Arama sonuçlarınız

1. Arif Hüküm

64 Gün, 24.000 Km........ Orta Asya, Moğolistan....

18 Ağustos 2016 Sabah kalktık, kahvaltı ettik, suları doldurduk, ben orda çalışan kadına bir toka, bir çift erkek çocuk çorabı verdim, üç çocuğu varmış pek sevindi, teşekkür etti. Kazak delikanlıya da biraz Türkçe biliyor , sularımızı doldurdu, ona da İstanbul penyesi verdim. Gittik kazı alanına...

2. Arif Hüküm

17 Ağustos 2016 Sabah Utku uyandırdı bizi, hemen kalktık saat 09:00 da otelin otoparkından ayrıldık, market alışverişi yaptık, Mercedes servisine gittik, arabamızı hemen aldılar gelen sesi buldular, kayış kum tanecikleri ile dolmuş biz servisin üst katındaki cafede kahvaltı yaparken gelip...

3. Arif Hüküm

The Bogd Khan's Palace Museum.......
  4. Arif Hüküm

16 Ağustos 2016 Sabah erken uyandım, güneşin doğuşunu seyrettim, sonra tekrar yattım tekrar kalktım güneşin doğuşu, renkler hoşuma gitti, fotoğraf çektim, yattım biraz sağ sol dönüp dururken Arif kalktı ve bizde kalktık toplandık, kahvaltı ettik şimdi yola çıkacağız, Ulan Batur'a dönüyoruz, saat...
  5. Arif Hüküm

Hocam aracın 4x4 olması sizi tabiki bir takım sorunlardan korur, ama bana göre şart değil. Aracınız bir yerde saplanırsa yardım alarak çıkarma şansınız var. Esas önemli olan yol şartlarının ağır olması ve aracında buna dayanacak kadar sağlam olması. O coğrafya da parça ve servis çok daha...

6. Arif Hüküm

15 Ağustos 2016 Kahvaltı ettik hava çok güzel güneş pırıl pırıl, şimdiden bayağı sıcak saat 09:30 hareket ettik, Gobi Çöl'ünde rahat uyudum, bu gün daha zindeyim, inşallah güzel bir gün geçiririz. Bulgan'da su bulduk, diğer kuyu sularını döktük, pınar suyuna keçi, koyun, inekler geldi alamadık...

7. Arif Hüküm

14 Ağustos 2016 Sabaha karşı uyandım, güneşin doğuşunu, renklerini ara ara seyrettim, erken uyandım sonra zor kalktım, kahvaltı ettik, toplandık saat 09:19'da hareket ettik, şehre geri döndük mazot almak için, bu gün hava şimdiden sıcak, güneş pırıl pırıl, hafif rüzgar var ama üşütmüyor ( Hatta...
  8. Arif Hüküm

13 Ağustos 2016 Saat 08:25 otelin otoparkından ayrılıyoruz, otelde kalan turistlerin otobüsü geldi, binip gittiler, bizde hayırlısı ile yeni bir güne başlayacağız. 575km Gobi çölü, Bayangol otel parkından ayrılıyoruz, ödeme yapıyoruz, 4.000 tögrük otopark parası ödedik, gidiyoruz.Bir lüks, büyük...

9. Arif Hüküm

Ulan Batur, Moğolistan... Türk- Moğol Dostluk Parkı...
  10. Arif Hüküm

12 Ağustos 2016 Gece ısındıktan sonra huzurlu uyudum, çünkü çok turist aile var, herkes çadırda. Sabah kalktık, Arif kum tepelerine fotoğraf çekmeye gitti, Utku uyuyor ben çayı koydum. Turistler daha çok Avrupalılar, develerle çölde dolaşıyorlar epeyce yerlide var. Neyse toparlandık hareket...

11. Arif Hüküm

ElsenTasarhai,Moğlistan....
  12. Arif Hüküm

ElsenTasarhai, Moğolistan.....

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR