Arama sonuçlarınız

1. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları son foto süper ;)

2. discovery-V8

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım Kupasını almışlar geri kalanı hurdaya atmışlar, motoruu hurdacı almış dizel dodge motoru, geri kalanını oradan bir arkadaşımız almış, bende ondan aldım , aslında ilginç bir yanıda yok klasik mog 404 şasisi 6 ileri 2 geri şanzımanı var . Yeni projemin bel kemiği bunun...
  3. discovery-V8

Hummer'ım

Ynt: Hummer'ım Hayat nekadar ilginç, 2 yıl önce sadece bakıyordum şimdi bu fotoğraftaki arabanın yürüyen aksamı bende :) nereden nereye.

4. discovery-V8

RR Classic viscous diff.

Ynt: RR Classic viscous diff. Pek öyle değil, G.Cherokee deki veya freelander daki gibi çalışması gerekir, yada Disco II cic elekronik bir çekiş sistemi (TC) olması gerekir, ama böyle bir sistem o yıllarda hiç kullanılmadı , Ne RRC de nede RR p38 de böyle bir sistem kullanılmadı. 1996 da RRC...
  5. discovery-V8

RR Classic viscous diff.

Ynt: RR Classic viscous diff. ilginç, eğer alt kısımdan fotolar çekebilirseniz nasıl bir sistem kullanılıdığı hakkında bilgi bulabilirim, ön diften arka dife kadar olan bölümün fotosu gerekli.

6. discovery-V8

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Ben baştan söyliim 35 olmaz buna küçük kalır :D

7. discovery-V8

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu Acayip bir benzerlik var projelerde, bununda parçaları almanyadanmı ne gelmişti hazır bekliyordu da öylece satalım mı ne diyordu sahibi, sonunda parçaları biraraya getirmeye karar vermişsiniz iyide etmişsiniz, Benim şahsi fikrim orjinal motoru yeter...
  8. discovery-V8

Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu

Ynt: Gaziantep'te Mercedes G Operasyonu vay vay vay :o
  9. discovery-V8

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Kürşad hem hayırlı hem geçmiş olsun. Fikrimi yazayım, Şasi aracın omurgası o sağlam değilse gerisi boş, kupayı yürüyeni çok dağıtmadan mümkün olduğunca bütün şekilde şasiyi dışarı alın , güzelce kumlatın tüm çürümeler iyice ortaya çıksın, kullanılan sacın...

10. discovery-V8

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Maşallah , gayet güzel ilerliyor ;) Arka dingil dana 70 mi sanki?

11. discovery-V8

onu bilmem ama Bunun 42 lerle açtığı kanala jimny düşerse eminim çok eğlenir :D
  12. discovery-V8

:) nedemek Efendim , Fakat proje fenaymış, Allah kolaylık versin , araç çok uzun biraz arkadan kesseler diye düşünmüştüm , Sizde düşünmüşsünüz :D

13. discovery-V8

Hayrılı uğurlu olsun ;)
  14. discovery-V8

Defendeer Aks ve İstavroz dişli oranı

Ynt: Defendeer Aks ve İstavroz dişli oranı eğer 24 frezeyse çapı 30 mm :) 10 frezeysede muhtemelen aynıdır ama japonlar 10 freze kullanmaz genelde, 29,30, 32 gibi freze kullanıyorlar, Alman, Amerikan, ingiliz daha az daha kalın freze kullanmayaı tercih ediyor.
  15. discovery-V8

Defendeer Aks ve İstavroz dişli oranı

Ynt: Defendeer Aks ve İstavroz dişli oranı 3 çözümü var ; 1- Kilitli diff kutuları 4 pinli, açılıp kapanabilen (ARB gibi) kutu işinizi görür. 2- Kam Diff gibi firmaların özel 4 pinli kutuları var birçok marka için üretiyorlar. 3- Daha 70 veya Salsiburry ön Diff takabilirsiniz , ağırlık 3...

16. discovery-V8

Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

Ynt: Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler. Çok zaman geçmiş ama bu vuruntunun bir çok sebebi olabilir , araziden önce sorunun kaynağını tam olarak tespit ederseniz ona göre çözüm bulnabilir( mafsallar, rotoflex, flanşlar, arazi dişlileri, ayna mahruti ayarları, veya şanzıman...
  17. discovery-V8

Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler.

Ynt: Büyük Ebat Lastik İçin Balans Ayarına Farklı Çözümler. Bu ürünü CDM-SUBARU Arkadaşımız getirtti ve bayiliğini aldı , gerekli bilgiyi kendisinden alabilirsiniz.
  18. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları doğrudur Nejatcım ;) şimdi 42 test aşamasında.

19. discovery-V8

Land Rover Fotoğrafları

Ynt: Land Rover Fotoğrafları Fırat Selam :D , ne geceydi be :D, hasar yok değilmi?
  20. discovery-V8

Ayıya önlem olmazmış

Ynt: Ayıya önlem olmazmış hişşş eksen kayması yapmıyalım konumuz ayı , panda nerden çıktı :D

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri