Arama sonuçlarınız

1. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Yerli karavanlarda sky window yapanlar var ancak ya camdan yapılıyor yada tek kat pleksiden. İki durumda da yalıtım ve terleme problemi oluşuyor. Bilginiz olsun. Onun haricinde ben ruhsatlı pino agile 450 kullanıyorum. Yeni modelinde sky window da var. Ancak malzemesini bilemiyorum. Camlar ise...

2. F

Bozcaada Belediyesinin O2 Belgeli Tinyhouse Römorkları Adaya Sokmaması Hakkında

... Ukome'nin belediye bünyesinde faaliyet gösterdiği hususunu atlamadım. Tartışma konusu karar belediye meclisince alınmış bir karar olmasına rağmen örneğinizde belirttiğiniz caddeyi trafiğe kapatma kararını meclisin değil, çok sayıdaki kurum temsilcisinin katıldığı Ukome tarafından alındığını...
  3. F

Her kurum kendisine olumlu veya olumsuz olarak yüklenen görevleri ifa etmekte. Sokak veya caddelerin trafiğe kapatılması belediye değil UKOME kararı ile oluyor. Çünkü ilgili kanun bu kuruma bu görevi vermiş. Belediye trafiğe tescil edilmiş bir aracı sürekli olarak belediye sınırlarına girmekten...

4. F

Belediye meclisi kararı Anayasa'da belirlenen temel hak ve hürriyetlerin özüne ve ruhuna aykırı olduğundan İdare Mahkemesi kararı ile kısa sürede iptal edilir diye düşünüyorum. Hatta yürütmenin durdurulması talebinin de kabul göreceğini ve kararın uygulanamayacağını düşünüyorum. Redmi Note 8...
  5. F

O Araç Bu Karavanı Çeker Mi? Sorusuna Yanıt :)

Bildiğim kadarıyla devre dışı bırakılamıyor. Ancak yokuş inerken bunu yapmak pek mantıklı olmasa gerek. Lazım olduğu anda tutmaması büyük sıkıntı yaratır. Traktör römorklarında aynı mantıkla çalışan sistem devre dışı bırakılabiliyor. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. F

Yokuştan inerken bulduğum fırsatlarda dediğim gibi ara ara gaza basıp karavanı frenden kurtarıyorum. Buna rağmen rampa çok uzunsa ara vermekten başka çare yok. Ara verdiğimde beklerken karavanın fren yapması bence sorun değil. Isıyı oluşturan sürtünme olması. Sürtünme olmadığı için ısı artmaz...

7. F

Ben manuel pikapla 1300 kglik karavan çekiyorum. Aracın ve karavanın frenleri ısınmasın diye frene olabildiğince az basıyorum. Aracın devrinin yüksek, hızının düşük olmasını sağlıyorum. Ayrıca ara ara gaz verip çeki okundaki fren mekanizmasını boşlayarak karavanın fren yapmamasını sağlamaya...
  8. F

Bu Da Benim Maceram Ducato 15 M3

Tente olarak ne kullanacaksınız? Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Karavanı Aldım Tavsiye Istiyorum

Şasesi yerli sanırım. O belirtilmemiş özelliklerde. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. F

Yerli Şase

Bence Nk karavan seçiminde şaseden önce takılmanız gereken başka konular var. Bu zamana kadar sattığı karavanlar zaten alko şaseydi. Dövizdeki artış sebebiyle yerli şaseye döndü. Şasesi sırf yerli olduğu için şikayet konusu olan marka var mıdır bilmiyorum. Ancak Nk karavandaki işçilik ve malzeme...

11. F

Karavan Da Amorti̇sör Süspansi̇yon Ne Olmali

Süspansiyon hakkında bilgim yok ancak süspansiyon olmasada torsiyonlu dingil sayesinde sarsıntı azalmakta. Denge ayakları adı üstünde sadece denge kurmak ve salanmayı azaltmak için kullanılmalı. Aksi halde çok çabuk yamulmaktalar. Lastikleri korumak için sanırım dingilden takoza almak lazım...
  12. F

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

Makara kullanmıyorum. Fazla yer kaplıyor. Elle sarıyorum. Sorun yaşamadım. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. F

Çekme Karavan Da Seyyar Kablo Ne Olmali

3x2.5 mm çapında, çok damarlı, bilindik bir marka almanız yeterli. Onun haricinde bir çözümü yok. Ben 50 metre kabloyu 15 ve 35 metre olarak ikiye böldüm. Mesafeye göre hangisi uygunsa onu kullanıyorum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  14. F

Çekme Karavanda Hıza Bağlı Savrulma Hareketinin Dinamikleri

Karavanın dönmesine imkan vermediğinden stabiliztör aktifken geri geri manevra yapmak zor oluyor. Ben geri manevra esnasında stabilizatörü açıyorum. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  15. F

Bolu Üzerine Tavsiyeleriniz... (gezi Planı)

Ayrıca göller birbirine çok uzak olmadığından gezmesi çok uzun sürmüyor. Ancak tadına varmak için bence konaklamak gerekli. Boludaysanız yakındaki topuk yaylasına çıkmanızı öneririm. Çok sakin ve huzurlu bir yer. Kalabalık yok. Çadırla kalmaya müsait. Hava baya soğuk. Etrafta birkaç tane...

16. F

Bolu Üzerine Tavsiyeleriniz... (gezi Planı)

3 gün önce yedigöllerdeydik. 2 gece kaldık karavanla. Hava geceleri soğuk, 10 derece civarı. Bolu merkezden giden yol asfalt. Hiçbir sorunu yok. Kısa bir mesafede bakım çalışması var. Ayrıca milli parka yaklaşınca Arnavut kaldırımı başlıyor. Karavanla veya çadırla konaklamak sadece kamp...
  17. F

Tork birimi nm'dir. Aracınızın maximum torku 4400 devir/dakikada 158 nm'dir. Sormuş olduğunuz 2000-4400 sayıları motorun dakikadaki devir sayısıdır. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  18. F

Çekme Karavanda Hıza Bağlı Savrulma Hareketinin Dinamikleri

Kampanya kapsamında of fiyata satılmıştı. Şimdi 3000 TL civarında sanırım fiyatı. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19. F

Hyundai Country Karavan Yapımı

Bende aynı niyetle söylemiştim. Orayı açar bakar, bişey bulamazsa kırar döker. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  20. F

Hyundai Country Karavan Yapımı

O açma mandallarını sökmek çok basit. Onun yerine çekmece kilidi gibi bişey takılıyor. Benim karavanımda aynısını yapmış pino. Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri