Arama sonuçlarınız

1. F

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Anlıyorum ancak henüz prototip aşamada olan bir karavanın performans olarak diğerlerinden üstün olduğunu düşünmekte pek mümkün değil gibi geliyor bana. Tercih sizin tabiki saygı duyarım. İnşallah firma iyi yerlere gelir ve güzel üretimler yapar. İyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum. Bende...

2. F

Foruma yeni üye olmuşsunuz. İlk mesajınızda ''.. En iyi karavan.. '' şeklinde bir görüş bildirdiğiniz için @AKMühendis in her türlü ihtimali düşünmesi gayet normal bence. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. F

Destek ayağı topuzu

Traktör veya eski kamyon direksiyonlarına takılan topuzlardan takabilirsiniz. Aynı işi görür. Trakyör sanayilerinde bulunur sanırım. İnternette de vardır. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. F

Egea 1.3 Dizel + Adria Aviva 3.60 DD Çeker mi ?

Çok tecrübeli değilim ancak öncelikle karavan ağırlığının aracın ağırlığına oranının %85 i geçmemesi gerektiği söylemekte. Bu noktada sıkıntı yoksa dizel aracınızın karavanı çekeceğini düşünüyorum. Zira aynı motoru kullanan nemo bipper veya fiorinonun daha büyük karavanları çekmekte olduğunu...
  5. F

Merhaba. Bende bugün pino karavana giderek ürünleri inceledim. Gerçekten çok farklı ve özgün tasarımları var. İnce işçiliklerde çok muntazam. Mobilyalar kavak kontra ve cilalanmış vaziyette kulllanılmış. Herhangi bir kaplama yapılmamış. Erba ve saly karavanlarını inceledikten sonra agile...

6. F

Mesaj yazan tanıtımdan ziyade yerli karavanda olması gerekenler konusunda fikirlerimizi sormuş. Konu başlığı eleştiriler olunca bu eleştirilere maruz kalmadan üretim yapmayı planlayan bir üretici adayının fikir teatisi yapabilmek amacıyla mesaj yazdığını düşünüyorum. Tanıtım olabilecek...

7. F

Temmuz başına teslimat planlıyorsanız üretilmiş bir prototip vardır sanırım. Fotoğraf veya çizim şeklini de görmek isteriz. Bende yakın zamanda karavan alacağım için ona göre karar verebilirim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. F

Hayırlı olsun başarılar dileriz. Umarım farklı bir hava yakalarsınız. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. F

Sn evrekas, bende sizle aynı düşünce ve konumdayım. 60-70 bin bandında hafta sonu tatilleri için 4 kişilik aileme karavan bakıyorum. Dediğiniz gibi yerli firmalarda karavanda olması gereken birçok şey opsiyonel sunuluyor. Dün saly 4.06 ve 5.25 urban s modellerini inceledim. Haftayda pino 4.30 ve...

10. F

Takip ettiğim diğer karavan olan saly smart s 4.06 isimli karavan KDV dahil 60.750 TL iken bugün 63.500 TL + KDV'ye yükselmiş. Toplamda 74.340 TL olmuş. Hayırlı olsun ne diyelim. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. F

Bence bu fazla iyi niyetli bir yaklaşım olur. 3-4 ay içindeki zam oranları dolar euro artışının çok çok üzerinde. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. F

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba. Düzce ilinde görevim nedeniyle ikamet ediyorum. Aslen Sakaryalıyım. Çekme karavan araştırmakta ve alma arefesindeyim. Herkese iyi forumlar. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. F

İlker 72 bende mesajınızı ilk okuduğumda sadık eser gibi anlamıştım ama şimdi ne demek istediğinizi anladım, haklısınız. Sipariş almaya devam edecek. Albenisi olan bir ürün. İç ambiyans ithal karavan hissiyatı veriyor ama donanım olarak yanından geçmiyor. Bagaj kapağı opsiyonel olur mu hiç. MI...
  14. F

Bende ortizi düşünüyordum ancak salgın nedeniyle ertelemiştik. Ancak gelinen noktada ortizi kesinlikle düşünmüyorum. Bir seferde zengin olma isteğini kabul etmiyorum. Herkesin almak zorunda kalacağı opsiyonlarla fiyat 80000'i geçiyor. Akıl alır gibi değil. MI 5s cihazımdan Tapatalk...
  15. F

Ortiz 3.90 karavan fiyatını 52000+KDV'den 58800+KDV'ye yükseltmiş. Halen yan kapaklar vesair opsiyonel. Çok enteresan bir gelişme. Demekki talep oldukça fazla. MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri