Arama sonuçlarınız

1. M

Alınık Unimog

Yok teşekkür bahsettiğim model ve üstü yürür olabilir ancak

2. M

Alınık Unimog

Yürür hatta iyi durumda teklifiniz ne
  3. M

Alınık Unimog

1984 ve yukarısı unimog ile ilgilenirim

4. M

Pick Up Karavanlar

Peki bağlantı normlarına sadık kalmak şartıyla kamyonet üstü yük olmasında sıkıntı olmaması lazım.tüv bu kuralları almanyada veya diğer avrupa birliği üyesi ülkelerde nasıl işletiyorsa burda da aynısını yapmak zorunda neticede bizde bu avrupa birliği uyum süreci sebebiyle bu tüv vs işlerine...
  5. M

Pick Up Karavanlar

Evet düşündüğüm bu ,ithal olduğu için başına problem gelen arkadaşın buradaki imalatcılardan sağlıyamadığı belgeler zaten bunda var olacak dolayısı ile ithal yolu ile gelenlere karavan ruhsatı alınırmı alınmazmı onu araştırmaya çalışıyorum

6. M

Pick Up Karavanlar

Bayar abi yazdığımı dikkatli okumamışsın galiba.o yazıyı okudum arkadaşa kolay gelsin dileklerimi ilettim,zaten ben ithal etmek üzere yola çıkan varmı diye soruyorum

7. M

Pick Up Karavanlar

arkadaşlar tuv de konuyu doğru dürüst bilen yok.yerli de sıkıntı yaşayan arkadaşı okudum kolay helsin.peki daha evvel yurtdışından bunun karavanını ithal etme isteğiyle yola çıkan oldumu bilgi paylaşırsanız sevinirim. İthalde gerekli belgeler olacağı ıçin pickup üzeri karavan olarak izin...
  8. M

Oral selam tanışıyor olmamız lazım CT den biraz eski tabi.ben ali deveci. Karavan konusunda bu...

Oral selam tanışıyor olmamız lazım CT den biraz eski tabi.ben ali deveci. Karavan konusunda bu ptal kuralları delmekle ilgili sıkıntılar var sen bu konularda bilgilisin sanırım.vaktin olursa bir konuşsak.selamlar. Ali
  9. M

Mevzuatımız Truck Camper'lara Müsaade Ediyor Mu?

Gümrükten girerken sorun olacağını sanmam.Artık oraları geçtiler geçen sene römorkta çıkardığım kros motorumu yalvar yakar işlettim gerek yok demişti gümrükçü dönerken bakmadılar bile. Karavan ruhsatı almayı düşünmedim şöyleki bir muameleci kapalı kasa kaydedilmiş bir aracı polis yolda...

10. M

Mevzuatımız Truck Camper'lara Müsaade Ediyor Mu?

Mercedes g aracımla şu son bir haftadır alaçatı afyon konya kayseri sivas erzincan erzurum sarıkamış kars cıldır savsat karagol artvin karadeniz sahil yolu samsun ankara afyon üzerinden 3800 km yol yaptım kısmen offroad kısmen yoldan karlı yollar da dahil olmak üzere.işin bütün zevkini otellerde...
  11. M

Unimog 411 Projesi ...

Birde mekanikten bir detay amortisör yerine yağ basınçlı bir sistemi var sanıyorum 54 veya 55 modelden sonra amortisör oldu.benimkiler hepsi bozuktu akıllı bir tornacı ile içlerini yeni baştan yaptık

12. M

Unimog 411 Projesi ...

Elinize sağlık güzel proje.bende benimkini bitirme aşamasındayım.52 modelin jant ve lastikler i ni taksaydınız keske.arka çamurluk ağzı da olmaz 52 de.jant göbekleri de olmaz kasaya cıkmak için basma demiri oluyor iki yanda bir de stepne mazot tankıyla kasa arasında durur. Sol kapı içinde...
  13. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Peki o olmaz bu olmaz Bari bir olmaz daha sorayım gecen sene malum sıtede ankaradan nato veya konsolosluk cıkması bir kamyonet vardı orjinal akibetini bilen varmı,veya kurcalanmamış kadar denecek kadar orjinal bir satılık serie bilen varmı .yürür veya hatta yatmış yd parca olarak kullanılacak...
  14. M

Satılık Mercedes G

Arkadaşlar fazla kurcalanmamış bir g eksikleri orjinal parça ile tamamlanırsa hiç sorun yaşandığını duymadım.Ben benimkini senede 365 gün deretepe kullanıyorum daha sorunum olmadı sigorta atmadı 1988 model 300 dizel

15. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Şöyle bir şey çok mu zor
  16. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Teşekkür bilgilere.arkadaşlar ben g aracımdan memnunum bir tane görüntüsü güzel mekaniği dertsiz çeşmede köpeklerimle plaja gidecek gelen misafire verecek sakin bir hobi aracı yapmak istiyorum hepsi bu.Aslında ikide bir bozulmıyacagını bilsem tuv de fren sorunu bilmemne sorunu çıkarmayacagını...
  17. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Bu işle uğraşan ankarada ingiliz kemal vardı eskiden galiba bi aralar foruma baktığımda alanyada bu işlerle uğraşan arkadaşlar görüyordum ,tavsiye varmı

18. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Valla ben serie lerin tipini detaylarını çok seviyorum dış görünüş aynadan janta orjinal olsun şasi ve yürürü de dediğiz araçın altı olsun istiyorum.yoksa G den çok memnunum bu yaştan sonra dakika başı elleri yağlamayı bırakın kaputu açmak bile istemiyorum mümkünse
  19. M

Series Sahibi Arkadaşlar

Teşekkürler önce bir araçları bulayım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger