Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

Fiat Palio 4x4

Ynt: Fiat Palio 4x4 Bizim ülkemizdeki de Palio, bu da Palio :o

2. Recidivist

Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?..

Ynt: Araç Tercihi İçin Yardım Lütfen ?.. Yardım dediğiniz böyle olur işte... Babamızdan istesek bu listeyi çıkarmaz, moderatörlerimizin kıymetini bilelim ;) ;D Araçlarınız hayırlı olsun, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
  3. Recidivist

Bir "Ayar" da Turkcell'den...

"KAMU TARİFESİ DEĞİŞİKLİĞİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA 29 Nisan 2009'da lansmanı yapılan Bizbize Kamu tarifesinin HerYöne 1200 dakika seçeneği 20 Eylül itibarıyla 1.500 dakikaya çıkartılacaktır. Söz konusu paketten faydalanan Turkcell müşterileri, dakikalarını ilk fatura kesim tarihlerinin ardından...

4. Recidivist

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Ynt: ADSL İçin Telefon Hattı Almak 3g bugün tam anlamıyla ADSL'nin rakibi olamasa da( fiyat ve kullanım yaygınlığı açısından) en fazla 1 yıl içinde Türk Telekom'un bu tekelini kırmaktaki en önemli kozumuz olacaktır. Eskiden evlerde bilgiasyar yoktu, şimdi neredeyse her evde dizüstü bilgisayar...
  5. Recidivist

ADSL İçin Telefon Hattı Almak

Ynt: ADSL İçin Telefon Hattı Almak Bunu biliyoruz ama Türk Telekom mahkeme kararını hiçe sayıyor. Zamanında bedavaya aldılar koca şirketi, şimdi de adsl açık kalsın diye milyonlarca sabit hattı zorla açık tutuyolar, en az 9 lira beleş para alıyorlar adam başı, hizmet var mı? Yok Neden yok...

6. Recidivist

En Uzun Defender; Double Defender.

Ynt: En Uzun Defender; Double Defender. "Yapalım mı yapalım" sonucunda ortaya çıkmış, kullanım sıfır...

7. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Airport AVM'de Lafuma malzemeleri satan mağzada güzel indirimler var bot alacakların bakmasını tavsiye ederim...
  8. Recidivist

Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina

Ynt: Mitsubishi L200 Ciddi Düşünülecek Bir Makina Hayalimdeki hale sokmuşsunuz tebrik ederim;)Pick-upların arkasını jip gibi kapatmak bana mantılklı gelmiyor, neticede pick up o, jip isteyen jip alsın dimi ;D Roof rack yerleşimi de süper olmuş sizi tebrik ederim, örnek olacak bir çalışma...
  9. Recidivist

E-Bay Balım Devam Ediyor:))))

Ynt: E-Bay Balım Devam Ediyor:)))) Ankara'da gümrük diye bir olay yok ya benim arkadaşım av tüfekleri ve Safir T-14'ler için bir parçalar getiriyor, diyorum ki senin bunları gümrüğe takılmadan alman imkansız, gümrük gelmese polis gelir ??? Ama diyo ki gümrüğe giden kim, direk kapıma geliyor ;D...

10. Recidivist

Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009)

Ynt: Gezenbilir Ankara; Kirmir Kanyonu Off-Road Etkinliği (13 Eylül 2009) Son 15 sn çok can alıcı olmuş ;D

11. Recidivist

Bot Tavsiyesi

Ynt: Bot Tavsiyesi Bugün bitane Merrel Motive aldım. Yukarıda saydığınız bütün özellikler var 200 gr , vibram taban, waterproof, thinsulate, polartec, primaloft, air cushion . 175 lira verdim gayet sağlam görünüyor, umarım yanıltmaz. İleriki günlerde daha sık kullandıkça artı eksilerini...
  12. Recidivist

Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor

Ynt: Gezenbilir Hangi Takımı Tutuyor Tabi ki Beşiktaş :D Ölümle yaşamı ayıran çizgi Siyahla beyazı ayıramaz ki...

13. Recidivist

Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?..

Ynt: Dört Faktör ve Arazi Aracı Secme ?.. Ben her zaman Pajero Pinin'i Vitaralardan daha yakışıklı bulurum...Sunroof, deri koltuk ve otomatik vites de var. Ama sanırım bütün mitsubishi'ler gibi ikinci el değeri düşük ve piyasası biraz yavaş...Ben alırım babalar gibi binerim derseniz...
  14. Recidivist

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Ayrıntılı bilgi için : http://www.kizilaymadensuyu.com.tr/web/sayfa.php?t=1
  15. Recidivist

Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri

Ynt: Maden Suyunun Bilinmeyen Yönleri Ben bu konuda şöyle bir yol izliyorum, amacım kesinlikle reklam yapmak değil marka belirtmekteki amacım şu: Sonuçta ben gidip Kızılay'a para bağışı yapmııyorum ama bol bol su ve maden suyu tüketen bir insan olarak evimdeki damacana sudan aldığım maden...

16. Recidivist

2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..

Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?.. Parça sıkıntısında bi neden de az bozuluyor olması bence ;D talep olmayınca arz olmuyor malum...Parça sıkıntısı çekmeyin diyorsanız alın bi Defender nasılolsa sürekli parçaları değişiyor, satıcısı bol o yüzden :D
  17. Recidivist

2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?..

Ynt: 2001 Pajero Pinin 2.0 GDI ?.. Param olunca ben de alacağım ve bi süre binip "normal kullanımdan" tadımı aldıktan sonra biraz daha off-road aletine çevireceğim ;) Malum hayalsiz yaşanmaz ;D Yardımcı olması açısından, bazı yerlerde "off-road için çok uygun diil", diye yorumlar gördüğümden...
  18. Recidivist

Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir 3. Geleneksel Ramazan Gecesi Fotoğraf Gezisi (29 Ağustos 2009) Sizlerle aynı saatlerde Sultanahmet civarında olmama rağmen bu seneki geziye katılamadım :(Umarım seneye ki gezi de ben de olacağım..Eminim ki daha önce gidenler için tatlı bi deja vu, ilk defa gidenler için de...

19. Recidivist

Ford mu? Nissan mı?

Ynt: Ford mu? Nissan mı? Sizin işinizi yapan 150 kişi daha "dayanıklı" ne demek görmemiş o zaman ;D Nissan veya Ford yerine Mitsubishi veya Toyota tavsiye ederim. Ben bu araçlarda 1. kullanıcı olmadım hiç ama ikisi de dayanıklılıklarını gerek bu sitenin kullanıcılarına, gerek dünyanın en...
  20. Recidivist

Cep Telefonunun Kalitesi

Ynt: Cep Telefonunun Kalitesi Structure of the IMEI and IMEISV The IMEI (14 decimal digits plus a check digit) or IMEISV (16 digits) includes information on the origin, model, and serial number of the device. The structure of the IMEI/SV are specified in 3GPP TS 23.003. The model and origin...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR