Arama sonuçlarınız

1. maxmajestic

Aktif Volkana Tırmanmak, Mount Rinjani, 3726 Metreye, Lombok, Endonezya

3726 metreye aktif volkana tırmanmak, Mount Rinjani 30 Temmuz 2011 Dünden bu yana Lombok adası Senggigi kasabasındayım. Burası dinlenmek, internet gerektiren işleri halletmek ve yüzüp dinlenmek için uygun ve de oldukça ucuz bir yer. Endonezya’nın Lombok adasında yapılması gereken en önemli...

2. maxmajestic

Borneo Adası Mağaraları

Deer ve Langs Mağaraları 25 Eylül 2011 Sabah 9:15 de yürüyüşümüze ahşap yolda yürüyerek başladık. 40 dakikalık bir yürüyüş sonrasında yarasaların akşam saatinde beslenmek için mağaradan dışarı çıkışlarını izlemek için yapılmış cafe tarzındaki yerde kısa bir mola verdikten sonra mağara içerisine...
  3. maxmajestic

Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!"

Ynt: Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!" İlginize teşekkürler arkadaşlar. avustralya'da relocation denen bir olay var. Sezon dışında bir bölgeden alını diğer bir bölgeye bırakılan karavanı, karavanın ihtiyaç duyulduğu başka bir şehre götürmek için ücretsiz seyahat fırsatı...

4. maxmajestic

Ynt: Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!" Great Ocean Road 11 Haziran 2011 Karavanda uzunca bir uyku sonrası yapılan güzel bir kahvaltıdan sonra dinlenmiş bir bedenle, artık yaşanılası güzel şehir Melbourn’den ayrılıp batıya doğru, The Great Ocean yoluna düşme vakti. Her ne...
  5. maxmajestic

Ynt: Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!" Yeniden Melbourne 10 Haziran 2011 Dün gece 2 civarında uyumak için koltuğuma geçtim. Bel kısmı epeyce yatan ve ayakları da koymak için altta ek ünitesi olmasına rağmen yine de yine de çok konforlu olmayan koltukta, önümdeki adamın...

6. maxmajestic

Ynt: Motorhome ile Tazmanya ve Avustralya'da "Yolda Olmak!" Hobart’tan Devonport’a 09 Haziran 2011 Akşam 6 gibi Spirit of Tasmania Ferry otoparkına varmıştım. Rezervasyon ve ödeme işlerini internetten yapmıştım, ilk girişte ehliyetimi istediler. Araç plakasını sisteme girip önceden...

7. maxmajestic

19. Yüzyıl köyü: Ross, Tazmanya 09 Haziran 2011 Sabah 8:30′da Lalita beni, eşi Bruce’un calistigi yere birakti. Bruce ise 7′de gittiginden benim erkenden kalkip kendisiyle gitmemi istememisti. Lalita ile vedalastiktan sonra Bruce’un ofisini ve fabrikayi gezme firsati buldum. Yahudi bir...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri