Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

08 Temmuz 2016 Kalktım duş aldım, saat 09.00 a doğru Arif'i kaldırdım. Kahvaltıya indik, kahvaltıda iyiydi. Lobide iki bayanla sohbet ettik, biri iki kızı ile Türkiye’ye gelmek istiyor, Pamukkale’yi görmek istiyormuş. Terörden korktuğunu söyledi, alerjisi varmış. Evet, hareket ediyoruz. Depolara...

2. Arif Hüküm

07 Temmuz 2016 Sabah 06.00 da kalktık, gece rahat uyuduk. Park alanı boşaldı bile. Bizde hazırlandık şimdi, gümrüğe girmek için, elveda Kazakistan, pek bir şey ifade etmedi, gelişmeleri sonra yazarım. Saat 07:20 şu an hareket ediyoruz. Karakalpakistan sınır kapısındayız. Arabamıza iki kişi geldi...

3. Arif Hüküm

06 Temmuz 2016 Aktau'dan hareket ediyoruz. Saat 09.26 yola devam ediyoruz. Dümdüz çöl, yollar kimi yer kötü kimi yer asfalt kimi yer stabilize, fakat yol çalışmaları var. Bu yol epey işlek fakat yanlış yol gidiyoruz, 40 km sonra aynı yolu geri döndük. Yol çok mu çok bozuk. Bir yerleşim yerinden...
  4. Arif Hüküm

05 Temmuz 2016 Takır takır seslerle Utku ile ikimiz uyandık. Sabah saat 05.00, ne oluyor diye yorumlar yaptık, baktık ışıklar, gemiler. Ben yalnız gece ara ara baktığımda gördüğüm ışıklar vardı, gemi mi yerleşim mi anlayamadım. Fakat yaklaştığımız kesindi. Fakat Utku gemi dönüyor dedi, ben...
  5. Arif Hüküm

04 Temmuz 2016 Sabah tekrar anons, anlamadım, bu sefer kaldırmadım Arif’i. Utku bana gemi hareket etti dedi, hemen kalktım baktım, öbür geminin yanından uzaklaşıyor ve epey seyrettim. Uzaktan bir şehir gözüküyor ( Bakü)ama neresi bilmiyorum, saat kaç (06.00)onu da bilmiyorum. Yani gece bindik...

6. Arif Hüküm

03 Temmuz 2016 Elet limanında karavanda yattık çok rahat uyuduk. Çünkü her taraf polis, güvenlik içinde, sabaha karşı fırtına çok sert esti. Şu an yine esiyor, bakalım bugün gemi hareket edecek mi? Gerçi gelecek gemi karaya yanaşamadı, bekliyoruz. İnşallah fırtına dinecek, iki- üç gün kalsak su...

7. Arif Hüküm

02 Temmuz 2016 Şu an saat 10.00 kahvaltımızı ettik, toparlandık hazırız. MY BEACH HOTEL' in kapısındayız, geceyi çok rahat geçirdik. Şimdi Serhat'ı bekliyoruz, allahaısmarladık deyip ayrılacağız. Havuz kenarına geldik oturuyoruz, çalışanlar var, temizlik yapıyorlar. Çok rüzgârlı olduğu için...
  8. Arif Hüküm

01 Temmuz 2016 Saat onda kalktık, sular gelmiş, tekrar duş aldık. Kaya restoran ta kahvaltı yaptık. Otelden eşyalarımızı alarak ayrıldık. Bakü'ye gittik, gezdik dolaştık daha sonra Arif' in arkadaşlarının yanına geldik. Gemi bu gün varmış ama yer yokmuş. Yarın bir gemi daha varmış, saat 10.00...

9. Arif Hüküm

30 Haziran 2016 Geceyi rahat geçirdik. Sabah erken uyandık. Kahvaltımızı ettik, yola çıktık. Saat 09.15 Bakü' ye 500 km yolumuz var. Yani geceyi 2. Şıklıda geçirdik, şimdi 1. Şıklı ‘da ilerliyoruz. Güzel yol, ferah. Bol fındık gözüküyor. Hava bu saatte çok sıcak. Yukarı Salahlı' ya geldik. Evler...
  10. Arif Hüküm

29 Haziran 2106 Sarp' ta kahvaltı ettik. Türkiye Gümrüğünde hiç arabadan inmeden işlemler yapıldı, çok çabuk geçtik. Gürcistan girişinde Gürcü memur ayakkabı ile girmek isteyince Arif'in tepkisiyle ödü koptu. "Gürcistan’a hoş geldiniz" diye bizi geçirdiler. Direk Batum, oradan geze geze Tiflis...
  11. Arif Hüküm

28 Haziran 2016 Bulancak (Giresun) mazot aldık, akşam Hopa'da kaldık. Çok şiddetli yağmur vardı, neyse gece rahat uyuduk. Program da Arif'in arkadaşı Suat'la Hopa’ da buluşacaktık. Ancak havanın aşırı bozuk, şiddetli yağışlı olması nedeniyle buluşmayı dönüşte gerçekleştirmek üzere telefonda...

12. Arif Hüküm

MOĞOLİSTAN'A YOLCULUK BAŞLADI 27 Haziran 2016 Pazartesi Saat 13.20 Sapanca-Yanık'tan hareket ettik. Kaynaşlı'dan mazot depomuzu doldurduk. 220.842 km. Bolu Dağı’ndan çıkıyoruz. Tünel kapalıymış, E5'ten devam ediyoruz, onun için bayağı trafik var. Hava oldukça güzel, serin, tatlı bir hava var...
  13. Arif Hüküm

Evet, geziden döndükten sonra bir süre yerleşik düzene geçme ve hareket etmeden yaşamaya alışmak biraz zamanımızı aldı. Bu arada fotoğrafları toparlayıp iki kere dostlara sunum yapma imkanı buldum. Daha sonrada sevgili eşim Özhan Hüküm'ün yol boyunca tuttuğu günlükleri derleyerek bilgisayara...
  14. Arif Hüküm

İnşallah kısmet olur Şadan abi, her türlü destek benden...övgülerin için teşekkür ederim..:smiley:

15. Arif Hüküm

Sanki yanlış yaptım hocam, plaka 34 olunca sigorta x2 oldu...:sweat:

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR