Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

GOLDEN ABODE OF BUDDHA SHAKYAMUNI devam......

2. Arif Hüküm

Hocam, Çin vize prosedürü çok farklı, şöyleki: karavanla karayolundan girişlerde rehber almak zorunluluğu var, vize ile beraber bayağı maliyeti yükseltiyor. Birde o rehberle beraber seyahat etmeniz gerekiyor. Benim ulaştığım bilgiler bu yönde, yanlışta olabilir ama. Onun için Çin rotasını hiç...
  3. Arif Hüküm

GOLDEN ABODE OF BUDDHA SHAKYAMUNI Elista......

4. Arif Hüküm

Mamayev Kurgan... "Anavatan Çağırıyor" Yapıldığı dönem 84 mt yüksekliği ile dünyanı en büyük heykeli.
  5. Arif Hüküm

28 Ağustos 2016 Sabah altı buçukta yola çıktık, Volgograd'ın öbür tarafına geçtik. Çok çok büyük bir heykel var, anlatılacak gibi değil, gördüğümüz bir çok heykel güzeldi. Mamaev Kurgan anıtı ikinci dünya savaşında en sert savaşın olduğu, 2 milyondan fazla insanın öldüğü savaşın anısına yapılmış...

6. Arif Hüküm

27Ağustos 2016 Uyandım öyle etrafa bir kaç kere oturup baktım, gece yarısı tek başına bir bayan gidiyordu. Arif sabah 05.00 de kalktı arabayı hareket ettirdi, bende yatmadım etrafı seyrediyordum, o saatte yaşlı, orta yaşlı düzgün giyimli bayanlar sokakta idi her halde işe gidiyorlar bilmem; gece...
  7. Arif Hüküm

26 Ağustos 2016 Evet Arif sabah 05.00 te hareket etti, ben bir müddet onun yatağına geçtim yattım öyle gittik. Baktım ortalık aydınlandı kalktım, yataklarımızı topladım gidiyoruz artık. Tabelalarda Moskova yazısı başladı, kalem gibi upuzun çam ormanlarını geçtik, fotoğraf çekemedim, makinemi...
  8. Arif Hüküm

25 Ağustos 2016 Sabah erken uyandım, hemen dibimizdeki arabadan çocuk sesleri geldi, hemende yola çıktılar, ardından bir jip, adam tek başınaydı, arkadan çıkan tırlar oldu ama ben gürültüden rahatsız olmadım ama uyandım. Arif'i uyandırdım, saat 04.30 gibi yola çıktık, iyi ki de çıktık bir iki...

9. Arif Hüküm

24Ağustos 2016 Gece rahata uyudum, park alanı dolmuş, hiç ses duymadım uyanık yatıyordum Arif kalktı, hazırlandı arabayı çalıştırdı ve yola çıktı, daha kimse çıkmamıştı. Saat kaç diye sordum 05.00 dedi ben biraz onun yatağına geçtim oyalandım sonra kalktım etrafı göreyim, bir daha gelip...

10. Arif Hüküm

23 Ağustos 2016 Uyandım yatıyordum Arif kalktı hareket ettik saat 05.00, Utku ile ben yatarak yolculuk ettik, çok hoşuma gitti, ben etrafı görmek için kalktım, güzel bir nehirden geçtik, Yenisey nehriymiş, Krasnoyarsk şehri çok büyük, içine girmedik, dışından geçtik çünkü 30'unda vizemiz...
  11. Arif Hüküm

Tabi ya Şadan abi, hassas bir program, günler sayılı, vizeler ucu ucuna denkleştrilmiş, e tebi ekonomi işin içinde, insan geriliyor.....neyseki mutlu son.. :smiley:...selamlar...

12. Arif Hüküm

Bizim vizemiz 30 günlüktü. 01.08 216 - 30.08 2016 arasında. Rusya sabit tarih koyuyor, dediğim gibi 30 gün. 1 ağustosta Kazakistandan giriş yaptık Moğolistan'a geçmek için. Moğolistan da 20 gün geçirdik, 20 Ağustos ta tekrar Moğolistan'dan Rusya'ya girdik, 30 Ağustosta Rusya'dan çıkmamız...
  13. Arif Hüküm

22 Ağustos 2016 Erken uyandım etrafa baktım, bazı arabaların gittiğini gördüm, kafeden çıkan bir aile var. Arif'i uyandırdım, giyindi hemen hareket etti, sabah saat 06.00 idi. Ben karavanı toparladım, Utku uyuyor bir ara kahvaltı ederiz. Şu an hava kapalı gibi, puslu gibi belki açılır belki...
  14. Arif Hüküm

21 Ağustos 2016 Kalktım, duş aldım, kahvaltıya indik, resepsiyon daki kız "kahvaltı bir saat sonra hazır olacak" dedi ve odamıza geri döndük. Arif, Utku bilgisayar başındalar, ben de günlüğümü yazıyorum. Oda telefonu çaldı Utku konuştu kahvaltı hazırmış tekrar aşağıya indik kahvaltıya. Güzel bir...

15. Arif Hüküm

20 Ağustos 2016 Sabah kalktık, kahvaltı ettik. Arif köşede taksi bekliyor, Mercedes servisine gitmek için, adresi bilmediğimiz için bize yolu gösterecek bir taksi arıyor. Neyse bir taksi bulduk, fakat Arif arabamızı çalıştıramıyor , Taksici yokuş aşağı vurdur diye işaret etti, Arif onu da denedi...
  16. Arif Hüküm

19 Ağustos 2016 Gece rahat uyudum, iki araba gece yarısı çıktılar, onların sesi ile uyandım. Tam dolunay vardı, ara ara seyrettim, hava pırıl pırlıdı; aydınlıktı. Neyse sabah kalktık, kahvaltı ettik, otelin bahçesinden çıktık, hiç para falan talep etmediler. Saat 09:03, gümrük kapısına geldik...
  17. Arif Hüküm

Rus sınırına doğru...

18. Arif Hüküm

Rus sınırına doğru....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR