Arama sonuçlarınız

1. Recidivist

L200 Magnum Hakkında Bilgi

Ynt: L200 Magnum Hakkında Bilgi Kesinlikle katiliyorum, vergi dairesinde yüzümüze bönbön bakacaklarina eminim:)

2. Recidivist

Ynt: L200 Magnum Hakkında Bilgi Sayın lokosit öyle olmamasını temenni etmekle birlikte birebir çeviri endişemi hala sürdürüyorum ;D ;D
  3. Recidivist

Ynt: L200 Magnum Hakkında Bilgi Vergi sisteminde "pick-up" ı direk çevirmişler ve ortaya "kaptı kaçtı" gibi salak bi kelime çıkmış! :o :o ;D

4. Recidivist

Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008) Penguenlerden bi demet ;D
  5. Recidivist

Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir "Madagascar 2" Filmini İzlemeye Gidiyor (6 Aralık 2008) Ben izledim ilkini izleyip beğenenlere şiddetle tavsiye ederim :) Özellikle penguenler olayı bitirmiş bu filmde, bayıldım ;)

6. Recidivist

Doğa Sporcusunun Kol Saati?

Ynt: Doğa Sporcusunun Kol Saati? Normal saat ayarlarını yapmak için adjust tuşuna basın, dakika,saniye vs.den sonra mode tuşuna basmaya devam edin ekranda PS yazdığında yandaki tuşlardan ON konumuna alın;)

7. Recidivist

En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi?

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Ne mutlu size :) Neyse Yavuz Bey farkında olmadığınız üzere diyorum ki tamam Land rover harika bi araçtır, herkes sonuçta hür iradesiyle alıyor bizim gibi zorla eline verilmiyor ondan siz doya doya kullanın..
  8. Recidivist

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Hepinize araçlarınızla bol çamurlu günler dilerim arkadaşlar ;) Keyfe keder offroad yapmakla , ölümle kalım arasında arazide yol almaya çalışmak çok farklı ondan bizim daha stabil performanslı araçlara ihtiyacımız var, Land Rover'lar...
  9. Recidivist

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Engin Bey araçlar kurum aracı bu yüzden daha ayrıntılı bilgi veremeyeceğim ama tek söyleyebileceğim üstlerindeki modifikasyonlar yerine göre değişiyor.. Sizin de belirttiğiniz gibi "araç" çok subjektif bi konudur, ben onu, siz bunu...

10. Recidivist

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Hadi diyelim biz bilgisiziz ve araçlarımıza iyi bakamıyoruz,daha koyacağımız yağı bilmiyoruz ve parçalarını da gidip yan sanayilerden topluyoruz diyelim...(Ki burada hangi kurumun lojistik ve ikmal sistemi nasıldır bilmediğiniz...

11. Recidivist

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Valla sitede Land Rover'a olan ilgiyi gördükçe kendimden şüphe ediyorum çünkü bizde en sevilmeyen, kimsenin bi yere gitmek istemediği araçlar Land Rover 110'lardır..Ne kadar  bakımlı olursa olsun sürekli arıza yapar ve arazi performansı...
  12. Recidivist

Ynt: En Çok Tercih Edilen Off-Road Aracı Sizce Hangisi? Bence ankete Toyota'nın hiç eklenmemiş olması çok büyük bir hata, dünyanın her yerinde önde giden arazi aracı Toyota türevleridir diyorum. Ayrıca şuan elimde 91 model 2,5 tonluk iki tane Unimog var, gidemedikleri bi yer görmedim;) Ama...

13. Recidivist

GPS'iniz Var mı?

Ynt: GPS'iniz Var mı? Magellan eXplorist 500
  14. Recidivist

En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart?

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? Tabi işin açığı özellikle doğal hayat dışındaki teknik konuları takip ediyorsanız NG Discovery kadar başarılı değil ne yazık ki, bu yüzden NG ve Discovery'yi aynı platformda görmek istiyoruz, ikisinin tadı da ayrı ;)
  15. Recidivist

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Walla bu kadar çok kullanılabilecek parçayı bi köşeye atsa atsa Araplar atar diye düşünüyorum ben de...Oradan dışarıdan parça almadan kaç tane Land toplanabilir acaba walla merak ediyorum :)

16. Recidivist

Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Off-Road) Oradan ne yedek parça çıkar beaaa :)
  17. Recidivist

En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart?

Ynt: En İyi Belgesel Kanalları İçin; Digitürk yada D-Smart? Evet ne yazık ki normal uyduda saçma sapan bir sürü program yayınlanıyor... "Acun Bey bu kutuda büyük hissediyörüüümmm" diyen saçma sapan insanları izleyen bir millet haline getiriliyoruz... ::) Sanırım belgesel kanalları konusunda...
  18. Recidivist

Bmw Pickup

Ynt: Bmw Pickup "The ultimate driving machine" ;)

19. Recidivist

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Bora firmasını ilk defa duydum ama hemen araştırmaya başlıcam bakalım nasıl modelleri varmış...Ürünlerini görebilceğim bir web sitesi var mı acaba?
  20. Recidivist

EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir?

Ynt: EDC (Everyday Carry) Hergün Yanınızda Taşıdığınız Bıçağınız Var mı? Varsa Nedir? Sayın serif.ru(isminiz olmadığından böyle hitap etmek zorundayım) Burada herkes "hergün yanında taşıdığı" çakılardan bahsettiği için ben de hergün yanımda taşıdığım çakıları yazdım ;) Yanında her çakı taşıyan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri